- 16 Kasım 2021
- 453
- 454
- 28
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.701
Progestan kullan bnce düşük önleyici kanamayı kesmez belki ama iyi yani dinlendigim için azaldı bu sabh lavaboda leke olduğumu gördüm onun dışında bişey yok bugün için iyi gidiyor yaniKanaman ne durumda canım benim hala lekelenme tarzi arada oluyor doktor progestanda vermedi bana duruyorum öyle bakalim
Olmadı doktorumu degistircem canım yaa bakalim hayırlısı iyi olmana sevindim bende bugün bi halsizlik kafamı yastıktan kaldıramadım neyse hersey bebisler için onlar sağlıklı olsun daProgestan kullan bnce düşük önleyici kanamayı kesmez belki ama iyi yani dinlendigim için azaldı bu sabh lavaboda leke olduğumu gördüm onun dışında bişey yok bugün için iyi gidiyor yani
Benim ikinci gebeliğim ve hemen çıktı göbeğim sankiKizlarrrr karnı hafif belirginleşmeye başlayan var mı aranızda
yoo bir şey demedi sadece 7 mm 4 hafta boyutunda dedi ama benim betam yeni yükselmişti zaten bu duruö geç döllenme ile alakalı olabilirBi sorun olur dedi mi peki benim kendi doktorum hic bisey dememisti başka bir doktora gittim o çok olumsuz konuştu
Yaş da dahil sat günümüzde aynı bende 5+4de gördum keseleri beni iki hafta sonraya cagirdi Dr insallh sen duyarsın önce sonra da benkediannesibiri buarada beni de listeye ekleyebilirsiniz İstanbul , sat 7 Ocak, kese 5+4 ,tahmini doğum tarihi 13 Ekim, kalp atışı için haftaya gideceğim
Ben de 21 ocakta kan verdim 16 çıkmıştıA
yoo bir şey demedi sadece 7 mm 4 hafta boyutunda dedi ama benim betam yeni yükselmişti zaten bu duruö geç döllenme ile alakalı olabilir
Benim bacak ağrım çok ve kasık ağrım çok uyuyorum kalp carpintim var panik atagim mi tutuyor diye düşünüyorumDaha bulantilarim tam anlamıyla başlamadı arada tiksinti geliyo biseylerden halsizlik çok fazla bende uykum çok oluyodu şimdi uykusuzluk başladı baş dönmem oluyo bazen çarpıntı
karnım ve kasık bölgemde gerilme tarzı ağrılar çok ha birde dudaklarım felaket kuruyo bakalim şimdilik bunlar var bende sizde nasıl durumlar?
Merhaba canım benim de iki kese göründü 5+4 gunluktum sat a göre keselerin biri 5+3 diğeri 5+2 çıktı ve biraz araştırınca fark ettim ki araları iki hafta olanlar bile olabiliyor Muş yani takdir Allah in bol bol dua et ama gerçekten inanarak dua et yumurtalar farklı günlerde catlayabiliyor dedi Dr . inşallah sağ salim ikisi de seninle olurHanimlar Merhaba, bu gün ultrasona gitmişdim beklenmeyen süprizle karşılaşdım, dokdor ikiz gebelik olduğunu söyledi, üsten bakdı ilk önce emin olmak icinde vajinadan bakdı ultrasonla, o zamanda iki kese gördük ama diger kesem cok kücük olduğunu muhtamelen ilerlemeyeceğini söyledi, digeri 5+2, digeri ise 6+2 olduğunu söyledi. 6+2 olan kesedekin kalp atışlarln diya bildik çok şükür ama 5+2 olan keseyi duyamadık, kafam yine allak bullak oldu ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Böyle yaşayan hanımlar varmı burda diger keseninde kalp atışların duymak icin önümüzdeki haftaya cağırdı ama yinede cok endişeliyim aklıma kurt düşürdü, dokdorun söylediği: böyle ikiz gebelikle gelen cok oluyor digeri hep gelişimi duruyor. Cidden cok üzgünüm inşAllah önümüzdeki hafta digerininde sesin duyarımdua edermisiniz rica etsem bu arada söylemeyi unuttum normalde kesem 7+1 olmasi gerekiyordu gec döllenme sanırım
5+4Merhaba benimki 8 ocak ordan hesaplayabiliyo musunuz 21 ocaktada kan verdim beta 16 çıkmıştı şuan kaç haftalık sizce
Ortak olarak 15 Şubat 7+0 kese artı kalp atışı olarak yazalımŞey bunları hafta olarak yazalım liste o düzende 6+0 kalp atışı 5+3 kese şeklinde
Ne güzel sizde de ikiz gebelikMerhaba canım benim de iki kese göründü 5+4 gunluktum sat a göre keselerin biri 5+3 diğeri 5+2 çıktı ve biraz araştırınca fark ettim ki araları iki hafta olanlar bile olabiliyor Muş yani takdir Allah in bol bol dua et ama gerçekten inanarak dua et yumurtalar farklı günlerde catlayabiliyor dedi Dr . inşallah sağ salim ikisi de seninle olur
Amin canım inşallah daha sabah 6 haftalık olicaz bakalım inşallah bende duyarım kalp atışlarını çok tedirgin oluyorum pıhtılaşma var iki kez de kürtaj oldum ama inanıyorum bak beraber iki bebeğimiz olacak inşallahNe güzel sizde de ikiz gebelikinşAllah birlikde büyüyürüz
Ilk doktorumun dedigiyle tutuyor o zaman cok sagolun
Benim kuzenimin oğlu oldu ama bilemiyorum doktor dediyse doğrudurGeç döllenmede genelde kız oluyormuş doktorum öyle söyledi. Bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili?
Bende de mart ayında bir düşük yaşadım 5 haftalıkAmin canım inşallah daha sabah 6 haftalık olicaz bakalım inşallah bende duyarım kalp atışlarını çok tedirgin oluyorum pıhtılaşma var iki kez de kürtaj oldum ama inanıyorum bak beraber iki bebeğimiz olacak inşallah