- 19 Şubat 2024
- 1.263
- 1.081
- 48
- 31
Ağız kenarları kırmızı döküntü ama yüzünde de hafif pütürler var alnında falan bugün mustela aldık ecowelden çok daha iyi gibi geldi bana emilimi daha iyi bakalım birkaç gün kullanayımyüzünün tamamında mı yoksa ağız kenarında mı? bizim sadece ağız kenarı, çenede kırmızı kırmızı döküntüler var ama sanırım tükürüklerinden dolayı çıktı bunlar. çünkü aşırı derecede ıslak kalıyor oralara hep tükürük birikiyor.
Aşıdan olduğunu düşünmüyorum zaten ikinci doz onlar atak dönemidirkızlar bebeğim 4. ay aşısından bu yana bambaşka bir bebek oldu ya. atak mı yoksa aşıdan mı emin değilim ama atak sanırım çünkü aşının etkisi 3 gün falan sürüyordu, bu kez 6 gün oldu. çocuğu uyutuyorum on dakika sonra siren gibi bi çığlıkla ağlayarak uyanıyor o kadar içli içli ağlıyor ki kıyamambu atak ne kadar sürüyormuş ya bir ay böyle mi geçecek
Ay bizimki önceleri istemsiz çekip elini açamadığı için çığlık çığlığa ağlardı, şimdi bilerek koparıyor saçını emerkenGeçenlerde bebemi uyutup odadan çıktım, kısa bir süre sonra bir çığlıkla ağlayarak uyandı koştum hemen yanına bi baktın tırnağıyla yüzünü kanatmışZor sakinleşmişti. Dün de baş parmağını emerken diğer eliyle de kafasını elliyordu. İnşallah saçlarını yolmaz ilerde
Valla canım bence de ataktır. Biz geçen ay yaşamaya başladık, bir ay oldu hala tam olarak düzelmedi. Çığlıkla ağlama işi azaldı ama uykuya dönmek için çok çabalıyor dönemezse ağlıyor. Saat başı bu döngü var, 2.ay uykularımızı çok özlediiiiimkızlar bebeğim 4. ay aşısından bu yana bambaşka bir bebek oldu ya. atak mı yoksa aşıdan mı emin değilim ama atak sanırım çünkü aşının etkisi 3 gün falan sürüyordu, bu kez 6 gün oldu. çocuğu uyutuyorum on dakika sonra siren gibi bi çığlıkla ağlayarak uyanıyor o kadar içli içli ağlıyor ki kıyamambu atak ne kadar sürüyormuş ya bir ay böyle mi geçecek
canım sizin yaşadığınız şey de atak mıymış? nasıl şimdi biraz daha düzeldi mi yaValla canım bence de ataktır. Biz geçen ay yaşamaya başladık, bir ay oldu hala tam olarak düzelmedi. Çığlıkla ağlama işi azaldı ama uykuya dönmek için çok çabalıyor dönemezse ağlıyor. Saat başı bu döngü var, 2.ay uykularımızı çok özlediiiiim
Bizimde hala devam ediyor ağlayarak uyanmaları neredeyse 1 ay oldu. Ağlarken sakinleştirmek için kucağıma aldığımda daha çok bağırmaya başlıyor. Çok sinir bozucu bu durum. Her defasında birşey olmuş gibi korkarak uyanıyorum hala alışamadım.kızlar bebeğim 4. ay aşısından bu yana bambaşka bir bebek oldu ya. atak mı yoksa aşıdan mı emin değilim ama atak sanırım çünkü aşının etkisi 3 gün falan sürüyordu, bu kez 6 gün oldu. çocuğu uyutuyorum on dakika sonra siren gibi bi çığlıkla ağlayarak uyanıyor o kadar içli içli ağlıyor ki kıyamambu atak ne kadar sürüyormuş ya bir ay böyle mi geçecek
3. Ayından itibaren kademeli devam ediyor. Gece uykularımız bozuldu normalde kesintisiz uyurdu bebem 2 kere beslenirdi. Saat başı kalkmaya başladı ççte haftada 2 3 gün ya da fazla ya da az. Gündüzden kaynaklansa sanmıyorum bunca zaman uyududa gündüz ne farklı oldu ki ? Doktorumuz 4. Ay başı ve ortalarda daha da bpzulucak dedi. Huysuz 3 gündür sürekli kucak istiyor mızmız uykuya da zor dalıyor. Emerkende mızmız. Oyun halısında mızmız durmuyor yani.Ne zaman başladı tam?
Yaa eet benimkide nerdeyse sabaha kadar uyurdu. Sabaha karsı emmeye kaşkarsı Sonra 2-3 saat sonra bi emerdei. 1-2 kez emerdi yani gece. Şimdi sürekli meme veya kolumda uyuyo. Kol boyun kalmadı bende. Hafi uyusa neyse uyumuyoda sürekli ayak vıruyo aglıyo3. Ayından itibaren kademeli devam ediyor. Gece uykularımız bozuldu normalde kesintisiz uyurdu bebem 2 kere beslenirdi. Saat başı kalkmaya başladı ççte haftada 2 3 gün ya da fazla ya da az. Gündüzden kaynaklansa sanmıyorum bunca zaman uyududa gündüz ne farklı oldu ki ? Doktorumuz 4. Ay başı ve ortalarda daha da bpzulucak dedi. Huysuz 3 gündür sürekli kucak istiyor mızmız uykuya da zor dalıyor. Emerkende mızmız. Oyun halısında mızmız durmuyor yani.
Birkaç günle birkaç hafta arası değişiyor yazıyorkızlar bebeğim 4. ay aşısından bu yana bambaşka bir bebek oldu ya. atak mı yoksa aşıdan mı emin değilim ama atak sanırım çünkü aşının etkisi 3 gün falan sürüyordu, bu kez 6 gün oldu. çocuğu uyutuyorum on dakika sonra siren gibi bi çığlıkla ağlayarak uyanıyor o kadar içli içli ağlıyor ki kıyamambu atak ne kadar sürüyormuş ya bir ay böyle mi geçecek
Benimki 3.5 aylık. O da tamamen böyle 3 gündür. Dün en kötülerdendi. Ama benimki gece en uzun 3 saat uyur sonra 2-1 diye devam ederdi. Saat başı uyandığı da çoktur bir kere 2 saat uyuyup. Uyku gerilemesinde o bir saatler yarım saate mi düşecek şimdi? Erken mi başladı acaba ya da daha bir şey görmedim mi ben?3. Ayından itibaren kademeli devam ediyor. Gece uykularımız bozuldu normalde kesintisiz uyurdu bebem 2 kere beslenirdi. Saat başı kalkmaya başladı ççte haftada 2 3 gün ya da fazla ya da az. Gündüzden kaynaklansa sanmıyorum bunca zaman uyududa gündüz ne farklı oldu ki ? Doktorumuz 4. Ay başı ve ortalarda daha da bpzulucak dedi. Huysuz 3 gündür sürekli kucak istiyor mızmız uykuya da zor dalıyor. Emerkende mızmız. Oyun halısında mızmız durmuyor yani.
Aynen kuzum, ben başka yerlerde de okumuştum. Bıçakla kesilir gibi kesildi uykuları. Ayyy Allah yardımcın olsun gerçekten adet olmadım ben henüz, böyle bi süre gitse çok sevinicemcanım sizin yaşadığınız şey de atak mıymış? nasıl şimdi biraz daha düzeldi mi yane zaman düzelecek merakla bekliyorum. bir de benim adet dönemine denk geldi. hem baş ağrısı hem karın ağrısı bir yandan da uyumayan bebek..... Allah yardımcımız olsun
3. Ayından itibaren kademeli devam ediyor. Gece uykularımız bozuldu normalde kesintisiz uyurdu bebem 2 kere beslenirdi. Saat başı kalkmaya başladı ççte haftada 2 3 gün ya da fazla ya da az. Gündüzden kaynaklansa sanmıyorum bunca zaman uyududa gündüz ne farklı oldu ki ? Doktorumuz 4. Ay başı ve ortalarda daha da bpzulucak dedi. Huysuz 3 gündür sürekli kucak istiyor mızmız uykuya da zor dalıyor. Emerkende mızmız. Oyun halısında mızmız durmuyor yani.
Bizim de böyleydi, çok huzurluydu. Bazen 6-7 saati bulan uykuları oluyordu. Bazen de 4 saat uyuyup emip 3 saat sonra uyanıp 1 saat daha uyurdu. Sonra bir anda saat başına döndü. İlk başlarda canı açıyor gibi çığlık atarak uyanıyordu. Emip uyumaya koyduğumda kafasını sağa sola hızlı hızlı sallamaya başladı sonra, kendini daldırmaya çalışıyormuş meğer. Ama hala memede uyuma isteğini aşamadık. Hiç geçmeyecek gibi geliyor bu iş bana.Yaa eet benimkide nerdeyse sabaha kadar uyurdu. Sabaha karsı emmeye kaşkarsı Sonra 2-3 saat sonra bi emerdei. 1-2 kez emerdi yani gece. Şimdi sürekli meme veya kolumda uyuyo. Kol boyun kalmadı bende. Hafi uyusa neyse uyumuyoda sürekli ayak vıruyo aglıyo
Valla Allahtan hepimize bol bol uykular ve güç diliyorum. Uykusuzluk çok zooor“”4. Ay atağımdan selam son 3 günüm kabus gibi asla uyumuyor uykusuzluktan bayilcak yine de ağlıyor ciglik kiyamet gözleri kapalı ağlıyo . Ellerini serbest istiyo sürekli o zamanda ağzına alıyo ve uyanıyor yani cildircam kızlar ya
Canım bu uyku gerilemesidir bence zaten. İlla öyle olur demiyorlar ama bizim de 3 ay 12 günlükken başladı. Erken ya da geç olabiliyor. Umarım geçici bişeydir ama pek de umudum kalmadı, 1 aydır aynı çünküBenimki 3.5 aylık. O da tamamen böyle 3 gündür. Dün en kötülerdendi. Ama benimki gece en uzun 3 saat uyur sonra 2-1 diye devam ederdi. Saat başı uyandığı da çoktur bir kere 2 saat uyuyup. Uyku gerilemesinde o bir saatler yarım saate mi düşecek şimdi? Erken mi başladı acaba ya da daha bir şey görmedim mi ben?
Tam olarak 3 ay 12 günlükken başladı evetAynen kuzum, ben başka yerlerde de okumuştum. Bıçakla kesilir gibi kesildi uykuları. Ayyy Allah yardımcın olsun gerçekten adet olmadım ben henüz, böyle bi süre gitse çok sevinicem
Bizim de böyleydi, çok huzurluydu. Bazen 6-7 saati bulan uykuları oluyordu. Bazen de 4 saat uyuyup emip 3 saat sonra uyanıp 1 saat daha uyurdu. Sonra bir anda saat başına döndü. İlk başlarda canı açıyor gibi çığlık atarak uyanıyordu. Emip uyumaya koyduğumda kafasını sağa sola hızlı hızlı sallamaya başladı sonra, kendini daldırmaya çalışıyormuş meğer. Ama hala memede uyuma isteğini aşamadık. Hiç geçmeyecek gibi geliyor bu iş bana.
Valla Allahtan hepimize bol bol uykular ve güç diliyorum. Uykusuzluk çok zooor
Canım bu uyku gerilemesidir bence zaten. İlla öyle olur demiyorlar ama bizim de 3 ay 12 günlükken başladı. Erken ya da geç olabiliyor. Umarım geçici bişeydir ama pek de umudum kalmadı, 1 aydır aynı çünkü
Olursa çok üzülürüm işe geri döndüm benKizlar 2025 i aile yılı ilan etmişler 13 Ocakta bi açıklama yapılacakmış. Dogum izinleriyle ilgili gelisme olur mu sizce? Tahminlerinizi aliyim
Olursa hepimizi kapsar bence ise dönüp donmemenin bi anlami olmaz kiOlursa çok üzülürüm işe geri döndüm ben
Benimki de gözlerini çıkartacak yakında hep gözlerini ovuyor uyuyana kadar beni perişan ediyorYa benim bebe hart hurt kafasını kaşıyo uykusu gelincetırnaklarını kesmeme rağmen hep çizmiş kanatmış huy edindi
Bende öyleyim mahvoldum üstüne viral enfeksiyon balgam öksürük bitmeyen ateş diş ağrısı bizi mahvettiBen 4. Ay atağındayım iyi değilim
Ben olacak diye ümit ediyorum. Doğum izninin 4 aydan 1 yıla çıkması söylentileri vardı. Umarım olur ve bizleri de kapsarKizlar 2025 i aile yılı ilan etmişler 13 Ocakta bi açıklama yapılacakmış. Dogum izinleriyle ilgili gelisme olur mu sizce? Tahminlerinizi aliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?