- 17 Haziran 2023
- 1.032
- 2.525
- 34
-
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.681
Ben tümden şişiyor gibiyim pantolonlarım sıkıyorKizlarrrr karnı hafif belirginleşmeye başlayan var mı aranızda
Canım benimde aynı 31 aralık ben haftaya gidicem kesin olsun diyeKızlar sat 31 aralık bugün kalp atışını duyar mıyım acaba? Yoksa haftaya mı gideyim doktora
Benim sat 5 Ocak, Salı günü 6+4 olacak duyabiliriz gel dedi. Ama tabi ultrason cihazına göre bile değişebiliyor. Haftaya duyarsın inşallah :)Canım benimde aynı 31 aralık ben haftaya gidicem kesin olsun diye
Yaa ne sacma dusunceler benim ilk bebegim gelisimi durdu hep alttan bakti kanama dusuk filan olmadi ,cinsel iliskiye izin veriyor doktorlar ayni seyi sokuyorlar cinsel.organ gibi alet buyuklerimize cok deger veriyorum ama beyin bulamaclar vallahi bende surekli evde yatiyorum ilk 3 ay dusuk tehlikesi yuksek diye ,saglikli bebek anneye neolursa tutunuyor sagliksiz bebek hic kalkmadan yatsanda ya kendini sonlandiriyor yada asiri kanama ile kendini atiyorKızlar cumartesi ilk muayeneye gideceğim annem ve kayınvalidem alttan muayene yaptırma diyip duruyorlar düşük olur diyorlar çok kafam karıştı ya
Ben Yves Rocher ürünleri kullanıyorum doğal içerikliSelam herkese, bsey sormak istiyorum doktor kimyasal olan her şey yasak dedi cilt bakım ürünleri kozmetik vs , güneş kremi bile suremiyorum şuan böyle mi olmasi gerekiyor
Yaş 28 sat 28 Aralık 7+2Sevgili anneler listemiz oluşturulmuştur hayırlı olsunbeni etiketleyerek bilgilerinizi eksiksiz belirtirseniz sevinirim
Şehir, keseyi ne zaman gördünüz duyduysaniz kalp atışıYaş 28 sat 28 Aralık 7+2
Ben dün kendimi limon somururken buldumKızlar umudunuz kırmak istemem ama bu belirtiler doğru değil bnce insanın genetik yapısıyla ilgili bazı şeyler bnde karnım sivri top gibi arkam yoktu yüzüm saçlarım çok güzeldi herkes erkek erkek dedi emme kızım olduhe şu var ekşi yiyordum ama oda mide için rahatlatıyordu yani neler hamilelik farklı geçip aynı cinsiyette olanda varmış tabi bizim işler eğlence bi de kızlar kese de yanılma çok oluyormuş sanırım en doğrusu nub şekline göre
Evet doğru yere yazdınız ancak beni etiketlemedinizMerhaba doğru yere mi yazıyorum bilemiyorum :) bugün öğrendim beta 21 çok çok yeni dedi doktor henüz günüm geçmeden öğrenmiş oldum.
Anne adı: immzaben
Sat: 22.1.24
Herkese bebeğini kucağına alabilmeyi diliyorum
UşakŞehir, keseyi ne zaman gördünüz duyduysaniz kalp atışı
Hemen düzelttim teşekkür ederim gelişmeleri yazacağımEvet doğru yere yazdınız ancak beni etiketlemedinizbazen gözden kaçabilir o yüzden etiketleyin yeni gelişmelerde hayırlı olsun
Şey bunları hafta olarak yazalım liste o düzende 6+0 kalp atışı 5+3 kese şeklindeUşak
12 Şubat devlet hastanesinde gördüm
15 şubattan net olarak kalp atışı dinledik özelde
Yaş 33 onu eklememisimkediannesibiri buarada beni de listeye ekleyebilirsiniz İstanbul , sat 7 Ocak, kese 5+4 ,tahmini doğum tarihi 13 Ekim, kalp atışı için haftaya gideceğim
Amiiinn aynenBen dün kendimi limon somururken buldumo zaman la kız mı yoksa dedim. Ya ama eğlenceli oluyor fikir yürütmesi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de farketmez hiç
Birebir aynı ve daha fazlası var kan değerlerim normal olmasına rağmen baş dönmesine anlam veremiyorum ayaklarım yanıyor gece yatarken , sivilcelenme oldu yüzümde daha var ama aklıma gelmiyor şu anDaha bulantilarim tam anlamıyla başlamadı arada tiksinti geliyo biseylerden halsizlik çok fazla bende uykum çok oluyodu şimdi uykusuzluk başladı baş dönmem oluyo bazen çarpıntı
karnım ve kasık bölgemde gerilme tarzı ağrılar çok ha birde dudaklarım felaket kuruyo bakalim şimdilik bunlar var bende sizde nasıl durumlar?