kızlar ben yine çok üzgünüm. nöroloji randevumuz vardı bugün. düzeltilmiş 4 aya göre hareketleri kötü sayılmaz ama kolları bacakları biraz kasıyor dedi. ben de fark etmiştim bunu ama kendi kendime evham yapmak istememiştim. mr istedi.
3 ay sonraya randevu aldık. anestezi verecekler bebişime mr için. fizik tedaviye de gidin onlar da yardımcı olur dedi doktor. ne hissetsem ne düşünsem bilmiyorum ya karalar bağlamak istemiyorum çünkü hamileliğin başından beri böyle oldu ve ben hep stresten yedim bitirdim kendimi ama her şey olacağına varıyor. neyi değiştirebiliyorum ki. şimdi de dua edip bekleyeceğiz. fizik tedaviye randevu aldık hemen bugüne. bakalım onlar ne diyecekler. başını tutuyor bebek, oturmak için kalkıyor. ellerini kapalı mı tutuyor diye sordu. bazen kapalı bazen açık yani değişiyor. hep açık mı olması gerekiyor sizin öyle mi? bir şeylere uzanıyor mu diye sordu. nesnelere uzanmıyor ama burnuma, yüzüme, saçlarıma falan uzanıyor. tam net cevaplar veremiyorum doktora da. acaba ben mi hep olumlu bakmaya çalışıyorum. olumsuzlukları görmezden mi geliyorum çok bitkin hissediyorum kendimi ya. eşimle bile konuşmuyoruz şu an bu konuyu ama içten içe kötüyüz biliyorum. böyle işte aklınıza geldikçe dua eder misiniz