Canım acaba hep ön sütü alıyor da bezde o çıkıyor olabilir mi? Arka süte gelemediği için kiloya yansımıyor olabilir diye geldi aklıma. Ben kendi bebeğimde de öyle olduğunu düşünüyorum. Cidden şu emme sorunları kadar yoran başka şey olmadı
Allah hepimizi ferahlığa çıkarsın inşallah
Bizim doktorumuz da böyle dedi bu arada. Bizim de kilo alımı az başladığı için geriden geliyoruz biz. Tam yakalamadı ama herkeste azalma olurken o aynı kalacak, yakalayacak kiloyu demişti.
hermionegranger-
senin bebişin de kilolu doğduğu için daha az ilerliyor olabilir canım oransal olarak
Alerji için bence bu yetersiz gösterge. Hani tam anlamıyla mama da içip bakılsa kilo alımına eminim sıkıntı yoktur. Kendini üzme hiç. Önemli olan gerçekten huzurlu olmaları. Bebiş mamayla kilosunu arttırıp mutlu oluyorsa ver, ben de öyle yapıyorum. Yoksa hep bi yürek ağrısı.. Bu aylarda zor olabilir belki ama yapılabilirse EDS ile vermeyi denesen mi canım mamayı? Miktar olarak öyle daha çok verebilirsin veya biberon değiştirebilirsin. Aklıma gelenleri söylemek istedim
Biz her ay bi 5 gün koyarak gidiyoruz babamız sağolsun
kıyamıyor kızına. Bu ay da 10 gün geçti. Sıkıntı yok dedi hemşiremiz, öbür aşıyı da öteliyoruz tabi geç yaptırınca, ona dikkat edersen sıkıntı olmaz canım
Canım benim, kocaman sarılmak istedim sana
İnsan bazen öyle tükeniyor ki.. çok iyi anlıyorum seni, Allahım keşke herkese çocuğuna yetebilecek, onu doyuracak sütü verse. Ben de hiçbir zaman emin olamadım ve yetersizlik hissi çok zor. Allah hepimizi ferahlıklara çıkarsın, bebeklerimize sağlık versin inşallah
Çok haklısın canım, çözüme odaklanınca oluyor herşey. Ben de hep soruna odaklıydım ve hep ağladım. Günlerini kaçırıyorum diye de çok üzüldüm. O yüzden çözüme odaklanıp bu bi araç, ama asıl olan ona sevgi, ilgi verebilmek gibi geliyor artık bana. Umarım yolumuzu aydınlıklara çıkarsın Rabbim