Çok farklılar ya, burçları ve yükselenleri aynı bu arada nasıl bir tesadüfse ama çok çok farklılarAyyy öyle dese ben de kıyamam hiç, doğru diyorsunikisi hep farklı oluyor diyorlar, doğru galiba
Bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum ama ilk uyku gerilemesi başladığında böyle çığlık atıyordu bizim de. Uykuya direnç olduğu, dalamadıkları için huzursuz oluyorlar. Bi de diş sancılarında öyle olabiliyormuş.
Benim de böyle canım ve hep böyleydi. Ben herkesin öyle sanıyordum, bi delikten yağlı kısım diğerinden sulu kısım geliyor gibi oluyor. Emdikten sonra sıktığımda da damla damla değil de akıyor.
O zaman normal demek ki öyle olmasıBenim de bazen öyle geliyor sütüm bir kaç delikten sarı yağlı gelirken birkaçı daha sulu
38 e kadar çıktı koltukaltı ateşi ama bu ikinci dozdu bizim. İlk dozda ateş olmadı.Kaça kadar çıktı? 10 gün sonra ilk dozu olacağız da.
Bence de fizik tedaviye git onlarda yardımcı olur inşallah 3 aya kadar düzelir mr a gerek kalmazkızlar ben yine çok üzgünüm. nöroloji randevumuz vardı bugün. düzeltilmiş 4 aya göre hareketleri kötü sayılmaz ama kolları bacakları biraz kasıyor dedi. ben de fark etmiştim bunu ama kendi kendime evham yapmak istememiştim. mr istedi.3 ay sonraya randevu aldık. anestezi verecekler bebişime mr için. fizik tedaviye de gidin onlar da yardımcı olur dedi doktor. ne hissetsem ne düşünsem bilmiyorum ya karalar bağlamak istemiyorum çünkü hamileliğin başından beri böyle oldu ve ben hep stresten yedim bitirdim kendimi ama her şey olacağına varıyor. neyi değiştirebiliyorum ki. şimdi de dua edip bekleyeceğiz. fizik tedaviye randevu aldık hemen bugüne. bakalım onlar ne diyecekler. başını tutuyor bebek, oturmak için kalkıyor. ellerini kapalı mı tutuyor diye sordu. bazen kapalı bazen açık yani değişiyor. hep açık mı olması gerekiyor sizin öyle mi? bir şeylere uzanıyor mu diye sordu. nesnelere uzanmıyor ama burnuma, yüzüme, saçlarıma falan uzanıyor. tam net cevaplar veremiyorum doktora da. acaba ben mi hep olumlu bakmaya çalışıyorum. olumsuzlukları görmezden mi geliyorum çok bitkin hissediyorum kendimi ya. eşimle bile konuşmuyoruz şu an bu konuyu ama içten içe kötüyüz biliyorum. böyle işte aklınıza geldikçe dua eder misiniz
yok canım geçen gün kaynanam portakalın kabuğunu vermiş eline diş etine öyle kaşıyordu.Ay benim bebişinde kollarında böyle kuru kırmızı lekeler çıkmıştı doktor alerji dedi krem önerdi şimdi hafifledi neden acaba bişey dokunmuş olabilir mi sütünden
inşallahhh ben de öyle dua ediyorumBence de fizik tedaviye git onlarda yardımcı olur inşallah 3 aya kadar düzelir mr a gerek kalmaz
Soğukkanlı olmak kolay değil ama çok olumsuz ya da tedavisi olmayan bir şey yokmuş gibi konuşmuşlar sanırım. Çocuklar hasta olmasa hiç keşke hepsi sorunsuz büyüse. Ama alışacağız bunlara da. Şu an bu sizin için yeni bir durum süreci bilmediğiniz için endişelisiniz ama bu konuda bir şeyler yapmaya başlayınca ve ilerleme gördükçe daha iyi olacaksınız eminim. Kontrol edemediğimizle savaşmayıp, yapabileceklerimizle ilgili elimizden geleni yapınca bebeklerimiz de biz de atlatacağız böyle zor durumları.kızlar ben yine çok üzgünüm. nöroloji randevumuz vardı bugün. düzeltilmiş 4 aya göre hareketleri kötü sayılmaz ama kolları bacakları biraz kasıyor dedi. ben de fark etmiştim bunu ama kendi kendime evham yapmak istememiştim. mr istedi.3 ay sonraya randevu aldık. anestezi verecekler bebişime mr için. fizik tedaviye de gidin onlar da yardımcı olur dedi doktor. ne hissetsem ne düşünsem bilmiyorum ya karalar bağlamak istemiyorum çünkü hamileliğin başından beri böyle oldu ve ben hep stresten yedim bitirdim kendimi ama her şey olacağına varıyor. neyi değiştirebiliyorum ki. şimdi de dua edip bekleyeceğiz. fizik tedaviye randevu aldık hemen bugüne. bakalım onlar ne diyecekler. başını tutuyor bebek, oturmak için kalkıyor. ellerini kapalı mı tutuyor diye sordu. bazen kapalı bazen açık yani değişiyor. hep açık mı olması gerekiyor sizin öyle mi? bir şeylere uzanıyor mu diye sordu. nesnelere uzanmıyor ama burnuma, yüzüme, saçlarıma falan uzanıyor. tam net cevaplar veremiyorum doktora da. acaba ben mi hep olumlu bakmaya çalışıyorum. olumsuzlukları görmezden mi geliyorum çok bitkin hissediyorum kendimi ya. eşimle bile konuşmuyoruz şu an bu konuyu ama içten içe kötüyüz biliyorum. böyle işte aklınıza geldikçe dua eder misiniz
kötü bir şey söylemedi doktor ama tedirgin olduğunu hissettim. biz mr isteyelim ne olur ne olmaz dedi. onun da kafası karışmış gibiydi. evet dediğiniz gibi, ben bugünkü kontrole gidip her şey yolunda bebeğiniz çok güzel gelişmiş gibi şeyler duymayı hayal etmiştim. bambaşka şeyler duydumSoğukkanlı olmak kolay değil ama çok olumsuz ya da tedavisi olmayan bir şey yokmuş gibi konuşmuşlar sanırım. Çocuklar hasta olmasa hiç keşke hepsi sorunsuz büyüse. Ama alışacağız bunlara da. Şu an bu sizin için yeni bir durum süreci bilmediğiniz için endişelisiniz ama bu konuda bir şeyler yapmaya başlayınca ve ilerleme gördükçe daha iyi olacaksınız eminim. Kontrol edemediğimizle savaşmayıp, yapabileceklerimizle ilgili elimizden geleni yapınca bebeklerimiz de biz de atlatacağız böyle zor durumları.
Aynı durumdayız benimkide aynıSlm hanımlarr bebışler etrafında dönen varmı bızım kının elı agzından ayrılmıyor devamlı aglıyor dengem bozuldu resmen
bıle bagırıyor aglıyor durmuyor hıcAynı durumdayız benimkide aynı
İnşallah canım aktivite halısı aldım hiç onun oyuncaklarına bile yeltenmiyorbizimki de öyle canım. ben eline verirsem ancak tutuyor biraz ağzına götürmeye çalışıyor ama daha farkında değil gibi hiçbir şeyin. üzülme yalnız değilsinizgelecek inşallah o zamanlar da
Biraz kasıyordan kastı nedir anlayamadım canım benimkinde de aynı problem olmasın çoğu şeyimiz aynı çünkü bu arada geçmiş olsun inşallah herhangi Bi problem çıkmaz canını sıkmakızlar ben yine çok üzgünüm. nöroloji randevumuz vardı bugün. düzeltilmiş 4 aya göre hareketleri kötü sayılmaz ama kolları bacakları biraz kasıyor dedi. ben de fark etmiştim bunu ama kendi kendime evham yapmak istememiştim. mr istedi.3 ay sonraya randevu aldık. anestezi verecekler bebişime mr için. fizik tedaviye de gidin onlar da yardımcı olur dedi doktor. ne hissetsem ne düşünsem bilmiyorum ya karalar bağlamak istemiyorum çünkü hamileliğin başından beri böyle oldu ve ben hep stresten yedim bitirdim kendimi ama her şey olacağına varıyor. neyi değiştirebiliyorum ki. şimdi de dua edip bekleyeceğiz. fizik tedaviye randevu aldık hemen bugüne. bakalım onlar ne diyecekler. başını tutuyor bebek, oturmak için kalkıyor. ellerini kapalı mı tutuyor diye sordu. bazen kapalı bazen açık yani değişiyor. hep açık mı olması gerekiyor sizin öyle mi? bir şeylere uzanıyor mu diye sordu. nesnelere uzanmıyor ama burnuma, yüzüme, saçlarıma falan uzanıyor. tam net cevaplar veremiyorum doktora da. acaba ben mi hep olumlu bakmaya çalışıyorum. olumsuzlukları görmezden mi geliyorum çok bitkin hissediyorum kendimi ya. eşimle bile konuşmuyoruz şu an bu konuyu ama içten içe kötüyüz biliyorum. böyle işte aklınıza geldikçe dua eder misiniz
Aynısı canım sürekli çığlık çığlığa neler yapıyorum bir bilsen gene susmuyor ağrısı var zannettim Bi kaç kere calpol verdim gene aynıKız kucakta
bıle bagırıyor aglıyor durmuyor hıc
Aynısını bende yaptım calpol verdım ama yok yıne bagırıp durdu yanıma uzamdırdım elı agzında bağırıp duruyor uyku desen harap olduAynısı canım sürekli çığlık çığlığa neler yapıyorum bir bilsen gene susmuyor ağrısı var zannettim Bi kaç kere calpol verdim gene aynı
Bi süre dayanıcaz bu haftalar böyle olması normal diyor internetteAynısını bende yaptım calpol verdım ama yok yıne bagırıp durdu yanıma uzamdırdım elı agzında bağırıp duruyor uyku desen harap oldu
Yakında bıter allahın ıznıyle atak zamanları büyüyorlar en son9 kılo 65 cm dıBi süre dayanıcaz bu haftalar böyle olması normal diyor internette
Ay nasıl denk geldi öyleÇok farklılar ya, burçları ve yükselenleri aynı bu arada nasıl bir tesadüfse ama çok çok farklılar
Biz minimum 21.30 gibi geçebiliyoruz gece uykusuna, tabi uyku denirse. Saat başı uyanıyor, 7-7.30’dan sonra uyumuyor. Bazen 8-8.30’a sarkıyor ama zor yani genelde 7 gibi. Ama bi psikolog takip ediyorum, o bi tablo paylaşmıştı. Orada normal görünüyor. Ona bakabilirsiniz.Kızlar bebeklerinizim gece uykusu kaç saat sürüyor? Bizimki şu an8 8,30 uyuyor 6 6,30 da uyanıyor. Deliksiz değil tabiki 5-6 kez uyanıyor ama tam uyanması 6. Çok erken çok yorucu. Sizinkiler de mi 10 saatlik bir gece uykusu yapıyor?
Canım öncelikle çok geçmiş olsun, dualarım sizinlekızlar ben yine çok üzgünüm. nöroloji randevumuz vardı bugün. düzeltilmiş 4 aya göre hareketleri kötü sayılmaz ama kolları bacakları biraz kasıyor dedi. ben de fark etmiştim bunu ama kendi kendime evham yapmak istememiştim. mr istedi.3 ay sonraya randevu aldık. anestezi verecekler bebişime mr için. fizik tedaviye de gidin onlar da yardımcı olur dedi doktor. ne hissetsem ne düşünsem bilmiyorum ya karalar bağlamak istemiyorum çünkü hamileliğin başından beri böyle oldu ve ben hep stresten yedim bitirdim kendimi ama her şey olacağına varıyor. neyi değiştirebiliyorum ki. şimdi de dua edip bekleyeceğiz. fizik tedaviye randevu aldık hemen bugüne. bakalım onlar ne diyecekler. başını tutuyor bebek, oturmak için kalkıyor. ellerini kapalı mı tutuyor diye sordu. bazen kapalı bazen açık yani değişiyor. hep açık mı olması gerekiyor sizin öyle mi? bir şeylere uzanıyor mu diye sordu. nesnelere uzanmıyor ama burnuma, yüzüme, saçlarıma falan uzanıyor. tam net cevaplar veremiyorum doktora da. acaba ben mi hep olumlu bakmaya çalışıyorum. olumsuzlukları görmezden mi geliyorum çok bitkin hissediyorum kendimi ya. eşimle bile konuşmuyoruz şu an bu konuyu ama içten içe kötüyüz biliyorum. böyle işte aklınıza geldikçe dua eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?