İki günde bir iki katına çıkmış olması yeterli diyor doktorlar. En başlarda da lekelenmelere normal diyorlar. Stres iyi değil düşünmemeye çalış. 2 gün sonra tekrar baktırırsın olmadıKızlar selamlar, benim de sat 30 kasım. 14 aralıkta aşılama yaptırdım 28 aralıkta beta 220 çıktı. Sonrasında kahverengi lekelenmeler başladı 29 aralıkta tekrar beta baktırdım 309 cıktı bugün de lekelenme devam ediyor beta 438 çıktı. Artışı az gibi geliyor bana benim durumumda olan kişiler varsa yazarsa çok mutlu olurum kaç gündür sevincimi yaşayamadım stresten. Bu arada 29-30 aralıktaki testleri sabah 10 civarı bugünkünü 20:00 de verdim
6 ocağa randevu verdi doktorum kese için. Orda belli olacak bakalım ne olduğugözünüz aydın aramıza hoş geldinizsağlıkla huzurla geçireceğimiz gebelikler olsun inşallah
Benimde bugün 4+4 2996 çıktı betam. İkiz mi acaba diye şüpheleniyorum ben debenim tüp bebek değil ama
Ben de salı günü ilk kez gidecegim bakalım ne diyecek çok merak ediyorum6 ocağa randevu verdi doktorum kese için. Orda belli olacak bakalım ne olduğusağlıkla kucaklarımıza alırız umarım
Salı günü keseyi görmeliyiz dedi doktorum. İnşallah görürüzİki günde bir iki katına çıkmış olması yeterli diyor doktorlar. En başlarda da lekelenmelere normal diyorlar. Stres iyi değil düşünmemeye çalış. 2 gün sonra tekrar baktırırsın olmadı
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah hoş geldinizMerhaba hanımlar
Bende 40 yaşında 3.cocuguma hamile kaldim
Sat 28 Kasım
Tahmini doğum 3 Eylül
Dün bhcg 2200 cikti
Linakiz
Canım bende 38yasindayim 3.cocuguma hamileyim senin gibi. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Merhaba hanımlar
Bende 40 yaşında 3.cocuguma hamile kaldim
Sat 28 Kasım
Tahmini doğum 3 Eylül
Dün bhcg 2200 cikti
Linakiz
Çok tşk ederim . Evet baktım sizle satimiz aynı. Henüz gitmedim laborantim ben bhcg takibimi yaptım katlanarak gidiyor. Haftaya kese için ultrason baktirmam lazimSağlıkla kucağınıza alın inşallah hoş geldinizdoktora gittiniz mi? Sizinle aynıyız bizimde doğum tarihimiz 3 Eylül
Mrb çok tşk ederim. sizi direkt gördüm zaten . Malum 40 yaşında gebe kalınca. Benim biraz şans eseri oldu gebeliğim planlanan bir bebek degildi. Ve gerçekten risklerden dolayı çok korkuyorum. Rabbim yardım etsin hepimize.Canım bende 38yasindayim 3.cocuguma hamileyim senin gibi. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Evet yaş dolayisiyla benimde endişelerim var. İnşallah her şey huzurla,sağlıkla yolunda gider. Benimki birazcık deli cesareti oldu. Nedense ileride neden bir çocuk yapmadım diye pişman olacagimi dusundum hiç geçmeden de hamile kaldım. Seneye bu zamanları burada iyi ki diye konuşmak nasip olsun canımMrb çok tşk ederim. sizi direkt gördüm zaten . Malum 40 yaşında gebe kalınca. Benim biraz şans eseri oldu gebeliğim planlanan bir bebek degildi. Ve gerçekten risklerden dolayı çok korkuyorum. Rabbim yardım etsin hepimize.
Senin ağustos olmuyor mu doğumKızlaaar beni de yazııın etiketlemeyi bilmiyorum yaş 24 2. Gebeliğim 16 kasım son adet en son 25 aralıkta yaptırdım kan 1214 çıkmıştı bi oğlum var inşallah bu sefer kızım olur
Bilmiyorum ki ağustos mu oluyor nasıl hesaplıyorsunuzSenin ağustos olmuyor mu doğum
Gebelik hesaplayıcı diye yazarsan hesaplarsın canım yada uygulama indirirsen senin ortalama 20 Ağustos gibi olması lazım doğumunBilmiyorum ki ağustos mu oluyor nasıl hesaplıyorsunuz
Ya ben kafamda eylül olarak düşündüm oğlum 42+2 de doğdu o yüzden kafadan eylül olur diye düşündümGebelik hesaplayıcı diye yazarsan hesaplarsın canım yada uygulama indirirsen senin ortalama 20 Ağustos gibi olması lazım doğumunAma burda da her zaman beraber oluruz tabiki
Canım. Bence fazla üstüne düşme. Endişelerini o kadar iyi anlıyorum ki. Ama tadını çıkar bir sonraki kontrole kadar tadını çıkar herşeyin. Umarım herşey en güzel şekilde ilerler senin adına.Hanımlar bu artimed normal kaset gebelik testi yapan var mı aranizda. Certain marka test güzel koyu çıkıyor ama bu artimed le yapınca silik çizgi çıkıyor. İki testimde aynı gun yapılan testler. Bu artimed bana kafayi yedirtti betahcg mi dusuyor diye kendi kendimi yedim. Foto atıyorum üstteki certain marka test,alttaki artimed