2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    241
Biraz kasıyordan kastı nedir anlayamadım canım benimkinde de aynı problem olmasın çoğu şeyimiz aynı çünkü bu arada geçmiş olsun inşallah herhangi Bi problem çıkmaz canını sıkma
inşallah canım ya bakalım fizyoterapist bulamadık hala. bir hastaneye geldik ama bebeklere bakmıyorlarmış. kasıyor derken anlarsın onu, ben mesela gazı var diye bacaklarını bisiklet hareketi yaptırırken bazen kasıyordu bacaklarını. sertlik oluyor yani hissediliyor. senin bebekte doğum zamanı bir sıkıntı olmadı diye hatırlıyorum. biz 1. evre bi beyin kanaması yaşamıştık. onun etkisi olabiliyor sanırım. bu akşama bir yere randevu bulduk prematürelere bakan. oraya gideceğiz

yok canım öyle bir şey demedi galiba ya. beynim o kadar durmuş ki emin de değilim. ama biz tedbirimizi alalım ne olur ne olmaz bakalım. zaten mr hemen yapılan bir şey değil siz randevu alın dedi. doktor 1 aylıkken yaptığı muayenede de biraz memnuniyetsiz gibi gelmişti bana ama takılmak istememiştim. şimdi de yine aynı tereddüt vardı ama keşke daha önceki seferde yönlendirseydi fizyoterapiye. ne kadar erken başlanırsa o kadar iyiymiş çünkü.

Kontrol için istemişler. Belki de herşey normal gelecek. Bakmayın internetten öyle şeyler sadece canınızı sıkar. Umarım herşey iyi çıkar gelişimi çok benziyor diğer bebeklere. Doktorlar risk almak istemedikleri için istemişlerdir.

inşallah inşallah öyle olur gerçekten o kadar kötü hissediyorum ki. bebeğime bakarken ağlayasım geliyor ama o melek gibi gülümsüyor yüzüme her şeyden habersiz. güzelim benim

Hemen karalar bağlama bence ne olur ne olmaz garanti olsun diye mr istemiştir. Siz evde bol bol egzersiz yapın videolar çek ilerleyen günlerde karşılaştırma yaparsın. Eller dediğin gibi bazen açık bazen yumruk yapıyo bizimki de. Kafasını da tutabiliyo diyosun hem kötüyü çağırma fizik tedavi de iyi gelebilir belki sadece erkendir daha prematüre değil mi senin bebe?

Allah yardımcınız olsun canım

Sabah 7 gibi de hava hâlâ karanlık olmuyor mu ya Güneş saat 8 civarı doğuyor, bence bu tabloların güncellenmesi gerek, kış saatine falan uyarlanmalı

evet canım prematüre ve öyle olduğu için biraz da riskli oluyor galiba. bakalım bu akşam fizyoterapist ne diyecek. kafasını tutuyor çok şükür aşırı sağlam değil ama tutuyor yani

Kuzum endişelenme bence bebişin herşeyi bi anda yapıvercek, doktorun ne olur ne olmaz diye mr istemiştir, prematüre doğdu sonuçta, dua etmeye başladım bile Allahım yavrularımızı korusun

Ya uyku konuşmuşsunuz da benim kızım 10 dan önce uykuya dalamıyor sabah da saat 9.30 10 gibi ancak uyanıyor konuşulanlardan çok farklı bir şeyi yanlış mı yapıyorum acaba zorla mı uyandırmalıyım sabah

Kuzum endişelenme bence bebişin herşeyi bi anda yapıvercek, doktorun ne olur ne olmaz diye mr istemiştir, prematüre doğdu sonuçta, dua etmeye başladım bile Allahım yavrularımızı korusun
çookk sağol canım Allah razı olsun hepiniz çok destek oldunuz

Kaçta uyanıyor ki sabah ? Ben sabah erken uyandırarak erken uyumasını sağladım. 20 ile 22 arasnda bir yerde uyumaya geçiyor sabah da 6 ile 7.30 arasında uyanıyor

Yok ya bebeği zorla uyandırmamak lazım. Bizim saatler de böyle zaten hava aydınlık bile olmuyo ki anca 8’de. 9-9.30 gibi gece uykusuna geçiyoruz genelde 2-3 defa uyanıyor (ama bu ara daha sık bazen 3-4 kere bazen 4-5 kere) sabah da 9-9.30 gibi başlıyoruz güne

inşallah inşallah öyle olur gerçekten o kadar kötü hissediyorum ki. bebeğime bakarken ağlayasım geliyor ama o melek gibi gülümsüyor yüzüme her şeyden habersiz. güzelim benim
Canım içini ferah tut. Benim ilk kızımda boyun eğriliği vardı 2 ay fizik tedaviyle toparladık. Bebeklerde fizik tedavi çok güzel işe yarıyor. Ben senin de çok güzel sonuçlar alacağına inanıyorum. Ama yine de zamanı gelince MR ı çektirirsiniz içiniz rahatlar. Daha büyük bir sorun olsaydı şimdiye çıkardı düşündüm ama tabi çok bilgim yok. Allah yardımcın olsun, gönlüne ferahlık versin inşallah

Anladım canım, inşallah bişey çıkmaz. Fizik tedavi için de hiç üzme kendini. Fizik tedavi o kadar mucizevi bişey ki işe yaramaz gibi geliyor ama çok faydalı, ne zaman başlasanız kârdır üzülme.
Sabah 7 gibi de hava hâlâ karanlık olmuyor mu ya Güneş saat 8 civarı doğuyor, bence bu tabloların güncellenmesi gerek, kış saatine falan uyarlanmalı
Kesinlikle çok karanlık, ben her sabah aaa günaydın diyelim diye açıyorum perdeleri ama günaymıyor ki çocuk da anlamıyor haliyle

İyi bari rahatladım benimki de bu aralar daha sık uyanıyor normalde 2 3 kez uyanırdı artık 4 5 oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…