2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Kanaman ne durumda canım benim hala lekelenme tarzi arada oluyor doktor progestanda vermedi bana duruyorum öyle bakalim
Progestan kullan bnce düşük önleyici kanamayı kesmez belki ama iyi yani dinlendigim için azaldı bu sabh lavaboda leke olduğumu gördüm onun dışında bişey yok bugün için iyi gidiyor yani

Progestan kullan bnce düşük önleyici kanamayı kesmez belki ama iyi yani dinlendigim için azaldı bu sabh lavaboda leke olduğumu gördüm onun dışında bişey yok bugün için iyi gidiyor yani
Olmadı doktorumu degistircem canım yaa bakalim hayırlısı iyi olmana sevindim bende bugün bi halsizlik kafamı yastıktan kaldıramadım neyse hersey bebisler için onlar sağlıklı olsun da

Kizlar belirtileriniz her gun ve gun degisiyormu sabahlari uyandigimda migde bulantilari 2 3 lere kadar suruyor bas agrisi uyku hali ve yorgunluk var gogus agrim geceleri cok oluyor gunduzleri ara ara gidiyor anlamiyorum gogus cok degisken

Hanimlar Merhaba, bu gün ultrasona gitmişdim beklenmeyen süprizle karşılaşdım, dokdor ikiz gebelik olduğunu söyledi, üsten bakdı ilk önce emin olmak icinde vajinadan bakdı ultrasonla, o zamanda iki kese gördük ama diger kesem cok kücük olduğunu muhtamelen ilerlemeyeceğini söyledi, digeri 5+2, digeri ise 6+2 olduğunu söyledi. 6+2 olan kesedekin kalp atışlarln diya bildik çok şükür ama 5+2 olan keseyi duyamadık, kafam yine allak bullak oldu ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Böyle yaşayan hanımlar varmı burda diger keseninde kalp atışların duymak icin önümüzdeki haftaya cağırdı ama yinede cok endişeliyim aklıma kurt düşürdü, dokdorun söylediği: böyle ikiz gebelikle gelen cok oluyor digeri hep gelişimi duruyor. Cidden cok üzgünüm inşAllah önümüzdeki hafta digerininde sesin duyarım dua edermisiniz rica etsem bu arada söylemeyi unuttum normalde kesem 7+1 olmasi gerekiyordu gec döllenme sanırım

Benim bacak ağrım çok ve kasık ağrım çok uyuyorum kalp carpintim var panik atagim mi tutuyor diye düşünüyorum

Merhaba canım benim de iki kese göründü 5+4 gunluktum sat a göre keselerin biri 5+3 diğeri 5+2 çıktı ve biraz araştırınca fark ettim ki araları iki hafta olanlar bile olabiliyor Muş yani takdir Allah in bol bol dua et ama gerçekten inanarak dua et yumurtalar farklı günlerde catlayabiliyor dedi Dr . inşallah sağ salim ikisi de seninle olur

Ne güzel sizde de ikiz gebelik inşAllah birlikde büyüyürüz

Ne güzel sizde de ikiz gebelik inşAllah birlikde büyüyürüz
Amin canım inşallah daha sabah 6 haftalık olicaz bakalım inşallah bende duyarım kalp atışlarını çok tedirgin oluyorum pıhtılaşma var iki kez de kürtaj oldum ama inanıyorum bak beraber iki bebeğimiz olacak inşallah

Bende de mart ayında bir düşük yaşadım 5 haftalık ama bundan umudum tam inşAllah güzel olur ikimiz icinde

Herkese merhaba Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah cinsiyet belirtileri konuşulmaya başlamış bikaç bişey de ben söyleyim iki oğlum var büyük oğlum erken döllenme kese fasülye şekliydi 12de net olarak cinsiyet öğrenmiştik ikinci oğluma gelince geç döllenme, kese hep yusyuvarlak, cilt bozulması tip kayması 12 ve 14 de kıza benziyor dendikten sonra 16da net olarak erkek olduğunu öğrendik mayıs da 3 yaşına girecek inşalalh bu gebeliğim tamamen sürpriz sağlıkla gönlümüze göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…