2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Herkes şıp diye 14ünde yumurtlamıyor ki canım döngü uzunluğu etkili. Beslenme tarzın etkili. Bazen 2 kez bile yumurtlayabilirsin. Öyle olduğunu varsayarsak 2. Yumurtlama ilkinden daha geç olacağı için döllenme de geç olur

Söyle bazen bazı sebeplerden o ay geç yumurtlamış olabilirsin normal döngün dışında hastalık olabilir stres olabilir ya da başka etkenler geç yumurtladıgin günlerden birinde olması demek geç döllenme

Merhabalar güzel anneler tüp bebek tedavisiyle gebelik oldu Takipi doktorum yapmayacak haliyle. İstanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz hastaneler var mı ?

AA iyi yapmışsın canım doğuma yakın geçersin serife hanıma, ya sen cuma kalp atisida duyacaksın bence karından baktı canım idrara sıkışık gel demişti ben evde baya su içip gittim sende öyle yap

Hoşbuldum çok teşekkür ederim umarım hepimiz bebislerimizi sag saglim kucagimiza aliriz

Tamam canım öyle yapayım hadi inşallah erken aldım saati heyecan geldi

İyi akşamlar arkadaşlar, ben çok fena grip oldum hemde aniden nasıl oldu anlamadım ilaç kullanmayacagiz değil mi ne yapsam yarın gitmeyi de düşünüyorum sabaha iyi olmazsam

İyi akşamlar arkadaşlar, ben çok fena grip oldum hemde aniden nasıl oldu anlamadım ilaç kullanmayacagiz değil mi ne yapsam yarın gitmeyi de düşünüyorum sabaha iyi olmazsam
Bende hasta olmuştum ilk öğrendiğim zamanlar doktor ıhlamur içebileceğimi söyledi ilaç olarak da parol kullanabiliyoruz diye biliyorum canım

Bende hasta oldum parol alabileceğimi söylemişti ama sen doktora danışmadan alma sakın
Birde doğal tuzlu deniz suyu izotonik su verdi bana çok iyi geldi

Bnce bol sarımsaklı sirkeli çorbalar ya dq sarımsak sirkeli naneli cacık ballı sirkeli ılık su gibi şeyler bağışıklığını arttırır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…