- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 32
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.721
Zaten panik atak ve anksiyeteyi çok tetikliyo hormonlar hepimize sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorumBenim bacak ağrım çok ve kasık ağrım çok uyuyorum kalp carpintim var panik atagim mi tutuyor diye düşünüyorum
Bende de var ama imkansız gibi geliyor canım 8 haftalık dahaKızlar karnında seğirme yaşayan var mı biliyorum çok saçma ama pır pır atıyo sanki
Korkma canım inşallah bebeğin seninledir haberdar et bizi deKizlar kanamam basladi dua edin hemde çok qcile gidoyruz
İnşallah bişi olmayacak canım haber et mutlaka dua edicem senin içinKizlar kanamam basladi dua edin hemde çok qcile gidoyruz
Canım çok geçmiş olsun.. Dua ediyorum senin için. Korkma sakın.. Çoğu hamile yaşıyor bunu. UnutmaKizlar kanamam basladi dua edin hemde çok qcile gidoyruz
Güneş kreminde birkaç filtre dikkat etmek gerekiyor benim doktorum mutlaka güneş kremi kullan lekelenme olabilir dedi. Cilt bakımında da c vitamini kullanabilirsin dedi. Kendim araştırdığımda (Cansu Şahin’in sayfasında) azelaik asit kullanılabilir görünüyorSelam herkese, bsey sormak istiyorum doktor kimyasal olan her şey yasak dedi cilt bakım ürünleri kozmetik vs , güneş kremi bile suremiyorum şuan böyle mi olmasi gerekiyor
Geçmiş olsun canım bnde de var migren bilirim nasıl kötü olduğunu ben buz torbası koyuyorum enseme çok iyi geliyor slime buzlar varya onlardan koyuyorum bide gözlerimi kapatıyorum ışıksız ortamda uyumaya çalışıyorumKızlar bugün migrenim tuttu. Çok hastalandım. İki defa istifra ettikten sonra biraz hafifledi. Hala ağrıyor sinsi sinsi arkada. İlaç da alamadım tabi. Parolun zaten faydası olmaz migrene o yüzden onu da içmedim. Çok zordu çok.
Hepimiz sağlıkla süreçlerimizi tamamlayalım inşallah
Çok geçmiş olsun haberdar edin biziKizlar kanamam basladi dua edin hemde çok qcile gidoyruz
Çok geçmiş olsun dualarım sizinleKizlar kanamam basladi dua edin hemde çok qcile gidoyruz
Evet gebelikten önce var mıydı hic dikkat etmemistimBende de var ama imkansız gibi geliyor canım 8 haftalık daha
Yoktu bende canımEvet gebelikten önce var mıydı hic dikkat etmemistim
Psikolojik mi acaba diyorum çünkü cok erken ben 6.haftadayımYoktu bende canım
Ben de ışıksız ortamda soğuk suyla bez ıslattırıp ıslattırıp koydum. Gözüme vurduğu için ağrısı gözümü alnımı kapatacak sekilde koydurdum hepGeçmiş olsun canım bnde de var migren bilirim nasıl kötü olduğunu ben buz torbası koyuyorum enseme çok iyi geliyor slime buzlar varya onlardan koyuyorum bide gözlerimi kapatıyorum ışıksız ortamda uyumaya çalışıyorum
Evet vurur göze de biliyorumBen de ışıksız ortamda soğuk suyla bez ıslattırıp ıslattırıp koydum. Gözüme vurduğu için ağrısı gözümü alnımı kapatacak sekilde koydurdum hep
Damar atıyor canm göz kapağı mız seyirir ya bazen onun gibi düşün bebeğin hareketlerini 16.haftadan önce hissetmek pek mümkün olmuyor ilk gebelikse ozellikledeKızlar karnında seğirme yaşayan var mı biliyorum çok saçma ama pır pır atıyo sanki
Deme kız öyle umutlarımızla oynama lütfenHerkese merhaba Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahcinsiyet belirtileri konuşulmaya başlamış bikaç bişey de ben söyleyim iki oğlum var büyük oğlum erken döllenme kese fasülye şekliydi 12de net olarak cinsiyet öğrenmiştik ikinci oğluma gelince geç döllenme, kese hep yusyuvarlak, cilt bozulması tip kayması 12 ve 14 de kıza benziyor dendikten sonra 16da net olarak erkek olduğunu öğrendik mayıs da 3 yaşına girecek inşalalh bu gebeliğim tamamen sürpriz sağlıkla gönlümüze göre olsun