2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Benim bebiş ek gıdaya geçsin eşimle spora gidicez anneme daha rahat bırakırım hem
Ben oğlum 25 günlükken anneme bırakıp dışarı çıkmıştım. 10 gün hastanede kalmıştım 10 günde evde o yüzden bunalıma girmiştim. Annemde bırakıp dışarı çıkmıştım biraz yürüyüş biraz alışveriş yemek yemek derken bana o kadar iyi gelmişti ki o günden sonra böyle ara sıra bırakmaya başladım bir iki saatliğine. Hem o da aileme alıştı bende daha çabuk toparlandım.

Ne zaman düzeldi peki o alerjileri?

Doğru ben hep yıkıyorum kakadan sonra. Ben farketmeden kaka yapmışsa ve biraz beklemişse hemen pişik oluyor. Çişi beklese de pişik olmadı
Yıkamak da temiz bi çözüm ama pişik olmaması için ıslak olmaması ve nemlendirilmiş olması gerekiyormuş. Yani sildikten sonra iyice kuruduğuna emin olup pişik kremi sürün diyordu Osman Gönülal. Bizim geçen aylarda hiçbir değişiklik olmamasına rağmen çişinden kaynaklı oldu. Ben ıslak mendil kullanmıyorum, pamuğu da altını sileceğim zaman hafif ıslatıp sıkıp kullanıyorum ve en son kuru pamukla kuruluyorum. Ne bez değişti ne yediğim içtiğim değişti ama herşeye rağmen bi sabah açtım, minik kırmızılıklar vardı. Ben bize olmaz sanıyordum oldu. Olacaksa oluyor yani ama ıslaklık konusuna dikkat ediyorum çok, hemen kapatmayıp havalandırıyorum biraz.

Bu uyku gerilemesi ne zaman bitecek ya bütün gece içimizden geçti. Üç gündür yarım saat uyuyo bir saat ağlıyor. Diş sancısı mı diyip cocuğa tetagil de verdim. Calpol de verdim. Garibim uyuyor sonra uykusunda ağlamaya başlıyor.

Emzirirken boğaz ağrısı için ıhlamur dışında tavsiyesi olan var mı? Çok kötü oldum uyuyamıyorum da çocuk uyumadığı için dinlenemedikçe daha da hastalanıyorum

Ayy fazla uyarana maruz kalmış
Tesadüf dün akşam biz de eşimle kahve içmeye çıktık, evden çıkmadan önce uyuyakalan bebişim 1 saat sonra mekanda uyandı, yarım saat falan sessiz sakin duran çocuk birden çığlık çığlığa ağlamaya başladı. Apar topar kalktık. Yol boyu ağlamaya devam etti -ki bebek arabasını çok sever ona rağmen sakinleşmedi- eve geldik anında sustu.
Meğer fazla uyarandan rahatsız olmuş çiçeğim evde de biraz oynattık ağlama havasından çıksın diye, arkasından emzirdim gece uykusuna geçti zaten o esnada
Zaman zaman geliyor bebeklere böyle

Emzirirken boğaz ağrısı için ıhlamur dışında tavsiyesi olan var mı? Çok kötü oldum uyuyamıyorum da çocuk uyumadığı için dinlenemedikçe daha da hastalanıyorum
Ben boğaz ağrısında kaşık kaşık bal yiyorum. Ağrıya ve öksürüğe çok iyi geliyor. Bir de eczaneden boğaz spreyi al canım. Emziriyorum diye özellikle söyle. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…