2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Aa limonlu kahve mi.. kahvede içtim dğn o ağrının içinde. Belki kafein iyi gelir diye ama limonu bilmiyordum. Teşekkür ederim

Canm seni korkutmak için söylemiyorum bı akrabamdada kıst vardı hamile kaldı hamileliği çok zor geçti doktor var ama sıkıntı olmaz demişti Bebek büyüdükçe bebeğin arkasında kalmıştı kist olduğu yeri curutmustü rahmini doktor ilk çocuğun olmasa rahmini hepsini alacaktım demiş ikinci bı şans vermek istedik ama düzelir mi düzelmez mi Allah bilir uzak bı yere iyi bı hastaneye git tedavi ol demsti sana da tavsiyem iyi doktorlara başvur maddi durumun iyiyse herkeste aynı durum olacak diye bişey yok ama önlem almak iyidir

Kızlar merhaba 14 Şubat'ta idrar testi silik çıkmıştı ertesi gün 15 Şubat'ta kan verdim beta hcg 68 çıktı doktor doktor 19 Şubat pazartesi gel hormon değerine tekrar bakalım dedi ihtimal var ama artışı gözlemlememiz lazım dedi. Yarın tekrar gidicem ama bu sabah idrar testini tekrarladım ve ikinci çizgi baya çıktı koyulaşması hormonun yükselmesiyle mi ilgili merak ediyorum bu testler bunu algılayabiliyor mu fotoğrafta ekleyeceğim soldaki ilk test sağdakini bugün yaptım

Eklentiler

• IMG_20240218_111825.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20240218_111845.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 53
Evet hormon yükselmiştir benim de ilk yaptığım test epey koyu çıkmıştı beta 400’lerdeydi yükselmiş sizin de demek ki

Hayırlı olsun hcg yükseldikçe koyulaşıyor

Yves rochenin ürünleri temiz demişlerdi ben de onlardan mi alsam dedim ama bilemedim

İnşallah ama benimki küçülmez ilk çocuğumda da vardı aldırmadım 4 cm di o zaman şimdi artık ikinci den sonra aldırırım baya büyümüş inşallah sıkıntısız atlatırız

Maşallah Hoşgeldin aramıza

Benim doktor yasakladi kahveyi tamamen 1 tane bile icme dedi en uzuldugum o oldu iciliyormu 1 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…