2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Çok teşekkür ederim.Dünden beri diyare oldum tum dengemi altust etti bu glikoz yuklemesi 😔
100lüğü dediginiz gibi zaten cesaret edemezdim.Doktoruma sordum şimdi, 1 hafta aç tok kan takibi istediğini yazmış.Cihazı alip kontrol edeceğim umarım problemsiz geçer 🌸
Ben de 50lik yapmama rağmen gün boyu midem bulanmıştı aç karna o kadar şeker iyi değil :( İnşallah dikkat edersen kontrol altına alınır zaten❤️

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun dün perinatoloğa gittim karından ultrasonla muayene oldum bebek iyiydi ama bu ağrı oldukça korkuyorum erken doğacak diye
Güzel şeyler yaz güzel şeyler olsun❤️ Arkadaşımda gebelik boyunca vardı idrar yolı enfeksiyonu. 38+4'te sezaryen ile doğum yaptı. Evet enfeksiyon sorun olabiliyor ama illa olacak diye bir şey yok. Yeter ki artmasına müsaade etme bol bol su iç. Bir süredir kuru dut kaynatıp içiyorum faydasını gördüm. Nioli yağı aldım doktor MFK'dan o da etkili oldu bence. Sen de nioli yağına bak bence antibiyotikle beraber onu da kullanırsın. İnşallah sorunsuz geçer gebeliğimiz hiç korkma içini ferah tut🥹

Güzel şeyler yaz güzel şeyler olsun❤️ Arkadaşımda gebelik boyunca vardı idrar yolı enfeksiyonu. 38+4'te sezaryen ile doğum yaptı. Evet enfeksiyon sorun olabiliyor ama illa olacak diye bir şey yok. Yeter ki artmasına müsaade etme bol bol su iç. Bir süredir kuru dut kaynatıp içiyorum faydasını gördüm. Nioli yağı aldım doktor MFK'dan o da etkili oldu bence. Sen de nioli yağına bak bence antibiyotikle beraber onu da kullanırsın. İnşallah sorunsuz geçer gebeliğimiz hiç korkma içini ferah tut🥹
Amin canım inşallah nioli yağına bakacağım bende teşekkürler

Amin canım inşallah nioli yağına bakacağım bende teşekkürler
Çamaşıra sıkılıyor. Her gün mutlaka çamaşır değiştir. Çamaşır hava alsın ve dar olmasın. Giymeden önce ütüle ki mikroplar ölsün. Sonra da yağı çamaşıra damlat biraz. Bol bol su önemli tabi. doktorum öneriyordu ütülemeyi. Nioli yağını da doktor mfkdan gördüm. İnşallah iyi gelir❤️

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu beni mahvediyor sürekli yanma antibiyotik de kullandım geçmedi bir de sağ kasığa doğru vajina kemiğinde ağrı hissediyorum acaba normal mi bebek baskı yaptığı için
Kemiğim benimde çok ağrıyor. Doktorla konuştum rahim bağları yüzünden olur dedi

Şeker hiç anlaşılmayabiliyor. Bence randevu bulabilirsen, endokrinoloğa git. Bana 100'lük yükleme yapmadılar, 75'lik yaptılar. 100'lüğe gerek olmayabilir. İlk etapda diyetle kontrol altına almaya çalışıyorlar zaten. Meyve vs. ara öğün olarak yemenizi, miktarına dikkat etmenizi tavsiye ederim. Diğer şeyler de genel olarak bilinen şeyler.
Tesekkur ederim.Endokronolojiye dahiliye doktorunun alan açması gerekiyor.Bu yuzden ben de ölçüm cihazı bugun aldım yarın itibariyle olcumlere başlayacağım.
Glikoz yüklemesi öncesindeki yenilen/icilen sekerli urunlerin testi etkiledigini okuyorum.Umarim böyle bir durum yaşıyorumdur.Keza bu sıcaklarda beni meyve seven birini cok fazla zorlayacak.
Gunde iki kez mi olcum yapıyorsunuz?Doktor sabah kahvalti oncesi 1 saat ,kahvaltı sonrasi 1 saat arayla ölçüm yapalım demis.Yani gunde 2 kez ..Siz de bu sekildemi ilerliyorsunuz?

Benim gibi kasılmaları çok erken hissetmeye başlayanlar için bir video buldum. Açıkçası beni çok rahatlattı. Zaten kasılmalar olunca aşağıda baskı hissettiğim için korkuyordum. İnşallah o da normaldir. saygidegermisafirler saygidegermisafirler whiterabbit88 whiterabbit88 sizi de rahatlatır belki ❤️

Teşekkür ederim canım, gerçekten rahatlatıcı bir video olmuş ☺️ kaç gündür yazmamıştın, merak etmiştim aslında, iyi olmana sevindim.

Kızlar aşırı sıcak sütyenler çok sıkıyor mahvoluyorum. Sütyen kullanıyor musunuz? Yarım atlet, sporcu sütyeni filan önerisi olan var mı çünkü sıkıyor çok yaa 🥵

Ben de 4. Aydan beri bunu kullanıyorum hatta 2.yi de aldım çok rahat

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun dün perinatoloğa gittim karından ultrasonla muayene oldum bebek iyiydi ama bu ağrı oldukça korkuyorum erken doğacak diye
Hamilelik boyunca nisan ayında ve haziranın sonunda bende idrar yolu enfeksiyonu yaşadım. Antibiyotik kullandım tamamen enfeksiyonun geçtiğini düşünmüyorum ama iyi gibiyim şimdi şükür. Bende aynı ağrıyı yaşıyordum canım, bence de enfeksiyondan 🙏🏻

Hamilelik boyunca nisan ayında ve haziranın sonunda bende idrar yolu enfeksiyonu yaşadım. Antibiyotik kullandım tamamen enfeksiyonun geçtiğini düşünmüyorum ama iyi gibiyim şimdi şükür. Bende aynı ağrıyı yaşıyordum canım, bence de enfeksiyondan 🙏🏻
Çok şükür canım iyi olmana sevindim az zamanımız kaldı inşallah sağ salim gelir bebişlerimiz 🙏🏻

Çok geçmiş olsun neden nidilat başladılar acaba? Kasılma mı vardı?
Cuma akşamı doğum sancım başlamıştı. Beş dakikada bir ve 75i görüyordu nstde. O sebeple yatışımı verip nidilat başlamışlardı. Çok şükür durdu.
Kasılmalarla birlikte şiddetli bir sancı vardı kasıklarımda.

Back