2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Kızlar molfix gerçekten çok iyi prima gibi sleepy yeşili tremdyoldan almayın sahte çıkıyor. Her kakadan sonra kıçını yıkıyorum sıfır pişik
3 çeşit molfix var canım sen hangisini diyorsun

Biz de götüreceğiz alerji doktoruna şubata ancak randevu bulabildik. Zaten ben diyet yapıyorum şu an ama hala kusuyor ve gazlı çocuk. Bir şey mi dokunuyor öğrenmek lazım
Ya biz bugün bir çocuk doktoru ile görüştük bağırsakları gelişiyor değişimler normal dedi çocuğu alerji doktoruna götürmeyin bunun için dedi kilo kaybı ve egzama yoksa alerji diyemeyiz dedi ama bazı şeyler dokunmus olabilir bu zamanla düzene girecektir dedi

Benimki de çok kasıyor gazını çıkartmak için bacaklarına bisiklet hareketi yaptırıyorum çok güçlü itiyor kasıyor kendini ve bazen ağlarken sopa gibi oluyor bütün vücudunu kasıyor

Kusma falan var mıydı sizde acaba yoksa sadece gaz mı var bizimkinde kusma olduğu için götüreceğim aslında

Bence senin saatlerin gayet iyi, benim kızım 12-1 civarı anca gece uykusuna dalıyor. 2-3 satte bir uyansa da. Gündüz 12 yi zorluyoruz. Yavaş yavaş erkene çekmeye başlayacağım.. (İnşallah)
Heh bir kişi daha bizim gibi. Benim oğlan gece en erken 12’de uyur gündüz de tam uyanması 13.30’u bulur tabi uyu uyan ama açılmasından bahsediyorum. Uyku da değişik bence ya kıyaslama doğru değil yeterli gelmese ağlar belli eder yani
Çok geçmiş olsun kuzum benim Allah korktuğunu göstermesin inşallah iyi haberlerini alırız ben inanıyorum
Kızlar bebek spasina götürdünüz mü hiç bebişlerinizi? Nasıl geçti? Azıcık Pipisinde pişik gibi bir şey var sorun olur mu ki?
Benim oğlan 2 aylıkken gittik suyu sevdi ama masaj kısmında nefret etti ve bizde çok gaz yapmıştı .

Ben de onu diyecektim. Tam bu zamanda bir gaz atağı oluyor sonra yavaş yavaş hayatımızdan çıkıyor gaz az kalmış biraz daha sabır

uyurken pamuk gibi evet. bilek tendonları da uyanıkken baya sert ama uyurken yumuşak. mesela yere bastırıyorum parmak uçlarına basıyor balerin gibi. ayağını tam basmıyor. bileği bükmeye direniyor. eller de biraz daha yumuşak sanki ama yine sert uyanıkken. bakalım mr da ne çıkacak ya vallahi yoruldum. annemler filan hep bana kızıyor sen çok evhamlısın doktordan doktora gidiyorsun, çocuğun bişeyi yok biz kaç çocuk yetiştirdik falan demedikleri kalmıyor. hatta erken doğurduğum için bile ben suçluyum sanki çünkü ben özelde doğum yapmak istedim ve orada bana gereksiz yere erken doğum yaptırdılar bebeği küvöze almak için. onlar buna inanıyor yani...

Reactions: Gao
Herkesin bir kendini stresten koruma mekanizması var. Belli ki sizinkiler suçlayacak birilerini bularak başa çıkıyorlar. Sen annesisin bebeğinin ihtiyaçlarını en iyi sen hisseder bilirsin. İçinin rahat etmesi için gitmen gerekiyorsa gideceksin tabiki. Güzel haberlerini bekliyoruz. Birşey çıkarsa da şöyle düşün bebeğin neleri atlattı büyüdü. Bir sorun çıkarsa bunu da birlikte atlatacaksınız.

Yaa ben bu gaz atağı durumunu bilmiyordum bu zamanlar bitecek sanıyordum sizde yaşadınız mu böyle bir şey acaba

Anne kız kombini alabileceğim bir site önerisi olan var mı trendyolda bulamadım güzel bir şey.

Kusma çok değil az şişkinlik ve gaz çoktu gece emerken azıcık karnına bastırıyorum hemen gaz çıkıyor ama bitmiyor fark ediyorum
Anladım belki de laktoz kaynaklıdır intoleransı olmasa da gaz yapabilir demişti bize doktorumuz

Anladım belki de laktoz kaynaklıdır intoleransı olmasa da gaz yapabilir demişti bize doktorumuz
Ya bende anlamadım inanın 10 gündür böyle aşırı gaz var her doktor da bir şey söylüyor aşırı bir durum olmadıkça diyette doğru değil falan dedi bugünki doktor bir nevi bagırsaklar uyum sürecinde dedi

Bizim de yenidoğan dönemi ve sonraki ay hiç aramıyordu, annem, eşim herhangi biri alsa da sıkıntı olmuyordu. Ama 2.aydan sonra başladı bana yapışıklık, Allah ayırmasın da işte dvde bişey yapmak zor, dışarı çıkmak zor. Kimseye gidip az dinleneyim de diyemiyorum. Slingten nefret ediyor, ama kanguruda öne dönük takınca bi yarım saati kurtarıyor. O arada yapıyorum ne yapacaksam ama her zaman olmuyor. Bazen daha takarken ağlıyor bazen de hoşuna gidiyor
Canım buna izin verme işte, evet kırma kimseyi, dinle ama kafanda yer verme. Çünkü herkes çocuk baktığı için en doğrusu kendi bildiği sanıp seni suçluyor da sen de kendi bebeğinin annesisin ve en iyisini sen bilirsin. 7/24 gözünün içine sen bakıyorsun, sen doğurdun. Hiç üzülüp de bir de bunu dert etme kendine. Sen kendi bildiğine bak, nörolojiye gidip mr ile net bi sonuç alacaksınız ve ne gerekiyorsa onu yapacaksınız. İnşallah da canını sıkacak bişey çıkmayacak ama içinin rahatlığı için, bebeğin için en doğrusu bu olduğu için onu yapacaksın. Sen yoluna bak, gerisini takma

Kıyamam benim küçük bebişim bronşit olmuş… viral ve dolayısıyla antibiyotiksiz evden takip. Bol serum fizyolojik ile yıkama ve nebulizatör ile buhar verme yapıyorum. Ama hırıl hırıl ciğerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…