2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
kızlar bebeğim 4. ay aşısından bu yana bambaşka bir bebek oldu ya. atak mı yoksa aşıdan mı emin değilim ama atak sanırım çünkü aşının etkisi 3 gün falan sürüyordu, bu kez 6 gün oldu. çocuğu uyutuyorum on dakika sonra siren gibi bi çığlıkla ağlayarak uyanıyor o kadar içli içli ağlıyor ki kıyamam bu atak ne kadar sürüyormuş ya bir ay böyle mi geçecek

Ağız kenarları kırmızı döküntü ama yüzünde de hafif pütürler var alnında falan bugün mustela aldık ecowelden çok daha iyi gibi geldi bana emilimi daha iyi bakalım birkaç gün kullanayım

Aşıdan olduğunu düşünmüyorum zaten ikinci doz onlar atak dönemidir

Ay bizimki önceleri istemsiz çekip elini açamadığı için çığlık çığlığa ağlardı, şimdi bilerek koparıyor saçını emerken nerdeyse kel kaldı
Valla canım bence de ataktır. Biz geçen ay yaşamaya başladık, bir ay oldu hala tam olarak düzelmedi. Çığlıkla ağlama işi azaldı ama uykuya dönmek için çok çabalıyor dönemezse ağlıyor. Saat başı bu döngü var, 2.ay uykularımızı çok özlediiiiim

canım sizin yaşadığınız şey de atak mıymış? nasıl şimdi biraz daha düzeldi mi ya ne zaman düzelecek merakla bekliyorum. bir de benim adet dönemine denk geldi. hem baş ağrısı hem karın ağrısı bir yandan da uyumayan bebek..... Allah yardımcımız olsun

Bizimde hala devam ediyor ağlayarak uyanmaları neredeyse 1 ay oldu. Ağlarken sakinleştirmek için kucağıma aldığımda daha çok bağırmaya başlıyor. Çok sinir bozucu bu durum. Her defasında birşey olmuş gibi korkarak uyanıyorum hala alışamadım.

Ne zaman başladı tam?
3. Ayından itibaren kademeli devam ediyor. Gece uykularımız bozuldu normalde kesintisiz uyurdu bebem 2 kere beslenirdi. Saat başı kalkmaya başladı ççte haftada 2 3 gün ya da fazla ya da az. Gündüzden kaynaklansa sanmıyorum bunca zaman uyududa gündüz ne farklı oldu ki ? Doktorumuz 4. Ay başı ve ortalarda daha da bpzulucak dedi. Huysuz 3 gündür sürekli kucak istiyor mızmız uykuya da zor dalıyor. Emerkende mızmız. Oyun halısında mızmız durmuyor yani.

Reactions: Gao
Yaa eet benimkide nerdeyse sabaha kadar uyurdu. Sabaha karsı emmeye kaşkarsı Sonra 2-3 saat sonra bi emerdei. 1-2 kez emerdi yani gece. Şimdi sürekli meme veya kolumda uyuyo. Kol boyun kalmadı bende. Hafi uyusa neyse uyumuyoda sürekli ayak vıruyo aglıyo

Birkaç günle birkaç hafta arası değişiyor yazıyor

“”4. Ay atağımdan selam son 3 günüm kabus gibi asla uyumuyor uykusuzluktan bayilcak yine de ağlıyor ciglik kiyamet gözleri kapalı ağlıyo . Ellerini serbest istiyo sürekli o zamanda ağzına alıyo ve uyanıyor yani cildircam kızlar ya

Benimki 3.5 aylık. O da tamamen böyle 3 gündür. Dün en kötülerdendi. Ama benimki gece en uzun 3 saat uyur sonra 2-1 diye devam ederdi. Saat başı uyandığı da çoktur bir kere 2 saat uyuyup. Uyku gerilemesinde o bir saatler yarım saate mi düşecek şimdi? Erken mi başladı acaba ya da daha bir şey görmedim mi ben?

Aynen kuzum, ben başka yerlerde de okumuştum. Bıçakla kesilir gibi kesildi uykuları. Ayyy Allah yardımcın olsun gerçekten adet olmadım ben henüz, böyle bi süre gitse çok sevinicem
Bizim de böyleydi, çok huzurluydu. Bazen 6-7 saati bulan uykuları oluyordu. Bazen de 4 saat uyuyup emip 3 saat sonra uyanıp 1 saat daha uyurdu. Sonra bir anda saat başına döndü. İlk başlarda canı açıyor gibi çığlık atarak uyanıyordu. Emip uyumaya koyduğumda kafasını sağa sola hızlı hızlı sallamaya başladı sonra, kendini daldırmaya çalışıyormuş meğer. Ama hala memede uyuma isteğini aşamadık. Hiç geçmeyecek gibi geliyor bu iş bana.
Valla Allahtan hepimize bol bol uykular ve güç diliyorum. Uykusuzluk çok zooor
Canım bu uyku gerilemesidir bence zaten. İlla öyle olur demiyorlar ama bizim de 3 ay 12 günlükken başladı. Erken ya da geç olabiliyor. Umarım geçici bişeydir ama pek de umudum kalmadı, 1 aydır aynı çünkü

Tam olarak 3 ay 12 günlükken başladı evet

Kizlar 2025 i aile yılı ilan etmişler 13 Ocakta bi açıklama yapılacakmış. Dogum izinleriyle ilgili gelisme olur mu sizce? Tahminlerinizi aliyim

Bu ataklardan sonra bizi ne sürpriz bekliyor bilen biri söyleyebilir mi şimdiden ona da hazırlıklı olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…