2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Nub şekli nedir canım?

Kahve iceyim mi 1 bardak kafeinsiz aliyim ozaman bende cok duydum sade iciyorum zaten baska asitli hicbisey icmiyorum su ve sut sadece iciyorum yemek olarak da baya kisitlama koydu esimde o gun oradaydi gardiyan gibi ustelik esim aliyor herseyimi saglikli besleniyorum oldukca

Endiselenme bebek büyüdükçe yerleşiyor ilk gebeligimde oldukça çok kasık sancısı olmuştu
Ay canim sol diyecektim sol kasigima farkediyormu sag sol kasik agrilari 1 tane tup bebegimi kalp icin gittigimde kesesi buyumemisti gelisimi durdu sonra kurtaj oldum ondan tedirginim 7 yil sonunda allah vergisi Allah im bize kendiliginden verdi yarinda kalp atisi icin gidecegim ondan korkuyorum korkmak istemiyorum elimde degil iyi dusunuyorum

Bir şey olmaz Allah in izniyle içini ferah tut . Dediğim gibi ilk gebeliğim 7. Tüp bebek ikizdi hep kasık ağrısı yaşadım hatta tutma belirtisi olmuştu benim için. Bu da benim mucize şimdi sağlıkla gelsin tüm miniklerimiz

Yaaa sende benim gibi zor sartlardan gecmissin bende para biriktiriyordum nisana yine tup bebek yaptiracaktim hastahane arastiriyordum insallah seninki kac haftalik suanda canim

] Merhaba tüp bebekle olandada aynı şeyleri yaşadınız mı farklı mı ilerliyor kasık ağrısı mide bulantısı vs

]
Merhaba tüp bebekle olandada aynı şeyleri yaşadınız mı farklı mı ilerliyor kasık ağrısı mide bulantısı vs
Acikcasi tup bebekte soyle durum vardi ekstra cok ilac aliyordum asiri hemde destekleyici ilaclar vardi kasik agrisi ondada vardi ama bunda bulanti bas agrisi asiri yorgunluk uyku hali var gogus agrim.geceleri cok var ustune yatamiyorum gunduzleri rahatliyor nasil oluyor onuda anlamadim zaten geceleri dokunamiyorum

Kızlar birde İstanbul Avrupa yakasındayım sarıyerde tüp bebek doktoruyla ultrason u görüp 8de başka doktora ve hastaneye geçicem bu bölgede önerisi olan varmı gebelik takibi ve doğum için
Merhaba, acaba iyi doktor bulabildiniz mi? Bende sarıyerde oturuyorum, doktor arayışındayım şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…