- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 31
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.801
Bana yazdınız zannettim :)Benim betam 3 şubatta yeni 34 tü daha
Nub şekli nedir canım?Kızlar umudunuz kırmak istemem ama bu belirtiler doğru değil bnce insanın genetik yapısıyla ilgili bazı şeyler bnde karnım sivri top gibi arkam yoktu yüzüm saçlarım çok güzeldi herkes erkek erkek dedi emme kızım olduhe şu var ekşi yiyordum ama oda mide için rahatlatıyordu yani neler hamilelik farklı geçip aynı cinsiyette olanda varmış tabi bizim işler eğlence bi de kızlar kese de yanılma çok oluyormuş sanırım en doğrusu nub şekline göre
Olsun hiç önemli değil sizinkinide okudum çok teşekkürler fikir alışverişi olduBana yazdınız zannettim :)
Kahve iceyim mi 1 bardak kafeinsiz aliyim ozaman bende cok duydum sade iciyorum zaten baska asitli hicbisey icmiyorum su ve sut sadece iciyorum yemek olarak da baya kisitlama koydu esimde o gun oradaydi gardiyan gibi ustelik esim aliyor herseyimi saglikli besleniyorum oldukcaİlginç bana ebe madem suyu iç dedi, bacaklarım ayriyor diyince küçük boy filtre kahve ve ya 1 fincan türk kahvesi izin verdi gittiğim her doktor. Yemek işinde de kisitlamadilar çiğ et ürünleri, sakatat bunlar yok dedi yemiyorum ztn 55 ile başladım gebelige ben de
Yanlis yasmis bence 6bhaftalik diyor benimle ayni 3 ocak diyecektiBenim betam 3 şubatta yeni 34 tü daha
Bence çok seviyorsan kafeinsiz kahveleri tercih edebilirsin piyasada iyi markalar var gerçekten bu konuda hakkını veren orjinalinden ayırt etmek oldukça zorBenim doktor yasakladi kahveyi tamamen 1 tane bile icme dedi en uzuldugum o oldu iciliyormu 1 tane
Fark olabiliyor döllenme zamanına göre sen kese kalp atışı duydun mu pekiBenim betam 3 şubatta yeni 34 tü daha
Yok doğru 5 ocak sat . Gebelik testini 3 şubatta yaptım 632 idi. Muhtemelen erken yumurtlama olduYanlis yasmis bence 6bhaftalik diyor benimle ayni 3 ocak diyecekti
Yok sattan bahsediyorum 3 subat sat gibi anlasildi ondanYok doğru 5 ocak sat . Gebelik testini 3 şubatta yaptım 632 idi. Muhtemelen erken yumurtlama oldu
Evet beta 2 günde bir 2 kat arttı 1500 lere geldik keseyi gördüm kalp atışı için haftaya gideceğimFark olabiliyor döllenme zamanına göre sen kese kalp atışı duydun mu peki
3 şubatta tahlil yaptım yazdım sanıyorum ama kafa dağınık atlamış olabilirimYok sattan bahsediyorum 3 subat sat gibi anlasildi ondan
Sağlıkla devam etsin inşallah hepimizin ki deEvet beta 2 günde bir 2 kat arttı 1500 lere geldik keseyi gördüm kalp atışı için haftaya gideceğim
Endiselenme bebek büyüdükçe yerleşiyor ilk gebeligimde oldukça çok kasık sancısı olmuştuKizlar sag kasigima surekli batma gibi kramplar giriyor cikiyor 6+4 hamileyim korkuyorum normalmdiir sizce
Ay canim sol diyecektim sol kasigima farkediyormu sag sol kasik agrilari 1 tane tup bebegimi kalp icin gittigimde kesesi buyumemisti gelisimi durdu sonra kurtaj oldum ondan tedirginim 7 yil sonunda allah vergisi Allah im bize kendiliginden verdi yarinda kalp atisi icin gidecegim ondan korkuyorum korkmak istemiyorum elimde degil iyi dusunuyorumEndiselenme bebek büyüdükçe yerleşiyor ilk gebeligimde oldukça çok kasık sancısı olmuştu
Bir şey olmaz Allah in izniyle içini ferah tut . Dediğim gibi ilk gebeliğim 7. Tüp bebek ikizdi hep kasık ağrısı yaşadım hatta tutma belirtisi olmuştu benim için. Bu da benim mucize şimdi sağlıkla gelsin tüm miniklerimizAy canim sol diyecektim sol kasigima farkediyormu sag sol kasik agrilari 1 tane tup bebegimi kalp icin gittigimde kesesi buyumemisti gelisimi durdu sonra kurtaj oldum ondan tedirginim 7 yil sonunda allah vergisi Allah im bize kendiliginden verdi yarinda kalp atisi icin gidecegim ondan korkuyorum korkmak istemiyorum elimde degil iyi dusunuyorum
Yaaa sende benim gibi zor sartlardan gecmissin bende para biriktiriyordum nisana yine tup bebek yaptiracaktim hastahane arastiriyordum insallah seninki kac haftalik suanda canimBir şey olmaz Allah in izniyle içini ferah tut . Dediğim gibi ilk gebeliğim 7. Tüp bebek ikizdi hep kasık ağrısı yaşadım hatta tutma belirtisi olmuştu benim için. Bu da benim mucize şimdi sağlıkla gelsin tüm miniklerimiz
Merhaba tüp bebekle olandada aynı şeyleri yaşadınız mı farklı mı ilerliyor kasık ağrısı mide bulantısı vsAy canim sol diyecektim sol kasigima farkediyormu sag sol kasik agrilari 1 tane tup bebegimi kalp icin gittigimde kesesi buyumemisti gelisimi durdu sonra kurtaj oldum ondan tedirginim 7 yil sonunda allah vergisi Allah im bize kendiliginden verdi yarinda kalp atisi icin gidecegim ondan korkuyorum korkmak istemiyorum elimde degil iyi dusunuyorum
Acikcasi tup bebekte soyle durum vardi ekstra cok ilac aliyordum asiri hemde destekleyici ilaclar vardi kasik agrisi ondada vardi ama bunda bulanti bas agrisi asiri yorgunluk uyku hali var gogus agrim.geceleri cok var ustune yatamiyorum gunduzleri rahatliyor nasil oluyor onuda anlamadim zaten geceleri dokunamiyorum]
Merhaba tüp bebekle olandada aynı şeyleri yaşadınız mı farklı mı ilerliyor kasık ağrısı mide bulantısı vs
Merhaba, acaba iyi doktor bulabildiniz mi? Bende sarıyerde oturuyorum, doktor arayışındayım şuanKızlar birde İstanbul Avrupa yakasındayım sarıyerde tüp bebek doktoruyla ultrason u görüp 8de başka doktora ve hastaneye geçicem bu bölgede önerisi olan varmı gebelik takibi ve doğum için