- 17 Haziran 2023
- 1.032
- 2.525
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.861
Hayırlı olsun darısı kalp atışınakediannesibiri guncelleme 4+3 kese gorundu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun darısı kalp atışınakediannesibiri guncelleme 4+3 kese gorundu :)
Fitil gibi ayaklarınızı karnınıza çekip vajinadan fitil gibi ileri doğru itiyorsunuz yarım saat sırt üstü yatıyorsunuzVajinal olarak nasıl yapıyorsunuz ayıptır sorması ama hiç bilmiyorum
Canım izninle belki seni rahatlatır bir şey anlatmak istiyorum. Ben ilk çocuğum ve evlilikten 3yil sonra olmuşum annem hep seni ne zorluklarla doğurdum diye anlatır. Hatta bir gece uyandım ıslaklık var yatak yorgan kan olmuştu diyor . Bu arada annem hemşire ve gittiği doktorla aynı hastanede çalışıyor. Gece gece acile gitmişler babamla doktor bakmış bebek hareket etmiyor yarın gel alalım demiş acildeki doktor ertesi gün annem hastaneye işe gitmiş morali kötü üzgün bı şekilde kendi doktoruyla karşılaşıyor anneme neden mutsuz olduğunu soruyor annem anlatıyor ve doktor tekrar muayene ettiğinde bı sorun olmadığını görüyor annem hep der çok kanamalı geçti diye . Tabi bu süreçte çok tedavi alıyor ilaçlar vs. Demem o ki her şeye rağmen sağlıkla kucağına alırsın inşallah umudunu kaybetmeKizlar dungece 3de geldik eve durumum epey kötüydü amakalp atışları var okadar kanamaya nasıl dusmeri anlamadim kanamam hala devam ediyor adet seklinde pihtilar düşüyor bu hafta kiritik dedi dinleniyorum bu haftayı atlatmam önemli
Geçmiş olsun canımBilen varsa ne olur cevap verin
Canim sol tarafiydi benimki oraya yanlis yazdim ama bebek buyudugu zaman oluyormus gece benimde cok agridi dun ozellikle cok agridi vallahi insallah bebegimizdirCanım bende bugün 6+4 üm ama kasık ağrısı kramplar beni bitirdi bugün. Yazan var mı diye bakıyordum. Hep sağ kasığımda biraz yukarda oluyor. Resmen tuta tuta yürüdüm bugün. İftara yolu enfeksiyonum var omu tetikledi anlamadım. Bu ikinci gebeliğim ilkinde hiçbir şey yaşamamıştım.
Ay bende bugun gidecegim kizlar cok korkuyorum kalp atisi icinKızlar doktordan geliyorum bebiş büyümüş kalp sesi daha net
merhabaKalp atışı duyunca söyleyin onu da ekleyeyim
Şey kilo var mı sizde peki ya da şeker falan ilaç kullanıyor musunuz ben daha ilk defa ilk kontrole böyle liste hazırlayan doktor gördüm3 sayfalik diyet programi verdi elime keseyi gordugumuz gun baya guzel hazirlamis doktor esimin yanindada anlatti gunde 100 kez soruyor ne yedin ne ictin diye kahveye cok uzuldum cips abur cabur da yikti ama onlar kesindi diyecegi paketli yiyeceklerin hepsini cikar dedi ve haftanin 2 gunu balik 2 gunu et 3 gunu sebze sik sik az yiyeceksin her gun ceviz badem meyve yogurt sut kahvaltin yumurta peynir salata bol bol yesillik roka maydonaz yasakladi
Yaaa süper maşallah canımmmmKızlar doktordan geliyorum bebiş büyümüş kalp sesi daha net
Canim benim insallah korkularin son bulur yuregin ferahlarKızlar merhaba, ben bugün 6+6 oldum. Fakat hamileliğimin ilk gününden beri çok şiddetli kasık ağrım var sürekli regl sancısı gibi. Ve 6+0da kanamam oldu hemen doktora gittim kalp atışını duyduk o gün. Küçük bi kanama alanı vardı kesenin üstünde. Doktor ekstra bişey vermedi. Tüp bebek olduğu için zaten progesteron iğne kullanıyorum. Sonra kesildi. 6+4 te gece yine kanamam oldu acile gittik yine, kalp atışı vardı fakat kanama alanı da vardı hala. Kasık ağrılarım da devam ediyor. Doktorlar hiç bişey demiyor sağlıklıysa bişey olmaz diyolar. Çok tedirginim sürekli korkarak lavaboya giriyorum
Yok 57 kg yum doktorumun dedigi şu zayif hamilelere de artik diyet programimi veriyorum cunku cok kilo aliyorlar ve seker tansiyon cok onemli diyor erken dogum riskini artiyor simdiden ben annelerimize onlemleri aldiriyorum diyor doktorum cok ilgili cok begendim ben insallah 9 ay devam ederiz saglikli sekildeŞey kilo var mı sizde peki ya da şeker falan ilaç kullanıyor musunuz ben daha ilk defa ilk kontrole böyle liste hazırlayan doktor gördüm
14 40 da canim korku endise cok uyuyamadim hic vallahi insallah guzel haberler veririmP PINAR OGUZ nasılsın kaçta randevu
İnşallah yaz buraya da .14 40 da canim korku endise cok uyuyamadim hic vallahi insallah guzel haberler veririm
Yaa maşallah kaç haftalıksın canım bugün iyibariyleKızlar doktordan geliyorum bebiş büyümüş kalp sesi daha net