2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Yaşayan benim. Bana da keselerden biri boş, diğeri büyüdükçe o küçülecek denmişti. Diğer kesede de kalp atışını belli belirsiz duymuştu. Ben ikiz ihtimaline üzüldüğüm için sevinmiştim bu duruma. Bir hafta sonra içime bir kurt düştü dayanamadım,başka doktora gittim vee ikisinde de kalp atışı vardı. Şu an oğullarım 8yaşında

Bir de ilk doktor çok iyi bir hekimdi,tüp bebek uzmanıymış aynı zamanda. Bana demişti ki şu kesenin şekline bak, bu kesede gelişim olamaz. Hiç düşünülen gibi olmadı. Birçok kişinin başına gelmiş böyle durum bu arada.

Mehmet Efendinin kafeinsiz Türk kahvesi var onlarda mı yasak? O içilebiliyor diye biliyorum.
Kafeinsiz bile yasak dedi sodayi bile olabildikce icmemeye calis icersende 1 tane ic dedi kahveye uzuldum abur cubur fast food tatli herseyi cok seven biriydim kilom 57 ama yiyip almayanlardan hepsinden vazgecmek hic uzmedide cocugum saglikli olsun yeter sag salim elime aliyim kahve yikti

Benimki günde bi tane içebilirsin demişti (Türk kahvesi) şekersiz içiyorum zaten. Yine de her gün içmiyorum haftada üç dört kere en fazla

Kızlar benim biraz kafam karıştı
Benim sat a göre 6 haftalık olması lazım
Ama doktor 7 mm kese için 4 haftalık dedi
Kötü bir yorumda yapmadı haftaya da kalp atışı için çağırdı
Benzeri durum yaşayan olu mu

Geçmiş olsun kaçıncı hafta ? Benim de 5+4 de oldu kanama ama su gibi kırmızı iğne yapıldı rapor aldım 1 hafta dinlendim progestan sabah aksam şimdi iyiyim şükür. Salı günü kalp atışına gideceğim.

Cok gecmis olsun benim boyle bir tanidigim vardi senin yasadiklarini yasadi birebir bebegi tutundu ve dogumda yapti hic korkma bebegin seninle olmak istiyor saglikli bebek ve Allah in izlniyle dogacak canim

Çok geçmiş olsun satlarımız aynı ne zaman kaç beta işe öğrendiniz kalp atışını duydunuz mu ?

İlginç bana ebe madem suyu iç dedi, bacaklarım ayriyor diyince küçük boy filtre kahve ve ya 1 fincan türk kahvesi izin verdi gittiğim her doktor. Yemek işinde de kisitlamadilar çiğ et ürünleri, sakatat bunlar yok dedi yemiyorum ztn 55 ile başladım gebelige ben de

Allah sağlıkla kucağına aldirsin bebişi inşallah canım bol bol dinlen tuvalet dışında kalkma

Canım tuvalet dışında kalkma ayaklarını uzat ve öyle geçir bir haftayı yaşadığım için biliyorum .

Merhaba hanımlar sat 4 Ocak 8 Şubat ta betam 4800 çıktı kese göründü. Tahminen şuan 6+3 üm..Doktorum pek ilgili değildi değiştirecegim bu hafta ama akintimda hafif kan oluyor sizce normal mi? Korkuyorum

Çok geçmiş olsun satlarımız aynı ne zaman kaç beta işe öğrendiniz kalp atışını duydunuz mu ?
Teşekkürler 3 şubatta 632 beta ile öğrendim. Cuma günü kontrolde yani 6+0 da ufak ufak kalp atışı başlamış kanama alanı kendini kontrol altına almış dedi. Salı tekrar çağırdı doktor kalp atışı dinlemek için

Merhaba benim de aynı şekilde cuma günü kalp atışına gidicem inşallah duyabiliriz

Benim betam 3 şubatta yeni 34 tü daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…