2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Hayırlı olsun bende kese için gittiğimde iki kese gördük 6+2bugun ama beni kalp atışı için iki hafta sonraya çağırdı 7+4de gidicem yani inşallah bende duyabilirim ikisini de kanaman devam etmiyorsa sorun değildir yine de Dr una danış

Merhaba. Ben de 5+1’deyim dünden beri hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor. Cuma günü randevum var, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama tedirginim de fazlasıyla

Merhaba. Ben de 5+1’deyim dünden beri hafif kahverengi lekelenmelerim oluyor. Cuma günü randevum var, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama tedirginim de fazlasıyla
5. ve 6. haftada lekelenmeler çok normal, panik yapma şiddetli kramp ve adet başlangıcı gibi kırmızı kan gelmediği sürece sorun yok demişti benim doktorum, endişe edilecek bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de doktorunla konuş mutlaka

Cok tesekkur ederim

Merhaba günaydın kızlar 15 Şubat beta hcg 68 çıkmıştı 19 şubat yine kan vermiştim bugün sonucu çıkmış beta hcg 637 dedi doktorum hayırlı olsun dedi kadın doğumdan randevu aldık randevu 2 gün sonra Perşembe 22 Şubat yani. Demirim düşükmüş onun için kadın doğum uzmanı ilaç verir dedi. Sat 17 Ocak muhtemel doğum tarihi 23 Ekim diyor ama tabi ultrason ile haftası belli olunca daha netleşir Çok şükür Allah'ım, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaslar,
SAT: 04.01.2024
Ovulasyon takibinde yumurtlamamı 04.02.2024 tarihinde gördüm. Buna dayanarak BAT: 18.02.24 idi. (Döngüm 40-45 gündür, pcosluyum)

16.02.24 cuma tarihinde yaptığım gebelik testim
Bu şekilde çıktı. Aynı günün akşamı beta hcg icin kan verdim sonucum 108 çıktı. Doktor karın üstünden yaptığı ultrasonda henuz rahmin bos olduğunu, sadece kalinlastigini gördüğünü söyledi.

Bundan 2 gün sonra yani beklenen adet tarihinde (18.02.24-pazar) bir gebelik testi daha yaptım.

O da bu şekilde sonuçlandı. Yine bu testi yaptığım günün akşamında kontrol beta hcg baktırdım. Sonucum 300 çıktı. Kadin doğum doktorum bu cumaya kadar herhangi bir sey yaptırmadan bekleyip, cuma günü keseyi gormek icin muayeneye gitmem gerektiğini söyledi. Henüz durumu eşimle paylaşmadım. Cuma gününü cok büyük bir heyecanla bekliyorum. Umarım ben de araniza katılmış olurum. Hepinize hayırlı, sağlıklı, huzurlu gebelikler.. :)

Hayirli olsun canim ilk hamileligin mi 3 4 gun sonra git alttam gidip baktirirsan 1200 den sonra goruluyor bendr gec dollenme olmus 2 gun degisti 2 gun geri geldi

Takvimler 4+4 gosteriyor ama ben daha ne oldugunu bilmiyorum.
Hala da sifir belirti..ters giden bir seylerde olabilir..
Tabi her sonuca hazirlikliyim..hep hayirlisi diye dua ediyorum.. herkes gibi

Ay kizlar yanlis gruba yazmisim. Bi taraftan sizi takip ediyorum. Tup bebekle idrar testinde poz. Gordum..dun saglik ocagina kan verdim.hala cikmadi araniza katilamiyorum.
Herhangi bir belirtimde yok

Benim ikinci hamileliğim ikisinde de belirti yok. Ters giden bir şey yoktur yani.. O ihtimali düşünmeye gerek yok. Hayırlı olsun hamileliğiniz

Ben de dün gece rüyamda kanamam olduğunu görüyordum. Ne kadar pozitif düşünsem de demekki bilinçaltımda tehlikeli senaryolar var

Y yanasip52 şunun şurasında cumaya ne kaldı

Ben bugün 5+5 oldum. Cuma günü doktora gideceğim. Çok heyecanlıyım

Sizin her gidişiniz her güzel haber getirişiniz yüzümü gülümsetiyor kızlar. Hep güzel haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…