2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar 4+1 im soğuk su içip kendimi hasta ettim boğazım çok kötü ilaç içmiyorum ama halsizlik ve aşırı olmayan vücut ağrısı var bu durum bebeğe bişey yapar mı korkudan tuvalete gidemiyorum kan felan görürüm diye ne yapsam bilemedim ben hasta olunca bebeğe zarar verir miyim

Canım için rahat olsun hiçbir şey olmaz. Sadece iyi beslen, bolca dinlen, boğazın için sirke veya adaçayı ile gargara yapabilirsin.

Benim de tüp bebek merkezi bugün sat 1.12.2023 olarak hesaplayın gebeliğinizi dedi. 2 gün ileri hesaplıyormuşum gebeliği 4+4 müşüm bugün. Ben de bugün dışarda sağnağa yakalandım, sırılsıklam oldum, taksi bulamadım. İnşallah hastalanmam bakalım. Cumartesi doktor randevusu aldım 5+1 olacak. Kese görülür heralde? Kese hangi haftada görülüyor kızlar?

Canım için rahat olsun hiçbir şey olmaz. Sadece iyi beslen, bolca dinlen, boğazın için sirke veya adaçayı ile gargara yapabilirsin.
Parol aldım bitane daha iyiyim ama inşallah bişey olmaz. Çok sağol canım sirke ve adaçayını deneyeyim

Bende 5 tane düşürdüm pihtilasmadan ignem yok suanlik coraspin içiyorum ne ozellerde ne devlet ne universite hastanesinde randevu yok 18ime kadar mecbur bekleyeceğim

Bende 5 tane düşürdüm pihtilasmadan ignem yok suanlik coraspin içiyorum ne ozellerde ne devlet ne universite hastanesinde randevu yok 18ime kadar mecbur bekleyeceğim
Canım eczaneden alabilirsin direkt nasıl riske atıyorsun ben şuan gebe değilim gidip aldım doktorum hap yetersiz demişti tabi tercih sizin

Canım eczaneden alabilirsin direkt nasıl riske atıyorsun ben şuan gebe değilim gidip aldım doktorum hap yetersiz demişti tabi tercih sizin
Yaa eczane direk veriyor mu iğneyi hemen yarın alırım vermiyor diye biliyordum çünkü bi de en son cleksan kullandım ben şuan o kaldırılmış başka hangi iğne var bilmiyorum

Bugün gördüm canım 5 haftalıkken. Doktor alltan baktı yalnız karindan hiç bakmadı

Bende haftaya gideceğim doktoruma mesaj attım eczaneden al haftaya kadar bekleme dedi. Sağlık ocağından yazdırıp aldım. Öyle riskin varsa hemen al. Hatta ben sabahi beklmedim aksam vuruldum

Kadın doğum hastanelerinin acil bölümünden giriş yapıp oradan yazdırmak lazım ilacı belki de. Aklıma o geldi bir an. Allah yarcimdisi olsun herkesin. Randevu bulmak mesele

Kızlar merhaba. Sanırım bu grupta olacağım Allah'tan birşey olmaz ise. Sat 4 Aralık Bat 1 Ocakti dün test yaptım silik çizgi çıkınca kan verdim 31.07 çıktı. Acaba gününe göre neden düşük geç döllenme denilen şey bu mu ?

Canım düşük olmasını kafaya takma onemli olan duzenli artış olması. Dediğin gibi geç döllenme de olabilir. Ben adete 3 gün kala pozitifi gördüm o gün kan verdim 13.95 çıktı acaba kimyasal mi vs iyi kafaya takmıştım. 3 gün sonra tekrar kan verdigimde 110.90 çıktı.istersen iki gün sonra tekrar kan ver için rahat etsin.

Ara ara karnıma ağrı girince korkuyorum. Ne zaman doktora gitsem acaba

Merhaba ben de aranıza katıldım.
Sat 30.11.2023
Bat 25.12.2023 (1 gün önce testte silik çıktı, ovülasyon testim de pozitifti şüphelendim heyecanlandım. )
27 Aralık’ta beta verdim 79 çıktı.
28 Aralık’ta özele kontrole gittim ama doktorum henüz bir şey söyleyemeyeceğini, Haftaya cuma gelmem gerektiğini söyledi hiçbir muayene yapmadı ve biraz olumsuz konuştu durduk yere. Her şey olabilir kimyasal, dış gebelik, hiçbiri olmazsa 6. Ayda kalbi durur, 9 ay 9 günde kordon dolanır kaybedebilirsin stres yapma dedi ama bunları zaten bilmeme rağmen güya sakinleştirmek için(mutluluğumu?????) söyledi. Değiştirdim doktorumu 5Aralıkta başka doktora gideceğim.
2 Ocak’ta beta yaptırdım meraktan sağlık ocağında 1889 çıktı.
Memede şişkinlik ve ağrıdan başka hiçbir bekirtim yoktu düne kadar bugün bulantı ve koku hassasiyetiyle gözümü açtım. Üye olup deneyimlerimi paylaşmak ve aramıza katılmak istedim.
Bu arada bir sorum da var kızlar, Uygulamada bugün için 5+6 yazıyor ama doğru mu kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…