2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kizlar sag kasigima surekli batma gibi kramplar giriyor cikiyor 6+4 hamileyim korkuyorum normalmdiir sizce
Bebek yer açtığı için de kasıkta kramplar normal demişti doktorum. Kanama vs birşey olursa doktora gidersin çok yorma kendini 12. Haftaya kadar dinlenerek oldukça istirahat halinde olmamız lazım

Acikcasi tup bebekte soyle durum vardi ekstra cok ilac aliyordum asiri hemde destekleyici ilaclar vardi kasik agrisi ondada vardi ama bunda bulanti bas agrisi asiri yorgunluk uyku hali var gogus agrim.geceleri cok var ustune yatamiyorum gunduzleri rahatliyor nasil oluyor onuda anlamadim zaten geceleri dokunamiyorum
Göğüs ağrılarımiz aynı gece kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum daha başında şişmeye başladılar.

Bebek yer açtığı için de kasıkta kramplar normal demişti doktorum. Kanama vs birşey olursa doktora gidersin çok yorma kendini 12. Haftaya kadar dinlenerek oldukça istirahat halinde olmamız lazım
Evet yurtdisi tatilim vardi gebelik saglikli devam ederse iptal ediyim riske girmeyeyim 3 ayi doldurayim oyle gezerim ucakla simdi riske girmeyeyim demi? ,esim sagolsun 7 yil sonunda Allah in bize hediyesi insallah olacak ,hicbisey yaptirmiyor yemeklerimi filan disaridan soyluyorum kadin aldiriyor temizlikte esimde yapiyor yemek cok heyecanli yaslarimizda var insallah saglikli aliriz kucagimiza

Göğüs ağrılarımiz aynı gece kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum daha başında şişmeye başladılar.
Benim goguslerim zaten buyuk normalinde iyice buyuduler ve hassaslastilar gunduzleri agri hissetmiyorum ama gece uykumda hormonlarim calisiyor yatamiyorum olsun diyorum bebisim saglikli olsun yeterki kocamla hasretiz biz

Bende 6+4 ayniyiz yarin kalp atisina gidecegim ben kac yasindasin ben 37 2 inci hamileligim biri kayip iste bu da normal Allah vergisi oldu olursa saglikli sekilde ilk cocugum kimseyede demedik esimle bu kez ilkinde cok yaydik sonra cok uzulduk
Evet çok yakınız ben 36 yaşındayım kızlarım 3 yaşında nasip olursa bu 3. Olacak inşallah bizim de pek kimse bilmiyor

Evet çok yakınız ben 36 yaşındayım kızlarım 3 yaşında nasip olursa bu 3. Olacak inşallah bizim de pek kimse bilmiyor
Hayirli saglikli evlat olsun insallah onceliklikle bir erkek evladinda olursa guzel olur insallah 2 tane kiz evlad cok sanslisin 2 ikizler zordur bakimi herseyi ama bicir bicir evde 2 tane seker mi seker kiz ne guzel cok sevindim

Kafeinsiz bile yasak dedi sodayi bile olabildikce icmemeye calis icersende 1 tane ic dedi kahveye uzuldum abur cubur fast food tatli herseyi cok seven biriydim kilom 57 ama yiyip almayanlardan hepsinden vazgecmek hic uzmedide cocugum saglikli olsun yeter sag salim elime aliyim kahve yikti😁😁
Neden yasakladı ya kahve de şifa 😍

Evet yurtdisi tatilim vardi gebelik saglikli devam ederse iptal ediyim riske girmeyeyim 3 ayi doldurayim oyle gezerim ucakla simdi riske girmeyeyim demi? ,esim sagolsun 7 yil sonunda Allah in bize hediyesi insallah olacak ,hicbisey yaptirmiyor yemeklerimi filan disaridan soyluyorum kadin aldiriyor temizlikte esimde yapiyor yemek cok heyecanli yaslarimizda var insallah saglikli aliriz kucagimiza
Doktor yasaklamadikca yolculukta engel yok fakat çok özel bir durumuzun var içinizden geldiği gibi davranın nasıl rahat hissediyorsaniz

Kizlar merhaba. Geçtiğimiz cuma günü 6+0 da kalp atışını dinlemeye gittim. Dr idrara sıkışık gel demişti. Duymadık ama kalbinin attığını gördük 😇
Kızım 2.5 yaşında o biraz erken gelmişti.
Eğer simdikide erken gelmezse ekim
annesi olacağım inşallah 🥰

Bu arada 4 kimyasal ve 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. 2. Tüp bebege hazırlanırken spontane hamile kadim ve elhamdülillah kucağıma aldım. Kızımdan sonra yine ne olur ne olmaz embriyolarimi dondurmaya devam ettim. Ekim ayında embriyo transferi düşünüyorken tekrar anne olacağım insallah 🙏
Sürecimle ilgili soru sormak isteyen varsa cvp vermeye seve seve hazırım 🥰
Rabbım isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun inşallah 🤗

Acikcasi tup bebekte soyle durum vardi ekstra cok ilac aliyordum asiri hemde destekleyici ilaclar vardi kasik agrisi ondada vardi ama bunda bulanti bas agrisi asiri yorgunluk uyku hali var gogus agrim.geceleri cok var ustune yatamiyorum gunduzleri rahatliyor nasil oluyor onuda anlamadim zaten geceleri dokunamiyorum
Aynen benimde öyle göğüslerim gece çok fena sabah çok daha iyi oluyor hiç anlamıyorum

X