2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Selam herkese, bsey sormak istiyorum doktor kimyasal olan her şey yasak dedi cilt bakım ürünleri kozmetik vs , güneş kremi bile suremiyorum şuan böyle mi olmasi gerekiyor

Kızlar cumartesi ilk muayeneye gideceğim annem ve kayınvalidem alttan muayene yaptırma diyip duruyorlar düşük olur diyorlar çok kafam karıştı ya
Yaa ne sacma dusunceler benim ilk bebegim gelisimi durdu hep alttan bakti kanama dusuk filan olmadi ,cinsel iliskiye izin veriyor doktorlar ayni seyi sokuyorlar cinsel.organ gibi alet buyuklerimize cok deger veriyorum ama beyin bulamaclar vallahi bende surekli evde yatiyorum ilk 3 ay dusuk tehlikesi yuksek diye ,saglikli bebek anneye neolursa tutunuyor sagliksiz bebek hic kalkmadan yatsanda ya kendini sonlandiriyor yada asiri kanama ile kendini atiyor

Kızlar umudunuz kırmak istemem ama bu belirtiler doğru değil bnce insanın genetik yapısıyla ilgili bazı şeyler bnde karnım sivri top gibi arkam yoktu yüzüm saçlarım çok güzeldi herkes erkek erkek dedi emme kızım oldu he şu var ekşi yiyordum ama oda mide için rahatlatıyordu yani neler hamilelik farklı geçip aynı cinsiyette olanda varmış tabi bizim işler eğlence bi de kızlar kese de yanılma çok oluyormuş sanırım en doğrusu nub şekline göre

Ben dün kendimi limon somururken buldum o zaman la kız mı yoksa dedim. Ya ama eğlenceli oluyor fikir yürütmesi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de farketmez hiç

Evet doğru yere yazdınız ancak beni etiketlemediniz bazen gözden kaçabilir o yüzden etiketleyin yeni gelişmelerde hayırlı olsun

Birebir aynı ve daha fazlası var kan değerlerim normal olmasına rağmen baş dönmesine anlam veremiyorum ayaklarım yanıyor gece yatarken , sivilcelenme oldu yüzümde daha var ama aklıma gelmiyor şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…