- 16 Kasım 2021
- 453
- 454
- 28
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.741
Ben vajinal yoldan fitil şeklinde kullanıyorum sersemlik yapmasın diye bı oğlum var onunla ilgilenemiyorum yoksaKızlar doktor ağrın oldukça iç dedi progestanı şimdi ağrım yok ama içmekte istemiyorum çünkü baş dönmesi yapıyor çok kötü oluyorum içince. İçsem mi acaba öenmli Bi ilaç olduğunu okudum
Canm nasıl oldun stres yapma bnm de kanamam oluyor dinlen progestan kullan geçer inşallah.bugun eşime söyledim bn on defa da hamile kalsam hepsinde de kanama sorunum olacak diye düşünüyorum bnm ilkinde de vardı çünküKizlar kanamam basladi dua edin hemde çok qcile gidoyruz
İnşallah sağlıklı ve hayırlı bı şekildeBu belirtilerle kızı olan arkadaşlar da vardıÖncelikle sağlıkla kolaylıkla çok güzel kızlarımız olsun inşalalh
Benim de çıktı da 3-4 aydan önce karnın belli olmaz demişlerdi o yüzden soklardayimBenim ikinci gebeliğim ve hemen çıktı göbeğim sanki
Bebişlerimiz büyüyorBen tümden şişiyor gibiyim pantolonlarım sıkıyor
İyi akşamlar benimde pantolon ve çamaşırım sıkıyor. Geçen işyerinde düğmemi açmak zorunda kaldımBebişlerimiz büyüyor
Günde 1 fincan türk kahvesi hakkımız var içine biraz limon sıkıp içersen etkisini görürsün inşallah ve migren taşı var aktarlarda ya da eczaneler de bulabilirsin. Ben migren hastasıyım şuan bunlar beni bir nebze rahatlatıyor inşallah sen de şifa bulursun geçmiş olsunKızlar bugün migrenim tuttu. Çok hastalandım. İki defa istifra ettikten sonra biraz hafifledi. Hala ağrıyor sinsi sinsi arkada. İlaç da alamadım tabi. Parolun zaten faydası olmaz migrene o yüzden onu da içmedim. Çok zordu çok.
Hepimiz sağlıkla süreçlerimizi tamamlayalım inşallah
Benimde çıktı baya baya ama kistlerim var ohss olmuştum ondan da olabilir tam ayva göbeği gibi olduBenim de çıktı da 3-4 aydan önce karnın belli olmaz demişlerdi o yüzden soklardayim
Benimde çıktı baya baya ama kistlerim var ohss olmuştum ondan da olabilir tam ayva göbeği gibi olduçok tatlı
Evet ya benimde sanki şişkinlik mi yaşıyoruz ki ya da çözümlere açığız ?Benim ikinci gebeliğim ve hemen çıktı göbeğim sanki
Canım o damarlar benim çok olur sanırsın biri tekmeliyorKızlar karnında seğirme yaşayan var mı biliyorum çok saçma ama pır pır atıyo sanki
benim nur topu gibi 3 tane kistim var ondan büyük ihtimalleEvet ya benimde sanki şişkinlik mi yaşıyoruz ki ya da çözümlere açığız ?
Sağdaki siyah boşluklar kistlerim aşılamadan kaynaklı oldu
Hadi ya benimde yumurtalıkta kistim var 8,5 cm arada ağrı vuruyor oda yapar mı böyle şişlik bilemedim peki sizin kistler gider mi ki sonradan gebelik süreci içindeSağdaki siyah boşluklar kistlerim aşılamadan kaynaklı oldu
Benimde sonradan oldu doktor haftam ilerledikçe küçülüp kaybolucağını söyledi 2 doktora gittim ikiside aynısını dediHadi ya benimde yumurtalıkta kistim var 8,5 cm arada ağrı vuruyor oda yapar mı böyle şişlik bilemedim peki sizin kistler gider mi ki sonradan gebelik süreci içinde
Vajinal yada hap olarak içsek bir farkı var mı arasındaBen vajinal yoldan fitil şeklinde kullanıyorum sersemlik yapmasın diye bı oğlum var onunla ilgilenemiyorum yoksa