2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Ya o zaman bu rota sıkıntılı bir aşı mi?
Alerjiyi tetikleyebiliyormus bagirsak aşısı zaten yani bilemiyorum doktora sordum rotadan 10 gün sonra başladı diye onunla alakalı olabilir mi dedim tetikleyebilir dedi zaten alerjik çocuklara yapılmıyormuş öncesinde baktirilmasi lazım biz nasıl düştük bu gaflete kendime çok kızıyorum

Bezler dolu. Göğüsler dolana kadar mama. 3 saat filan bekleyip emzirme. O ara acıkırsa mama dedi

Ben değilim ama eşim minyon. Ek gıdaya kadar kilo almamış. Belki ondan ama yine de pek öyle gibi görünmüyor bana maalesef

Yok canım ön süt mü diye emzirme danışmanıyla da çalışıyorum o da değil. Zaten yakında işe başlayacağım bu zamana kadar da biberonla mama vermiştim yine biberona devam edeceğim. Bakalım nasıl ilerleyecek, ben de merak ediyorum çok :/

Evet Malesef rota aşısı sanıyorum alerjiyi tetikledi . Kaka testinden cikti bide bugün Laktoz sonucu cikicak ona göre sanırım diyet baslanicak . İkinci dozunu yaptırmayacağım
Peki başka belirtisi var mıydı sadece gaz durumunu söyleyince mi doktor tahlil istedi bizim doktor rotadan sonra olur zamanla geçer dedi sadece ama benim baştan beri aklıma alerji geliyor

Evet Malesef rota aşısı sanıyorum alerjiyi tetikledi . Kaka testinden cikti bide bugün Laktoz sonucu cikicak ona göre sanırım diyet baslanicak . İkinci dozunu yaptırmayacağım
Bize doktor kaka da kan ya da ciltte aşırı bir egzema olmadığı sürece alerji diyemeyiz dedi hep ama bilmiyorum

Peki başka belirtisi var mıydı sadece gaz durumunu söyleyince mi doktor tahlil istedi bizim doktor rotadan sonra olur zamanla geçer dedi sadece ama benim baştan beri aklıma alerji geliyor
Uyku duzeni bozuldu iyice 4. Ay atakları sandım oda bekirtiymis dış sürecine de girdiler ya . Karinda guruldama çok oluyordu hıçkırık çok vardı bide inatci pışık ara ara geçiyordu ama yine oluyordu bu lardi

Benim bebeğimde de bunlar vardı ama 2 gündür hafifledi yine gazı var ama hafiflemiş hali bu rotanın 2. Dozundan sonra oldu bizde de doktora gideceğiz bir hafta sonra yine bir detaylı konuşayım bakalım

Anladım canım. Hayırlısı olsun inşallah Önemli olan sağlıklı olmaları, gerisi hallolur bi şekilde hiç canını sıkma

Benim bebeğimde de bunlar vardı ama 2 gündür hafifledi yine gazı var ama hafiflemiş hali bu rotanın 2. Dozundan sonra oldu bizde de doktora gideceğiz bir hafta sonra yine bir detaylı konuşayım bakalım
İnsallah bi kaç günlük biseydir. Umarım olmaz ama dikkat etmekte fayda var tabi siz sorun erkenden varsa dikkat edesiniz

Çocuğum çığlık atmayı keşfetti sürekli

Ay umarım. Ama ben şimdi işe başlayacağım şubat ortası süt sağıp dolaba koymam lazım. Burda yazmışlardı power pumping onu deniycem bakalım.
Bence daha rahat olucak ya ben öyle umud ediyorum
Ay umarım ya. İlk bir sene sanırım kafadan zor geçecek yani buna pek yapacak bir şey yok.

Gizli kan çıktı bizde görünmeyen gözle mikroskopla bakınca görünen
Bizim de ara ara oluyor kakada kan biz ve sorduğumuz doktorlar yediğim şeylere başladı hep. Badem mesela kakada çok kan yaptı. Onun dışında başka bir şey olmadığı için alerji testi falan yaptırmadık.

Bexero aşısı ateşini çok yükseltti oğlumun. Huzursuz ve keyifsiz de üstelik. Önceki aynı anda yaptırdığımız menenjit rota ve verem bile bu kadar yormamıştı çocuğumu. Dilerim kimsenin böyle geçmez süreci ama bilginiz olsun güzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…