2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Yumurtlama gününüzü tam biliyor muydunuz mesela benimki cuma çatladı doktor kontrolüne gittiğimiz için biliyoruz
Evet çünkü test yapıyordum. Betayı henüz bilmiyorum. 3+2 deyim. Yurtdışında yaşıyorum kan testi için doktordan randevu almam gerekiyor mecbur, doktorla konuşmak için cumayı bekleyeceğim ki bana jinekologla randevu versin. Allah bilir ne zamana verecek…

Kızlar yumurtlama gününden sonra en erken kaçıncı gün öğrendiniz yumurta takibi yapanlar?
Ben 11. Günde idrar testi yaptım silik çizgi çıktı tekrarladım onu o gece ve ertesi gün. Kan testi verdim o şekilde öğrendim canım. Reglime 6 gün vardı henüz.

Benimki tüp bebek, 5. Gün embriyo transferinin 5.gününde öğrendim yani yumurtlamadan sonra 10. Gün gibi oluyor. İdrarda silik pozitif gördüm. Kanda da 40 çıktı.

Kızlar günaydın. Bu sabah itibariyle ilk bulanti ve kusmamin açılışını yapmış bulunmaktayim çok erken başlıyor ya daha önceki 3 hamileliğimde de böyleydi bunda da böyle gram değişiklik yok. İlk hamileligimde prensesler gibiymisim istediğim gibi yatiiyordum, uyuyordum su an farkına varıyorum ama şimdi öylemi sabah erkenden çocukların okulları onları hazırla beslenmeleri vs. Sağlık olsun zor olsa da rabbim kolaylığını verecektir. Güzel bulantılar sonuçta

Canım beni de ekler misin sat 24.12.2023 yaşım 27

Allah kolaylık versin ben de henüz başlamadı kaçıncı haftada başlıyor genelde

Allah kolaylık versin ben de henüz başlamadı kaçıncı haftada başlıyor genelde
Amin canım. Normalde 6.haftadan sonra başlıyor ama bu benim 4.oldugu için sanırım her hamilelikte üstüne bindiriyor çok erken başladı. Yaş ileri,hamilelik sayısı fazla olunca sanirim bazı şeyler haliyle biraz daha zorlaşıyor. Gençler sizin işiniz daha kolay hiç tasalanmayin

Bugün ilk doktor kontrolüme gittim. Tam 5 haftalığız doktor hiç karindan kontrol etmeden alttan kontrol etti kesemizi gördük çok şükür 2-3 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi hala bir rüyanın içinde gibiyim inanamıyorum sanırım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları

Ne güzel bi haber cnaım çok mutlu oldumm Günler geçmek bilmiyor gibi bir an önce bende görmek istiyorumm

Sen bir de kalp atışlarını dinle. O kalp atışını tekrar duymak için yalanlar uydurup acile gidenleri bile biliyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Sen bir de kalp atışlarını dinle. O kalp atışını tekrar duymak için yalanlar uydurup acile gidenleri bile biliyorum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Amin siz de inşallah evet o güne kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…