Bu 4. ay bir geldi pir geldi. Önce uykularımız bozuldu şimdi de memeyi istemiyor. Memeyi 2-3 saniye emiyor kafayı çeviriyor ağlayarak. Sonra tekrar memeye dönmek istiyor yine aynı şekilde ağlıyor. Bir önerisi olan var mı? Sadece ben mi yaşıyorum bu durumu?
Kızlar bir şey sormak istiyorum memenizi sıktığınızda süt tüm deliklerden aynı mı çıkıyor? Benim bir iki tanesinden koyu sarımsı bi kaç tanesinden şeffaf geliyo bazıları fışkırıyo bazıları damlıyo herkesin öyle mi?
bazıları fışkırır bazıları damlar evet ama renk olarak bende hepsi aynı oluyor canım. mastit olduğumda bi kere sadece bi delikten koyu sarı süt gelmişti o da iltihapmış zaten ama anlarsın öyle olsa bence
bazıları fışkırır bazıları damlar evet ama renk olarak bende hepsi aynı oluyor canım. mastit olduğumda bi kere sadece bi delikten koyu sarı süt gelmişti o da iltihapmış zaten ama anlarsın öyle olsa bence
hııı evet bu iltihap olabilir bende de böyle olmuştu. yarın da devam ederse gelmeye hemen bi doktora git canım. antibiyotik veriyor ama bebeği emzirmeye devam edebiliyorsun. ihmal etme
sürekli mi geliyor arada bir mi? bende bi delikten süt gelmiyordu gelirse de öyle sarımsı geliyordu. onun dışında memeden normal süt geliyordu. önemsemedim sonra mastit oldum işte. aksef verdi antibiyotik. emzirmeye devam edebilirsin dedi. ben yine de ilaçtan sonraki sütü sağıp atıyordum ne olur ne olmaz diye. kimisi de iltihap gelse bile bebeğe emzirmeye devam edin diyor. tadı bozuk olursa kusarmış zaten.
kızlar oğlumun yanağında böyle kırmızı lekeler çıkmıştı doktoru öpülmektrn olabilir dedi. İki gündür duş aldırmıyorduk bugün fark ettim ki kolunda da üç tane böyle yaradan çıkmış. O büyük yara aşının olduğu yer. Benim bahsettiğim o altta çıkan. Yarın başka bi doktora gideceğiz. Bilen var mı ne olduğunu. El ayak hastalığı çok arttığı için aklıma o geldi
sürekli mi geliyor arada bir mi? bende bi delikten süt gelmiyordu gelirse de öyle sarımsı geliyordu. onun dışında memeden normal süt geliyordu. önemsemedim sonra mastit oldum işte. aksef verdi antibiyotik. emzirmeye devam edebilirsin dedi. ben yine de ilaçtan sonraki sütü sağıp atıyordum ne olur ne olmaz diye. kimisi de iltihap gelse bile bebeğe emzirmeye devam edin diyor. tadı bozuk olursa kusarmış zaten.
Ay acaba öyle mi ya hep böyle mi bilmiyorum ki hergün sıkıp bakmıyorum sağlık ocağındaki ebeye göstersem mi acaba yarın geçmezse aşırı acı çekiyorum emzirirken meme ucum da acıyo anlamadım görünürde bir şey yok
Ay acaba öyle mi ya hep böyle mi bilmiyorum ki hergün sıkıp bakmıyorum sağlık ocağındaki ebeye göstersem mi acaba yarın geçmezse aşırı acı çekiyorum emzirirken meme ucum da acıyo anlamadım görünürde bir şey yok
ya endişelendirmek istemiyorum canım belki de önemsiz bir şey ama aklında bulunsun sen takip et. sıkıntı olursa anlarsın zaten anlaşılmayacak bişey değil. ebe anlar mı bilmiyorum ben göstermiştim o bişey değil sen emzirmeye devam et demişti. iltihapmış meğer işte. ama ben şimdi fotoya baktım baya sarı rengi benim. özelden atayım istersen. bu arada şimdi hatırladım önce bi sarı geliyordu sonra beyaza dönüyordu rengi. hiç süt gelmiyor değildi. ben sıkıp uğraşıyordum sarı gelecek mi diye ama ara ara geliyordu.
2 çocuklu hayat burayı tamamen unutturdu bana
Nasılsınız hanımlar, çocuklar nasıl alışabildiniz mi?
Bizim daha gaz problemi yeni yeni çözülüyor ama onunla birlikte bir uyku problemi baş gösterdi asla uyumak istemiyor gece emzirirken de bırakıp kafasını çevirip ağlıyor falan ama başka çaresi yok emecek
Sizde durumlar nedir? uyku durumları nasıl merak ettim?
Alerjiyi tetikleyebiliyormus bagirsak aşısı zaten yani bilemiyorum doktora sordum rotadan 10 gün sonra başladı diye onunla alakalı olabilir mi dedim tetikleyebilir dedi zaten alerjik çocuklara yapılmıyormuş öncesinde baktirilmasi lazım biz nasıl düştük bu gaflete kendime çok kızıyorum
Kızlar günaydın bir şey sormak istiyorum. Bebeğim 4 aylık ve yalnızca anne sütü ile besleniyor. Doğduğundan beri gece gündüz fark etmeksizin emme aralığı 1,5 - 2 saat. Asla uzamıyor bu aralık. Bu kadar sık beslenmesi normal mi sizinkiler de böyle mi? Ne zaman uzayacak bu aralık?
Bizim doktor bexserodan bir saat sonra calpol verdirmişti ardından da her 6 saatte bir tekrar vermemizi söylemişti bu şekilde 4 kez verdik ve ateşi çıkmadı.
Bizim de sabah 11 de aşı oldu akşam saat 7 gibi ateş çıkmaya başladı önce calpol sonra gece de fitil verdik. Dün de sadece bir kez calpolle bitirdik. Ateş bir buçuk gün kadar sürdü.
Keşke hepimize anlatsalar olabilecek senaryoları böyle mahvolmayız çok canım sıkılıyor gerçekten . Test sonucu 5 güne çıkıyormuş şaka gibi yani valla iki gündür neler çekiyoruz ben biliyorum saçma sapan bi sürece maruz kaldık çok teşekkürler umarım
Bizim de sabah 11 de aşı oldu akşam saat 7 gibi ateş çıkmaya başladı önce calpol sonra gece de fitil verdik. Dün de sadece bir kez calpolle bitirdik. Ateş bir buçuk gün kadar sürdü.