2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İki günde bir iki katına çıkmış olması yeterli diyor doktorlar. En başlarda da lekelenmelere normal diyorlar. Stres iyi değil düşünmemeye çalış. 2 gün sonra tekrar baktırırsın olmadı

6 ocağa randevu verdi doktorum kese için. Orda belli olacak bakalım ne olduğu sağlıkla kucaklarımıza alırız umarım

İki günde bir iki katına çıkmış olması yeterli diyor doktorlar. En başlarda da lekelenmelere normal diyorlar. Stres iyi değil düşünmemeye çalış. 2 gün sonra tekrar baktırırsın olmadı
Salı günü keseyi görmeliyiz dedi doktorum. İnşallah görürüz

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah hoş geldiniz doktora gittiniz mi? Sizinle aynıyız bizimde doğum tarihimiz 3 Eylül
Çok tşk ederim . Evet baktım sizle satimiz aynı. Henüz gitmedim laborantim ben bhcg takibimi yaptım katlanarak gidiyor. Haftaya kese için ultrason baktirmam lazim

Canım bende 38yasindayim 3.cocuguma hamileyim senin gibi. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Mrb çok tşk ederim. sizi direkt gördüm zaten . Malum 40 yaşında gebe kalınca. Benim biraz şans eseri oldu gebeliğim planlanan bir bebek degildi. Ve gerçekten risklerden dolayı çok korkuyorum. Rabbim yardım etsin hepimize.

Çok tşkler arkadaşlar aranıza katıldığım için mutluyum . Rabbim hepimizin bebeklerini sagsalim sağlıkla huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Evet yaş dolayisiyla benimde endişelerim var. İnşallah her şey huzurla,sağlıkla yolunda gider. Benimki birazcık deli cesareti oldu. Nedense ileride neden bir çocuk yapmadım diye pişman olacagimi dusundum hiç geçmeden de hamile kaldım. Seneye bu zamanları burada iyi ki diye konuşmak nasip olsun canım

Kızlaaar beni de yazııın etiketlemeyi bilmiyorum yaş 24 2. Gebeliğim 16 kasım son adet en son 25 aralıkta yaptırdım kan 1214 çıkmıştı bi oğlum var inşallah bu sefer kızım olur

Gebelik hesaplayıcı diye yazarsan hesaplarsın canım yada uygulama indirirsen senin ortalama 20 Ağustos gibi olması lazım doğumun Ama burda da her zaman beraber oluruz tabiki
Ya ben kafamda eylül olarak düşündüm oğlum 42+2 de doğdu o yüzden kafadan eylül olur diye düşündüm sağlıklı olsun ne zaman gelmek isterse o zaman gelsin

Hanımlar bu artimed normal kaset gebelik testi yapan var mı aranizda. Certain marka test güzel koyu çıkıyor ama bu artimed le yapınca silik çizgi çıkıyor. İki testimde aynı gun yapılan testler. Bu artimed bana kafayi yedirtti betahcg mi dusuyor diye kendi kendimi yedim. Foto atıyorum üstteki certain marka test,alttaki artimed

Eklentiler

• IMG_20231231_214156.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 111
Canım. Bence fazla üstüne düşme. Endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki. Ama tadını çıkar bir sonraki kontrole kadar tadını çıkar herşeyin. Umarım herşey en güzel şekilde ilerler senin adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…