2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Yani bende bir sıkıntı yaratmadı ilk kızımda da 2 yıl hap kullandım ve o süreçte regl olmadım ama kişiden kişiye değişebilir tabi benim doktorum deri altı için 3 yıl tüketimi bağlamışız gibi korur deyince, evet işte bu demiştim hahahhahah

Hap kullanırken regl olunuyor ama deri altı olayını bilmiyorum
Canım normal haplarda olunuyor ama bu emzirme döneminde kullanılan haplarda olunmuyor ilk kızımda 2 yıl kullandım hiç adet görmedim. Doktorumda olmazsın lekenme şeklinde olabilir dedi

hahshah evet ben de ikinci olunca sanki oğluma ihanet etmiş olurum gibi hissediyorum eminim ikinci hatta üçüncü de doğsa öyle olmaz ama şimdi böyle hissetmemiz normal ya. hayırlısı olsun inşallah

hahshah evet ben de ikinci olunca sanki oğluma ihanet etmiş olurum gibi hissediyorum eminim ikinci hatta üçüncü de doğsa öyle olmaz ama şimdi böyle hissetmemiz normal ya. hayırlısı olsun inşallah
Biz 3 kardeşiz abim var ilk çocuk ben hep içten içe ona daha düşkün olduğunu hissederdim hatta kıslanırdım. Sordum bugün ilk çocuk daha mı çok seviliyo diye tabi açık açık evet demedi de ilk göz ağrısı o dedi önceden olsa kızardım ama şimdi kızamıyorum çünkü galiba ilk çocuğun yeri hep başka oluyor

Kızlar siz erkenden ek gıdaya başladınız mı ?
Biz tadıma başladık doktor kontrolünde 1.gğn yoğurt iki çay kaşığı sabah akşam 2. Gün balkabağı 3.gün havuç 4.gün yeşil kabak 5. Gün patates şuan bunları dönüyoruz önümüzdeki haftada meyvelere geçicez inşallah ama şöyle Bi durum var yoğurt balkabağını sevdi diğer hepsini tükürüyor yemiyor

Korunmayı konusmussunuz da kızlar 2. Cocugu dusunuyo musunuz? Aklınızda bi plan var mı? Bi daha başa dönmek biraz korkutucu olsa da sanki kardeşi olsun istiyorum. Tek büyümesin yavrucağım.
Büyük konuşmak gibi olmasın başıma gelir diye korkuyorum ama ben istemiyorum 1 tane 8 aylık karnımda kaybettim bu 2. Yi erken doğum oldu çok zor geçti bide çok gazlı bir bebek hala daha gazımız var çok buğuzlu bir bebek o yüzden Bi tane daha bilmiyorum olmaz yani açıkçası istemiyorum

valla ben de ilk çocuğum ama hiç hissetmedim öyle bişey annelerin oğlan çocuğuna nedensizce bi düşkünlüğü var bizim memlekette, sizdeki durum bu olabilir mi

Canım normal haplarda olunuyor ama bu emzirme döneminde kullanılan haplarda olunmuyor ilk kızımda 2 yıl kullandım hiç adet görmedim. Doktorumda olmazsın lekenme şeklinde olabilir dedi
Aaa bende baya kullanmıştım ama emzrmefe baska kullanıldıgını bilmiyormusum

valla ben de ilk çocuğum ama hiç hissetmedim öyle bişey annelerin oğlan çocuğuna nedensizce bi düşkünlüğü var bizim memlekette, sizdeki durum bu olabilir mi
Hayır yaa bende ilk cocugum anneme hangimizi daha cok sevıyosun desek 2 parmak birbirinden ayrı olur mu derdi ama babam kücük kardeşimi kayırıyo bence

Ben de emzirdiğim için olmuyorum diye düşünmüştüm ama doktor deyince oturdu

Kız tabi seviyo bizi de ama ilk çocuk ilk heyecan ilk göz ağrısı

YAa acaba ben de mi kullansam diyorum ama bu unutkanlıkla başıma iş gelir mi diye de bi tırsıyorum. Bi yan etkisi falan var mı peki?

YAa acaba ben de mi kullansam diyorum ama bu unutkanlıkla başıma iş gelir mi diye de bi tırsıyorum. Bi yan etkisi falan var mı peki?
Ya ben alarm kurmuştum her gün aynı saate bir gün atlasan bile sıkıntı, saati saatine almak lazım. Ben de yan etki yapmadı ama yapan varmış sinirlilik kilo vs.

Ya ben alarm kurmuştum her gün aynı saate bir gün atlasan bile sıkıntı, saati saatine almak lazım. Ben de yan etki yapmadı ama yapan varmış sinirlilik kilo vs.
Kilo yaparsa hiç yanaşmayayım zaten ayı gibi oldum. Şimdiye kadar hiç kullanmadım unutursam diye de biz geri çekilmeyle 4 sene iyi korunmuşuz he şimdi yemiyo ama

Kilo yaparsa hiç yanaşmayayım zaten ayı gibi oldum. Şimdiye kadar hiç kullanmadım unutursam diye de biz geri çekilmeyle 4 sene iyi korunmuşuz he şimdi yemiyo ama
Yani öyle diyenler var bir iki ay kullan bir bak istersen, kız nasıl güvendin 4 sene ben 3. Çocuğu kaldıramayacağımdan hemen deri altı taktırdım

Ben kullandığımdan çok memnunum hiçbir yan etki de olmadı. Unutmak biraz sıkıntı ama alarmla halloluyor

Yani öyle diyenler var bir iki ay kullan bir bak istersen, kız nasıl güvendin 4 sene ben 3. Çocuğu kaldıramayacağımdan hemen deri altı taktırdım
çocuk olmayınca o rahatlık oluyo galiba ya ama şimdi güvenemiyorum biraz deneyeyim hapı olmadı bi şeyler taktırcaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…