- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 30
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.761
Bana doktorum vajinal daha etkili ve yan etkileri en aza iniyor demişti ben vajinal kullanıyorumVajinal yada hap olarak içsek bir farkı var mı arasında
Aa limonlu kahve mi.. kahvede içtim dğn o ağrının içinde. Belki kafein iyi gelir diye ama limonu bilmiyordum. Teşekkür ederimGünde 1 fincan türk kahvesi hakkımız var içine biraz limon sıkıp içersen etkisini görürsün inşallah ve migren taşı var aktarlarda ya da eczaneler de bulabilirsin. Ben migren hastasıyım şuan bunlar beni bir nebze rahatlatıyor inşallah sen de şifa bulursun geçmiş olsun
Canm seni korkutmak için söylemiyorum bı akrabamdada kıst vardı hamile kaldı hamileliği çok zor geçti doktor var ama sıkıntı olmaz demişti Bebek büyüdükçe bebeğin arkasında kalmıştı kist olduğu yeri curutmustü rahmini doktor ilk çocuğun olmasa rahmini hepsini alacaktım demiş ikinci bı şans vermek istedik ama düzelir mi düzelmez mi Allah bilir uzak bı yere iyi bı hastaneye git tedavi ol demsti sana da tavsiyem iyi doktorlara başvur maddi durumun iyiyse herkeste aynı durum olacak diye bişey yok ama önlem almak iyidir
Ağızdan alınınca çok uyku ve sersemlik yapıyor bn ilk gebeliktete vajinal yoldan fitil şeklinde almıştım vajinal yoldan alınca yan etkileri azalıyorVajinal yada hap olarak içsek bir farkı var mı arasında
Evet benim de 4 yaşında kızım var o gün hiç bakamadım neredeyse kıza en iyisi vajinal kullanayımBen vajinal yoldan fitil şeklinde kullanıyorum sersemlik yapmasın diye bı oğlum var onunla ilgilenemiyorum yoksa
Bence de çünkü küçücük bebek karnı büyütemez yani daha boyu ne kiİyi akşamlar benimde pantolon ve çamaşırım sıkıyor. Geçen işyerinde düğmemi açmak zorunda kaldımAma şişkinlikten dolayı bence doktor da öyle dedi
Gebelikten önce niye atmiyoduCanım o damarlar benim çok olur sanırsın biri tekmeliyor
Evet hormon yükselmiştir benim de ilk yaptığım test epey koyu çıkmıştı beta 400’lerdeydi yükselmiş sizin de demek kiKızlar merhaba 14 Şubat'ta idrar testi silik çıkmıştı ertesi gün 15 Şubat'ta kan verdim beta hcg 68 çıktı doktor doktor 19 Şubat pazartesi gel hormon değerine tekrar bakalım dedi ihtimal var ama artışı gözlemlememiz lazım dedi. Yarın tekrar gidicem ama bu sabah idrar testini tekrarladım ve ikinci çizgi baya çıktı koyulaşması hormonun yükselmesiyle mi ilgili merak ediyorum bu testler bunu algılayabiliyor mu fotoğrafta ekleyeceğim soldaki ilk test sağdakini bugün yaptım
Hayırlı olsun hcg yükseldikçe koyulaşıyorKızlar merhaba 14 Şubat'ta idrar testi silik çıkmıştı ertesi gün 15 Şubat'ta kan verdim beta hcg 68 çıktı doktor doktor 19 Şubat pazartesi gel hormon değerine tekrar bakalım dedi ihtimal var ama artışı gözlemlememiz lazım dedi. Yarın tekrar gidicem ama bu sabah idrar testini tekrarladım ve ikinci çizgi baya çıktı koyulaşması hormonun yükselmesiyle mi ilgili merak ediyorum bu testler bunu algılayabiliyor mu fotoğrafta ekleyeceğim soldaki ilk test sağdakini bugün yaptım
Vajinal olarak nasıl yapıyorsunuz ayıptır sorması ama hiç bilmiyorumBana doktorum vajinal daha etkili ve yan etkileri en aza iniyor demişti ben vajinal kullanıyorum
Aaaa harikaa Perşembe günü gideceğim haber veririm yineYaş da dahil sat günümüzde aynı bende 5+4de gördum keseleri beni iki hafta sonraya cagirdi Dr insallh sen duyarsın önce sonra da ben
Yves rochenin ürünleri temiz demişlerdi ben de onlardan mi alsam dedim ama bilemedimGüneş kreminde birkaç filtre dikkat etmek gerekiyor benim doktorum mutlaka güneş kremi kullan lekelenme olabilir dedi. Cilt bakımında da c vitamini kullanabilirsin dedi. Kendim araştırdığımda (Cansu Şahin’in sayfasında) azelaik asit kullanılabilir görünüyor
Ben de öyle yapacaktım ama dayanamadım cuma günü gidip duydum 6+1 haftalıkCanım benimde aynı 31 aralık ben haftaya gidicem kesin olsun diye
O zamanda atıyor işte benim çok olur sende zayıf mısın sanki zayıflarda daha çok oluyorGebelikten önce niye atmiyodu
İnşallah ama benimki küçülmez ilk çocuğumda da vardı aldırmadım 4 cm di o zaman şimdi artık ikinci den sonra aldırırım baya büyümüş inşallah sıkıntısız atlatırızBenimde sonradan oldu doktor haftam ilerledikçe küçülüp kaybolucağını söyledi 2 doktora gittim ikiside aynısını dedi43 mm di benim kistim geçen hafta 3 mm küçülmüştü 12 haftaya baya küçülür kaybolur dedi inşallah öyle olur sizinde benimde ben ilk haftalarımda berbat sancılar çektim düşük yapıyorum sandım öldüm öldüm dirildim çok zor geçti ama ohss başka bir sey etkileri çok kötü ondan oldu benımkı
MaşallahKızlar merhaba 14 Şubat'ta idrar testi silik çıkmıştı ertesi gün 15 Şubat'ta kan verdim beta hcg 68 çıktı doktor doktor 19 Şubat pazartesi gel hormon değerine tekrar bakalım dedi ihtimal var ama artışı gözlemlememiz lazım dedi. Yarın tekrar gidicem ama bu sabah idrar testini tekrarladım ve ikinci çizgi baya çıktı koyulaşması hormonun yükselmesiyle mi ilgili merak ediyorum bu testler bunu algılayabiliyor mu fotoğrafta ekleyeceğim soldaki ilk test sağdakini bugün yaptım
İnstagramda “içeriği ne” diye bi sayfa var ordan da bakın isterseniz ürün içeriklerine. Nemlendirici vs olarak da Otacı kullanıyorum ben yıllardırYves rochenin ürünleri temiz demişlerdi ben de onlardan mi alsam dedim ama bilemedim
Benim doktor yasakladi kahveyi tamamen 1 tane bile icme dedi en uzuldugum o oldu iciliyormu 1 taneGünde 1 fincan türk kahvesi hakkımız var içine biraz limon sıkıp içersen etkisini görürsün inşallah ve migren taşı var aktarlarda ya da eczaneler de bulabilirsin. Ben migren hastasıyım şuan bunlar beni bir nebze rahatlatıyor inşallah sen de şifa bulursun geçmiş olsun