2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kızlar doktor ağrın oldukça iç dedi progestanı şimdi ağrım yok ama içmekte istemiyorum çünkü baş dönmesi yapıyor çok kötü oluyorum içince. İçsem mi acaba öenmli Bi ilaç olduğunu okudum 🫤
Ben vajinal yoldan fitil şeklinde kullanıyorum sersemlik yapmasın diye bı oğlum var onunla ilgilenemiyorum yoksa

Kızlar hastamız var günlerdir hastaneye gidiyordum ve bugün elektrikler kesildi iş yerinde çok üşüdüm. Şu an öksürük hapşırık burun tıkanıklığı var zor nefes alıyorum ne yapmalıyım? 🥺

Kızlar bugün migrenim tuttu. Çok hastalandım. İki defa istifra ettikten sonra biraz hafifledi. Hala ağrıyor sinsi sinsi arkada. İlaç da alamadım tabi. Parolun zaten faydası olmaz migrene o yüzden onu da içmedim. Çok zordu çok.

Hepimiz sağlıkla süreçlerimizi tamamlayalım inşallah 🙏🏻
Günde 1 fincan türk kahvesi hakkımız var içine biraz limon sıkıp içersen etkisini görürsün inşallah ve migren taşı var aktarlarda ya da eczaneler de bulabilirsin. Ben migren hastasıyım şuan bunlar beni bir nebze rahatlatıyor inşallah sen de şifa bulursun geçmiş olsun

IMG_1564.jpeg

Hadi ya benimde yumurtalıkta kistim var 8,5 cm arada ağrı vuruyor oda yapar mı böyle şişlik bilemedim peki sizin kistler gider mi ki sonradan gebelik süreci içinde
Benimde sonradan oldu doktor haftam ilerledikçe küçülüp kaybolucağını söyledi 2 doktora gittim ikiside aynısını dedi 🤷🏼‍♀️ 43 mm di benim kistim geçen hafta 3 mm küçülmüştü 12 haftaya baya küçülür kaybolur dedi inşallah öyle olur sizinde benimde 🤲🏻 ben ilk haftalarımda berbat sancılar çektim düşük yapıyorum sandım öldüm öldüm dirildim çok zor geçti ama ohss başka bir sey etkileri çok kötü ondan oldu benımkı

X