- Konu Sahibi kediannesibiri
- #19.761
Bütün bunlar yapısal olabilir ama tabiki takip etmesi çok normal doktorun kesin bsey olamaz ama hiç bir zaman o yüzden iyi olanı düşünmeye gayret edinKafası 2 hafta 3 gün büyüktü karın 1 hafta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün bunlar yapısal olabilir ama tabiki takip etmesi çok normal doktorun kesin bsey olamaz ama hiç bir zaman o yüzden iyi olanı düşünmeye gayret edinKafası 2 hafta 3 gün büyüktü karın 1 hafta
Evet ben de tuzu tamamen bıraktım bol su ic bol bol dinlen kuzum. Beni de doktorum haftada 1 cagirdi tansiyon takibi yap sabah ogle aksam dedi tansiyon ilaci baslandi gunde3 kere
Aminn kuzumm inşallahRabbım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin kuzummm![]()
Ben kumaş alacağım annem dikicekMüslin bebek nevresim takımı alan var mı? Kullanışlı iyi midir acaba
Ben de bugün tam olarak bitirdim alışverişi, yıkama vb kaldı. Dolabında bazı şeyler halledilicek bu hafta Allah'ın izniyle ben de çanta vs bitirmeyi planlıyorum hepsini 30+4 teyim ben deBen epey yol aldım odayı bitirdim kıyafetler yıkadım ütüledim astım şifonyeri düzenledim alışveriş tamam bezler ıslak mendiller herşey sifınyerde yerini aldı sanırım 1 2 müslin ötrüyr daha ihtiyacım var 2 tanede beşik için Lastikli çarşaf almam lazım sırada hastane çantasını hazırlamak kaldı 31 haftadayım
İnanır misin bilmem bugün aynı şeyi düşündümİşleri bitirince şöyle birşey düşündüm öylemiydi öylemiydi kanamayı acildi şuydu buydu alışveriş bu işler nasıl yapılcak derken kendimi çok boşlamışım kendime hiç bakmadım tırnaklarım falan felaketti Bira artık kendimle ilgelenice
Çok geçmiş olsunSancıların sebebi yine idrar yolu enfeksiyonuymuş kızlar çok yüksek çıktı, antibiyotiğe başladık hayırlısı olsun bakalım çok az kaldı![]()
Geçmiş olsun. Bence sebebinin ortaya çıkması da iyi bir şey. Demek ki sorun çözülünce kasılma da ortadan kalkacak. Tahlil mi kültür mü yapıldı sonuçlar nasıl çıkmıştı acaba?Sancıların sebebi yine idrar yolu enfeksiyonuymuş kızlar çok yüksek çıktı, antibiyotiğe başladık hayırlısı olsun bakalım çok az kaldı![]()
Bana da idrar kültürü ver dedi o nasıl oluyor ki vajinal bseyler mi yapılıyor yoksa off hiç sevmiyorumGeçmiş olsun. Bence sebebinin ortaya çıkması da iyi bir şey. Demek ki sorun çözülünce kasılma da ortadan kalkacak. Tahlil mi kültür mü yapıldı sonuçlar nasıl çıkmıştı acaba?
Çok sağolunGeçmiş olsun. Bence sebebinin ortaya çıkması da iyi bir şey. Demek ki sorun çözülünce kasılma da ortadan kalkacak. Tahlil mi kültür mü yapıldı sonuçlar nasıl çıkmıştı acaba?
Yok ikisinde de idrarı bir kaba yapıyorsunuz. İdrar tahlilinde bazen vajinadan ya da dışarıdan bulaşan bakteriler çıkabiliyormuş tam sonuç için kültür istiyorlar, orda da 2 3 gün gün mikrop üreyip üremediğine bakılıyorBana da idrar kültürü ver dedi o nasıl oluyor ki vajinal bseyler mi yapılıyor yoksa off hiç sevmiyorum
Benim 86-155-171 di ben yediğim zaman yükseliyor tokluk 1. Saatte 170 gördüğüm oluyordu ilk zamanlarda ama diyetime sadık kalırsam tokluklarım 140ı geçmiyorDegerleriniz nasıldı sizin? Benim de sınırda çıkmıştı 86-165-114. Beslenmene dikkat etmelisin dedi dahiliyeye yönlendirdi isterseniz diyetisyenle devam edip cihazla da takip edebilirsiniz dedi.Cok korkutmadigi için sadece dahiliyeye gittim bı hafta dikkat ettim değerlerim normale dönmüştü ,iki hafta sonra sağlık ocağında tekrar baktırdım açlığa 83 çıktı.Sanki düzene girdi gibi aynı şekilde devam ediyorum bende yanlış bsey yapmıyorum insallah
Benim de değerlerim sizin gibiydi ama çıktı maalesef ailesel yatkınlığınız varsa yüksek ihtimalle çıkıyor umarım sizde çıkmazBenim açlık hep 70 73 falan çıkıyor tahlillerde. Ama bebeğin kafası önde gidiyor diye şüphelendi. 3 aylık şekerim de düşük. Acaba bende de çıkar mı şekergerilmeye başladım
Bu hamilelik bittiğinde ilk işin uzunca gerinmek olucakKızlar yatarken kalkcağım zaman böyle aşırı bir gerinme ihtiyacı duyuyorum. Gerinmek çok iyi değil diye sadece bacaklarımı açmaya çalışıyorum ama bazen göbeğimde geriliyor. Bu hissi yaşayan var mı? Neden oluyor acaba? Bir de sürekli soluma yatmaya çalıştığım için sol kolum ağrımış oluyor biraz sonra geçiyor
Aaaynı sebepten Yoyko aldım. Bizim de yatağımız yüksek. Trendyoldan aldım. Birkaç yerden nevresim baktım ama henüz almadııım.Nerden aldın canım. Bizim yatağımız yüksek. Diğer park yataklar genelde iki kademe yoyko üç diye yoyko almak istiyorum ama mağazalarda hiç göremedim bulamadım. İnternetten sipariş vereceğim bende.
Bir de 70*110 ya ölçüsü nevresim takımı falan aldın mı? Çarşaf -alez vs vs.
Ben bu sabah 3 kere yasadim asiri gerinme ihtiyaci ve istemsizce geriniyorum biranda belim karnim bacaklarim rahatliyor. Daha once buraya da yazmistim hatta bu durumumuKızlar yatarken kalkcağım zaman böyle aşırı bir gerinme ihtiyacı duyuyorum. Gerinmek çok iyi değil diye sadece bacaklarımı açmaya çalışıyorum ama bazen göbeğimde geriliyor. Bu hissi yaşayan var mı? Neden oluyor acaba? Bir de sürekli soluma yatmaya çalıştığım için sol kolum ağrımış oluyor biraz sonra geçiyor