Kazeni etiketleyip grubu alabilirsin tekrar açmana gerek yoktuAnne Grupları - 2024 Eylül Anneleri Toplanıyoruzzkızlar buyrun buraya gelin hemde artık tablomuz oluşsuunn
Bı sonraki ay tekrar hamile kaldım ben de yaşamıştım sağlıkla gelir inşallah devamıBende ayrılıyorum aranızdan galiba aynı gün öğlen yaptığımda gece yaptığım testler ilk başta aksam kahve akıntı sonra çok acikyprmbe akıntı geldi ne oluyor diye test yapayım dedim cizgi yok olmuş resmen kimyasal gebelik oldu bu da
Bilmiyordum öyle olduğunu birleştirdik grupları teşekkür ederimKazeni etiketleyip grubu alabilirsin tekrar açmana gerek yoktu
Hayırlı olsunn canımYaş 25
Sat 27 Kasım
Tahmini doğum 02.09.2024
Hayırlı olsun canım inşallah hoş geldin aramızaLinakiz bebeğim beni ekler misin sat 22 kasım fakat geç döllenme olduğunu düşünüyorum yeni öğrendim gebeliğimi
Değerin kaç çıktıBenim 4+4 bugün dayanamadım az önce yine kan verdimdoktor kontrolüne 2 ocakta gideceğim bakalım
Teşekkür ederim kuzum hoşbuldukHayırlı olsun canım inşallah hoş geldin aramıza
Şimdi çıktı sonucum 2996. Son adet günüm 28 Kasım.Değerin kaç çıktı
Canım galiba kimyasal degilyyerlesme kanaması bugün 4 tane test yaptım sabah ogle aksam diye hepsi birbirinden koyu çıkıyor salı günü kan vereceğim tekrar bat da salı günü zatenBı sonraki ay tekrar hamile kaldım ben de yaşamıştım sağlıkla gelir inşallah devamı
Teşekkürler♡ 1217 ile öğrendimHayırlı olsunn canımKaç beta ile öğrendin ?
gözünüz aydın aramıza hoş geldinizmerhabalar. Nasıl etiketleme yapıldığını bilmiyorum o yüzden etiketleyemiyorum ama beni de ekler misiniz
yaş 30
Sat: 29.11.2023
Tüp bebek tedavisindeyim 4+3 üm bugün betam 4000 çıktı. 4+1 deyken 1537 çıkmıştı. Çift embriyo transferi oldum ikiz tutmuş olma ihtimali var dedi doktorum ama bakalım. 6 ocakta keseyi görmek için randevum var inşallah