2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende ayrılıyorum aranızdan galiba aynı gün öğlen yaptığımda gece yaptığım testler ilk başta aksam kahve akıntı sonra çok acikyprmbe akıntı geldi ne oluyor diye test yapayım dedim cizgi yok olmuş resmen kimyasal gebelik oldu bu da

Bı sonraki ay tekrar hamile kaldım ben de yaşamıştım sağlıkla gelir inşallah devamı

Benim 4+4 bugün dayanamadım az önce yine kan verdim doktor kontrolüne 2 ocakta gideceğim bakalım

Beni de ekler misiniz son adet 1 Aralık
Bugün beta 119 çıktı , 2 gün önce 30 beta ile öğrenmiştim 32 yaşındayım 1 oğlum var inşallah bir de kızım olur

merhabalar. Nasıl etiketleme yapıldığını bilmiyorum o yüzden etiketleyemiyorum ama beni de ekler misiniz

yaş 30
Sat: 29.11.2023
Tüp bebek tedavisindeyim 4+3 üm bugün betam 4000 çıktı. 4+1 deyken 1537 çıkmıştı. Çift embriyo transferi oldum ikiz tutmuş olma ihtimali var dedi doktorum ama bakalım. 6 ocakta keseyi görmek için randevum var inşallah

gözünüz aydın aramıza hoş geldiniz sağlıkla huzurla geçireceğimiz gebelikler olsun inşallah
Benimde bugün 4+4 2996 çıktı betam. İkiz mi acaba diye şüpheleniyorum ben de benim tüp bebek değil ama

Kızlar selamlar, benim de sat 30 kasım. 14 aralıkta aşılama yaptırdım 28 aralıkta beta 220 çıktı. Sonrasında kahverengi lekelenmeler başladı 29 aralıkta tekrar beta baktırdım 309 cıktı bugün de lekelenme devam ediyor beta 438 çıktı. Artışı az gibi geliyor bana benim durumumda olan kişiler varsa yazarsa çok mutlu olurum kaç gündür sevincimi yaşayamadım stresten. Bu arada 29-30 aralıktaki testleri sabah 10 civarı bugünkünü 20:00 de verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…