2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ben de bugün tam olarak bitirdim alışverişi, yıkama vb kaldı. Dolabında bazı şeyler halledilicek bu hafta Allah'ın izniyle ben de çanta vs bitirmeyi planlıyorum hepsini 30+4 teyim ben de

İnanır misin bilmem bugün aynı şeyi düşündüm kuaför bakım vesaire bir kendime gelmem lazım dedim sıcaklar yüzünden pert oldum bende, enfeksiyon fln derken

Sancıların sebebi yine idrar yolu enfeksiyonuymuş kızlar çok yüksek çıktı, antibiyotiğe başladık hayırlısı olsun bakalım çok az kaldı
Geçmiş olsun. Bence sebebinin ortaya çıkması da iyi bir şey. Demek ki sorun çözülünce kasılma da ortadan kalkacak. Tahlil mi kültür mü yapıldı sonuçlar nasıl çıkmıştı acaba?

Selam kızlar şu Temu uygulamasından bebek için bseyler alıp beğenen var mı cesaret edemedim acaba fiyatlara göre gerçekten güzel seyler var mi

Geçmiş olsun. Bence sebebinin ortaya çıkması da iyi bir şey. Demek ki sorun çözülünce kasılma da ortadan kalkacak. Tahlil mi kültür mü yapıldı sonuçlar nasıl çıkmıştı acaba?
Çok sağolun İkisi de yapıldı lökosit, epitel ve bakteri bol görüldü yazıyordu. Evet bir yandan çözülmesi iyi oldu bakalım umarım doğuma kadar tekrarlamaz

Bana da idrar kültürü ver dedi o nasıl oluyor ki vajinal bseyler mi yapılıyor yoksa off hiç sevmiyorum
Yok ikisinde de idrarı bir kaba yapıyorsunuz. İdrar tahlilinde bazen vajinadan ya da dışarıdan bulaşan bakteriler çıkabiliyormuş tam sonuç için kültür istiyorlar, orda da 2 3 gün gün mikrop üreyip üremediğine bakılıyor

Benim 86-155-171 di ben yediğim zaman yükseliyor tokluk 1. Saatte 170 gördüğüm oluyordu ilk zamanlarda ama diyetime sadık kalırsam tokluklarım 140ı geçmiyor

Benim açlık hep 70 73 falan çıkıyor tahlillerde. Ama bebeğin kafası önde gidiyor diye şüphelendi. 3 aylık şekerim de düşük. Acaba bende de çıkar mı şeker gerilmeye başladım
Benim de değerlerim sizin gibiydi ama çıktı maalesef ailesel yatkınlığınız varsa yüksek ihtimalle çıkıyor umarım sizde çıkmaz

Kızlar yatarken kalkcağım zaman böyle aşırı bir gerinme ihtiyacı duyuyorum. Gerinmek çok iyi değil diye sadece bacaklarımı açmaya çalışıyorum ama bazen göbeğimde geriliyor. Bu hissi yaşayan var mı? Neden oluyor acaba? Bir de sürekli soluma yatmaya çalıştığım için sol kolum ağrımış oluyor biraz sonra geçiyor

Bu hamilelik bittiğinde ilk işin uzunca gerinmek olucak

Aaaynı sebepten Yoyko aldım. Bizim de yatağımız yüksek. Trendyoldan aldım. Birkaç yerden nevresim baktım ama henüz almadııım.

Ben bu sabah 3 kere yasadim asiri gerinme ihtiyaci ve istemsizce geriniyorum biranda belim karnim bacaklarim rahatliyor. Daha once buraya da yazmistim hatta bu durumumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…