-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.981
Hiç bir şey yapamadım kendiliğinden geçti benimKaçıncı haftanda azaldı canım bişeyler yaptın mı azalması için
Hayırlı olsun bende kese için gittiğimde iki kese gördük 6+2bugun ama beni kalp atışı için iki hafta sonraya çağırdı 7+4de gidicem yani inşallah bende duyabilirim ikisini de kanaman devam etmiyorsa sorun değildir yine de Dr una danışKizlar merhaba insallah bende ekim annesi olacagimsuan 6+4 tteyim tup bebek yontemiyle ikiz hamileyim cumartesi ikisininde kalp atisini gorduk insallah hepimizin hamileligi saglikla ilerler hepimiz evlatlarimizi saglikla kucagimiza aliriz. Pazar gecesi toprak renginde acik kahve lekenlenmem oldu birkac saat icinde gecti.
Aranizda boyle bir durum yasayan var mi?
Merhaba. Ben de 5+1’deyim dünden beri hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor. Cuma günü randevum var, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama tedirginim de fazlasıylaKizlar merhaba insallah bende ekim annesi olacagimsuan 6+4 tteyim tup bebek yontemiyle ikiz hamileyim cumartesi ikisininde kalp atisini gorduk insallah hepimizin hamileligi saglikla ilerler hepimiz evlatlarimizi saglikla kucagimiza aliriz. Pazar gecesi toprak renginde acik kahve lekenlenmem oldu birkac saat icinde gecti.
Aranizda boyle bir durum yasayan var mi?
5. ve 6. haftada lekelenmeler çok normal, panik yapma şiddetli kramp ve adet başlangıcı gibi kırmızı kan gelmediği sürece sorun yok demişti benim doktorum, endişe edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de doktorunla konuş mutlakaMerhaba. Ben de 5+1’deyim dünden beri hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor. Cuma günü randevum var, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama tedirginim de fazlasıyla
Cok tesekkur ederimZararı olmaz merak etme canm ama sıvı kaybetmek iyi değil çok fazla kusuyorsan bişey yiyip icemiyorsan acile gidip serum bağlamami söylemişti hemsirem.yazik günah sanada sağlık ocağında bile yazdirabilirsin bn acilde yazdırıp kullanmaya başladım doktorada söyledim beşinci haftadan beri kullanıyorum diye iyi yapmışsın dedi
Teşekkür ederim5. ve 6. haftada lekelenmeler çok normal, panik yapma şiddetli kramp ve adet başlangıcı gibi kırmızı kan gelmediği sürece sorun yok demişti benim doktorum, endişe edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de doktorunla konuş mutlaka
Canim yavrunun kesesini insallah gorursun cok guzrl duygular insallah hepimiz evlatlarimizi aliriz kucagimizaKese randevusuna gidiyorum kızlar
Hayirli olsun canim ilk hamileligin mi 3 4 gun sonra git alttam gidip baktirirsan 1200 den sonra goruluyor bendr gec dollenme olmus 2 gun degisti 2 gun geri geldiMerhaba arkadaslar,
SAT: 04.01.2024
Ovulasyon takibinde yumurtlamamı 04.02.2024 tarihinde gördüm. Buna dayanarak BAT: 18.02.24 idi. (Döngüm 40-45 gündür, pcosluyum)
16.02.24 cuma tarihinde yaptığım gebelik testimEki Görüntüle 3390058
Bu şekilde çıktı. Aynı günün akşamı beta hcg icin kan verdim sonucum 108 çıktı. Doktor karın üstünden yaptığı ultrasonda henuz rahmin bos olduğunu, sadece kalinlastigini gördüğünü söyledi.
Bundan 2 gün sonra yani beklenen adet tarihinde (18.02.24-pazar) bir gebelik testi daha yaptım.
Eki Görüntüle 3390059
O da bu şekilde sonuçlandı. Yine bu testi yaptığım günün akşamında kontrol beta hcg baktırdım. Sonucum 300 çıktı. Kadin doğum doktorum bu cumaya kadar herhangi bir sey yaptırmadan bekleyip, cuma günü keseyi gormek icin muayeneye gitmem gerektiğini söyledi. Henüz durumu eşimle paylaşmadım. Cuma gününü cok büyük bir heyecanla bekliyorum. Umarım ben de araniza katılmış olurum. Hepinize hayırlı, sağlıklı, huzurlu gebelikler.. :)
Tesekkur ederim, evet ilk. Kimyasal olmasından korkarak bekliyorum cuma gününü bakalım. :) size de hayırlı olsunHayirli olsun canim ilk hamileligin mi 3 4 gun sonra git alttam gidip baktirirsan 1200 den sonra goruluyor bendr gec dollenme olmus 2 gun degisti 2 gun geri geldi
Umarım hepimiz en güzel anlarına tek tek şahit oluruz bebelerimizinCanim yavrunun kesesini insallah gorursun cok guzrl duygular insallah hepimiz evlatlarimizi aliriz kucagimiza
Güzel haberler al inşallahKese randevusuna gidiyorum kızlar
Ay kizlar yanlis gruba yazmisim. Bi taraftan sizi takip ediyorum. Tup bebekle idrar testinde poz. Gordum..dun saglik ocagina kan verdim.hala cikmadiTakvimler 4+4 gosteriyorama ben daha ne oldugunu bilmiyorum.
Hala da sifir belirti..ters giden bir seylerde olabilir..
Tabi her sonuca hazirlikliyim..hep hayirlisi diye dua ediyorum.. herkes gibi
Benim ikinci hamileliğim ikisinde de belirti yok. Ters giden bir şey yoktur yani.. O ihtimali düşünmeye gerek yok. Hayırlı olsun hamileliğinizTakvimler 4+4 gosteriyorama ben daha ne oldugunu bilmiyorum.
Hala da sifir belirti..ters giden bir seylerde olabilir..
Tabi her sonuca hazirlikliyim..hep hayirlisi diye dua ediyorum.. herkes gibi
INsallah .benim de nasipse 2. Olacak. Ama daha kan sonucumu bile bilmiyorum . TsklerBenim ikinci hamileliğim ikisinde de belirti yok. Ters giden bir şey yoktur yani.. O ihtimali düşünmeye gerek yok. Hayırlı olsun hamileliğiniz