2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yumurtlama gününüzü tam biliyor muydunuz mesela benimki cuma çatladı doktor kontrolüne gittiğimiz için 🥰biliyoruz
Evet çünkü test yapıyordum. Betayı henüz bilmiyorum. 3+2 deyim. Yurtdışında yaşıyorum kan testi için doktordan randevu almam gerekiyor mecbur, doktorla konuşmak için cumayı bekleyeceğim ki bana jinekologla randevu versin. Allah bilir ne zamana verecek…

Benimki tüp bebek, 5. Gün embriyo transferinin 5.gününde öğrendim yani yumurtlamadan sonra 10. Gün gibi oluyor. İdrarda silik pozitif gördüm. Kanda da 40 çıktı.

Kızlar günaydın. Bu sabah itibariyle ilk bulanti ve kusmamin açılışını yapmış bulunmaktayim😅 çok erken başlıyor ya daha önceki 3 hamileliğimde de böyleydi bunda da böyle gram değişiklik yok. İlk hamileligimde prensesler gibiymisim istediğim gibi yatiiyordum, uyuyordum su an farkına varıyorum😂 ama şimdi öylemi sabah erkenden çocukların okulları onları hazırla beslenmeleri vs. Sağlık olsun zor olsa da rabbim kolaylığını verecektir. Güzel bulantılar sonuçta 😁

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-09-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ADI 🤰🏻
YAŞ ❔
SAT 🎀
KESE 🐣
KALP ATIŞI 💓
CİNSİYET 👧🏻👦🏻
İSİM
🧿
LinaKız2727.11.2023
Laleeeem2527.11.2023
NewHopes3802.12.2023
bluedarkk2126.11.20234+4
Valeria82828.11.2023
labaysegül4028.11.2023
Fatmaben22.11.2023
elaceyda3201.12.2023
Sencop3029.11.2023
Dilaryy30.11.2023
merve06342416.11.2023
elena1009.12.2023
Canım beni de ekler misin sat 24.12.2023 yaşım 27

Kızlar günaydın. Bu sabah itibariyle ilk bulanti ve kusmamin açılışını yapmış bulunmaktayim😅 çok erken başlıyor ya daha önceki 3 hamileliğimde de böyleydi bunda da böyle gram değişiklik yok. İlk hamileligimde prensesler gibiymisim istediğim gibi yatiiyordum, uyuyordum su an farkına varıyorum😂 ama şimdi öylemi sabah erkenden çocukların okulları onları hazırla beslenmeleri vs. Sağlık olsun zor olsa da rabbim kolaylığını verecektir. Güzel bulantılar sonuçta 😁
Allah kolaylık versin 🙏🏻 ben de henüz başlamadı kaçıncı haftada başlıyor genelde 🥲

Allah kolaylık versin 🙏🏻 ben de henüz başlamadı kaçıncı haftada başlıyor genelde 🥲
Amin canım. Normalde 6.haftadan sonra başlıyor ama bu benim 4.oldugu için sanırım her hamilelikte üstüne bindiriyor çok erken başladı. Yaş ileri,hamilelik sayısı fazla olunca sanirim bazı şeyler haliyle biraz daha zorlaşıyor. Gençler sizin işiniz daha kolay hiç tasalanmayin ☺️

Bugün ilk doktor kontrolüme gittim. Tam 5 haftalığız 😍 doktor hiç karindan kontrol etmeden alttan kontrol etti kesemizi gördük çok şükür 🙏🏻 2-3 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi 🥰 hala bir rüyanın içinde gibiyim inanamıyorum sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları ❤️

Bugün ilk doktor kontrolüme gittim. Tam 5 haftalığız 😍 doktor hiç karindan kontrol etmeden alttan kontrol etti kesemizi gördük çok şükür 🙏🏻 2-3 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi 🥰 hala bir rüyanın içinde gibiyim inanamıyorum sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları ❤️
Ne güzel bi haber cnaım çok mutlu oldumm 😍❤️ Günler geçmek bilmiyor gibi bir an önce bende görmek istiyorumm 🙏🏻🥹

Sen bir de kalp atışlarını dinle. O kalp atışını tekrar duymak için yalanlar uydurup acile gidenleri bile biliyorum😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Sen bir de kalp atışlarını dinle. O kalp atışını tekrar duymak için yalanlar uydurup acile gidenleri bile biliyorum😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin siz de inşallah ❤️🤲🏻 evet o güne kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum 😁

X