Artimed bende de aynısını yaptı. Erken gebelik bakmıştım tüp bebek transferimin 5. Gününde silik pozitif çıkmıştı. 9. Günde artimedle bakmıştım tam çizgi çıkar da anı olur saklarım diye, silik çizgi çıktı panikle kan verdim 400 çıkmıştı bhcg. Kan dışında testler yanıltıcı olabiliyor. Çok takılmamak lazımHanımlar bu artimed normal kaset gebelik testi yapan var mı aranizda. Certain marka test güzel koyu çıkıyor ama bu artimed le yapınca silik çizgi çıkıyor. İki testimde aynı gun yapılan testler. Bu artimed bana kafayi yedirtti betahcg mi dusuyor diye kendi kendimi yedim. Foto atıyorum üstteki certain marka test,alttaki artimed
İçimi rahatlattin çok teşekkür ediyorumArtimed bende de aynısını yaptı. Erken gebelik bakmıştım tüp bebek transferimin 5. Gününde silik pozitif çıkmıştı. 9. Günde artimedle bakmıştım tam çizgi çıkar da anı olur saklarım diye, silik çizgi çıktı panikle kan verdim 400 çıkmıştı bhcg. Kan dışında testler yanıltıcı olabiliyor. Çok takılmamak lazım
Bende bata 6 gun varken aşırı silik bir çizgi çıkardı artimed kullandım hep her gün yaptım 26 Aralık'tan itibaren gittikce çizgi daha da koyulaşıyor doktor randevusu 18 ocak daha çok var ve bende kan pıhtılaşması var iğne ve ilaçlarımı almam gerekiyor ne yapicam çok arafta kaldımHanımlar bu artimed normal kaset gebelik testi yapan var mı aranizda. Certain marka test güzel koyu çıkıyor ama bu artimed le yapınca silik çizgi çıkıyor. İki testimde aynı gun yapılan testler. Bu artimed bana kafayi yedirtti betahcg mi dusuyor diye kendi kendimi yedim. Foto atıyorum üstteki certain marka test,alttaki artimed
Pıhtılaşma varsa hemen iğne kullanBende bata 6 gun varken aşırı silik bir çizgi çıkardı artimed kullandım hep her gün yaptım 26 Aralık'tan itibaren gittikce çizgi daha da koyulaşıyor doktor randevusu 18 ocak daha çok var ve bende kan pıhtılaşması var iğne ve ilaçlarımı almam gerekiyor ne yapicam çok arafta kaldım
ben daha öne pıhtılaşma sebebiyle 2 kez düşürdüm tabi o zaman bilmşyordum sebebini doktorum testler sonucu pıhtılaşma var dedi gebeliği öğrenir çğremlez oksapar kullanacaksın dedi evde bekliyor hazır benimBende bata 6 gun varken aşırı silik bir çizgi çıkardı artimed kullandım hep her gün yaptım 26 Aralık'tan itibaren gittikce çizgi daha da koyulaşıyor doktor randevusu 18 ocak daha çok var ve bende kan pıhtılaşması var iğne ve ilaçlarımı almam gerekiyor ne yapicam çok arafta kaldım
Canim cokda kendini kasma rahat bırak. Herzamanki rutin hayatına devam et. Sadece ağır işler yapmayacaksın. Unutmaki hamilelik bir hastalik değildir. Beslenme konusunda sağlıklı ve temiz beslenemeye çalış. Günlük yumurta, yoğurt, süt, et, balık sebze gibi besinleri yemeye calis. Önemli olan kafan rahat olsun . Bebek her türlü besleniyor zatenHerkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum kızlarbu yıl bazilarimiz ilk kez annelik duygusunu tadacağız bazılarımız ise bu duyguyu tekrar yaşayacağız kısmetse benim ilk olacak çokça heyecan çokça korkularla doluyum diyebilirim umarım hepimizin gebelik süreci sağlıklı sorunsuz ilerler ve minik yavrularımıza kavuşuruz
Sizlere sormak istediğim bir şey var benim henüz ilk gebeliğim olduğu için kafamda çok fazla soru işareti ve bilgi kirliliği var maalesef. Suan 4+6 olduk biz yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim. Az az kasık ve bel ağrım devam ediyor. Bu süreçte nelere dikkat etmeliyim? Siz neler yapıyorsunuz?
Hareketleriniz de kısıtlama yaptınız mı? Temizlik yapıyor musunuz mesela? Çok fazla ayakta kalmak, araba ile yolculuk vs bu süreçte bebeğime zarar verir mi? Yaptiginiz veya yapmadığınız şeyler neler? Yeme içme kısmında nelere dikkat ediyorsunuz?Maalesef bir şeyler yaparken uzun uzun düşünüyorum kimi zaman dikkat ediyorum kimi zaman edemiyorum. Neleri abartmalıyım neleri abartmamalıyım acabatecrübeli annelerimiz ve benimle aynı süreçten geçen arkadaşlarım cevaplarınızı bekliyorum hepimiz için aydınlatıcı olur umarım
Hoşbulduk kasık ağrıları dışında çok bişey hissetmiyorum ben henüzHepiniz hoşgeldinizNeler yapıyorsunuz bugün belirtiler başladı mı duygular nasıl yeni yıla bazılarımız yeni anne olarak bazıları için de bir yeni bebiş ile girmek nasıl
Hayırlısı olsun öncelikle , benim de 2. GebeliğimHerkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum kızlarbu yıl bazilarimiz ilk kez annelik duygusunu tadacağız bazılarımız ise bu duyguyu tekrar yaşayacağız kısmetse benim ilk olacak çokça heyecan çokça korkularla doluyum diyebilirim umarım hepimizin gebelik süreci sağlıklı sorunsuz ilerler ve minik yavrularımıza kavuşuruz
Sizlere sormak istediğim bir şey var benim henüz ilk gebeliğim olduğu için kafamda çok fazla soru işareti ve bilgi kirliliği var maalesef. Suan 4+6 olduk biz yarın ilk doktor kontrolüme gideceğim. Az az kasık ve bel ağrım devam ediyor. Bu süreçte nelere dikkat etmeliyim? Siz neler yapıyorsunuz?
Hareketleriniz de kısıtlama yaptınız mı? Temizlik yapıyor musunuz mesela? Çok fazla ayakta kalmak, araba ile yolculuk vs bu süreçte bebeğime zarar verir mi? Yaptiginiz veya yapmadığınız şeyler neler? Yeme içme kısmında nelere dikkat ediyorsunuz?Maalesef bir şeyler yaparken uzun uzun düşünüyorum kimi zaman dikkat ediyorum kimi zaman edemiyorum. Neleri abartmalıyım neleri abartmamalıyım acabatecrübeli annelerimiz ve benimle aynı süreçten geçen arkadaşlarım cevaplarınızı bekliyorum hepimiz için aydınlatıcı olur umarım
TeşekkürlerCanim cokda kendini kasma rahat bırak. Herzamanki rutin hayatına devam et. Sadece ağır işler yapmayacaksın. Unutmaki hamilelik bir hastalik değildir. Beslenme konusunda sağlıklı ve temiz beslenemeye çalış. Günlük yumurta, yoğurt, süt, et, balık sebze gibi besinleri yemeye calis. Önemli olan kafan rahat olsun . Bebek her türlü besleniyor zaten
Sizin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinHayırlısı olsun öncelikle , benim de 2. Gebeliğimhamilelik elbette bi hastalık değil ama normal hayata göre biraz yavaşa almak lazım . Çiğ et tavuk balık bunlara çıplak elle dokunmayın eldiven giyin mutlaka , kahve ve çayı azaltın vs vs doktorunuz mutlaka daha detaylı anlatır sağlıkla gelsin
Benim de ilk gebeliğim. Benim doktorum "öyle hoplama zıplamayla uzanmayla bebek düşse kimse kürtaj yaptırmaz hoplar zıplar ağır kaldırır düşürürdü. Düşecek olan zaten düşüyor. Kendini koru ama çok da panik olma. Stres en büyük risk" demişti. Ben de elimden geldiğince dikkat ediyorum yine de nolur nolmaz ama çok da panik olmuyorum bakalım umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız. Benim bugün az miktar kanamam oldu. 4+5 im. Ama ilk trimesterde normalmiş, yerleşme kanamasıdır panik olma dedi doktorum. Bakalım 6 ocakta kontrolümüz var keseyi göreceğiz inşallah.Herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum kızlarbu yıl bazilarimiz ilk kez annelik duygusunu tadacağız bazılarımız ise bu duyguyu tekrar yaşayacağız kısmetse benim ilk olacak çokça heyecan çokça korkularla doluyum diyebilirim umarım hepimizin gebelik süreci sağlıklı sorunsuz ilerler ve minik yavrularımıza kavuşuruz
Tebrik ederim canım sağlıkla gelsinlerBenim de ilk gebeliğim. Benim doktorum "öyle hoplama zıplamayla uzanmayla bebek düşse kimse kürtaj yaptırmaz hoplar zıplar ağır kaldırır düşürürdü. Düşecek olan zaten düşüyor. Kendini koru ama çok da panik olma. Stres en büyük risk" demişti. Ben de elimden geldiğince dikkat ediyorum yine de nolur nolmaz ama çok da panik olmuyorum bakalım umarım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız. Benim bugün az miktar kanamam oldu. 4+5 im. Ama ilk trimesterde normalmiş, yerleşme kanamasıdır panik olma dedi doktorum. Bakalım 6 ocakta kontrolümüz var keseyi göreceğiz inşallah.T
Haber ver canım muhakkak bende perşembe günü gidicem 5+3 olucam inşallah görürüz keseyiTebrik ederim canım sağlıkla gelsinlerhemen hemen ayniyiz. Doktorunun söyledikleri mantıklı ve rahatlatıcı benim henüz kanamam olmadı hiç ama normalmiş hiç stres yapma ilk aylarda. Keseyi göremediniz mi acaba ilk gittiğiniz de kaç haftalıktı? Ben yarın görür muyum acaba diyordum
5 olacak yarın benim de. 15 gün içinde de tekrar kontrole gittiğim de inşallah kalp atışını duyarım diye düşünüyorumDoktorum direk 6 ocağa çağırdı. Daha öncesinde çağırmadı hiç. Muhtemelen garanti olsun diye. 5+4 gibi olacak muayeneye gittiğimde. Bu süreçte kandan takip ettirdi sadece
Ben yumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim.Kızlar yumurtlama gününden sonra en erken kaçıncı gün öğrendiniz yumurta takibi yapanlar?
Yumurtlama gününüzü tam biliyor muydunuz mesela benimki cuma çatladı doktor kontrolüne gittiğimiz içinBen yumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim.
Beta kaçtı ilk acabaBen yumurtlamadan 10 gün sonra öğrendim.