- 14 Şubat 2024
- 212
- 197
- 23
- 32
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.941
Peki alsak kurulumdan sonra sıkıntı çıkarsa iade alırlar mı acaba. Ben de küçüklüğünden otomatik sallanma özelliğinden tekerlekli olmasından dolayı almak istiyorum. Yatak odasına normal beşik alacağım zaten ama ev içinde bu iyi olur sanki gibi geldi.Genelde kurulumunda çok zorlanmışlar o yüzden de kötü yorum çoktu. Youtubeda videosu var ona bakarak baya kolay kurduk biz. Durma şöyle zaman ayarı var şu kadar sallayıp dursun diye muhtemelen orda kalıyor benim de başta öyle oldu ama çözdüm sonra. Ben çok memnun kaldım hem evin içinde gezdirmek için hem de yatak odamda yer olmadığı için en ideali buydu benim için
Evet ben gün içinde bir-iki hareket hissediyorum. Sonra hep akşam ve gece saatlerinde hareketleniyorOğlum bütün gün uyuyor, çok nadir ve çok az hareket hissediyorum. Hatta bugün bütün gün hiç hareket etmedi, korktum biraz önce hareket edince rahatladım. Gece 12 gibi uyanıyor genelde ve gece saatlerinde hareketli oluyor. Sizlerde de öyle mi?
Bende hareketleri gece yatarken hissediyorum genelde. Ama nedenini bilmiyorum
Normal o zaman. Umarım doğumdan sonra da gündüz uyuyup gece boyu ayağa dikmezler biziEvet ben gün içinde bir-iki hareket hissediyorum. Sonra hep akşam ve gece saatlerinde hareketleniyor
Bana özellikle öyle şeyler yememem söylenmişti.Tesekkur ederim saat 2 de randevu. O yuzden kahvaltı erken saatte olur ben de ne yapacagim diye sormak istedimvisne suyu da cok duydum ya da cilekli süt olurmu onlarda acabaa
Ebatları nasıl. 3 yaşına kadar yatabilir miKiwi Cozy Premium 3in1 Ağlamaya Duyarlı, Otomatik Sallanır, Anne Yanı Beşik, Park Yatak ve Oyun Parkı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kiwi Cozy Premium 3in1 Ağlamaya Duyarlı, Otomatik Sallanır, Anne Yanı Beşik, Park Yatak ve Oyun Parkı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar ben bu beşiği aldım.
Henüz gelmedi özeliklerinde 24 aya kadar yazıyor ama tabii zaten bende park yatak var kızımdan kalma durmaz ise ona geçerim diyorum.Ebatları nasıl. 3 yaşına kadar yatabilir mi
90x50 cmmiş ölçüleri 3 yaşına kadar yatamaz küçük bi yatakEbatları nasıl. 3 yaşına kadar yatabilir mi
Özellikler:Ebatları nasıl. 3 yaşına kadar yatabilir mi
Evet 2 yaş max ama sorun değil zaten park yatağım var90x50 cmmiş ölçüleri 3 yaşına kadar yatamaz küçük bi yatak
Aslında 2 yaştan sonra yatağına geçirmek için bile almak mantıklıÖzellikler:
• 3'ü 1 Arada Fonksiyon: Beşik, bağımsız yatak ve oyun parkı olarak kullanın, bebeğiniz büyüdükçe uyum sağlar.
• Ayarlanabilir Yükseklik: 7 farklı yükseklik seviyesiyle, bebeğiniz gece emzirmeleri için her zaman kolunuzun altında.
• Akıllı Ağlama Algılama: Bebeğinizin ağlamasını otomatik olarak algılar ve onu nazik sallama ve beyaz gürültüyle (White NoiseTech) sakinleştirir.
• Nazik Sallanma Modu: 5 farklı ayarlanabilir doğal sallanma hızında bebeğiniz rahatça uyur.
• Beyaz Gürültü Teknolojisi: Arka plandaki gürültüyü gebelik döneminde anne karnındaki sesleri taklit eden seslerle maskeleyerek bebeğinizin huzurlu bir uyku uyumasını sağlar.
• Güvenli ve Dayanıklı: Premium alüminyum alaşımla üretilmiş güvenli ve uzun ömürlü yapı.
• Kolay Taşıma: Kilitlenebilir tekerlekler, evin içinde beşiği rahatça taşımanızı sağlar.
• Nefes Alabilen File Yanlar: Optimum hava akışı ve kolay temizlik için çıkarılabilir, yıkanabilir file yan duvarlar.
• Modern ve Şık Tasarım: Modern evlere uyum sağlayan zarif ve estetik görünüm.
• Anti Kolik Yatak: Eğimi ayarlanan yatak kolik bebekleri sakinleştirir ve ağlama nöbetlerini hafifletir.
Teknik Özellikler:
Ürün Ebatları: Uzunluk(128 cm), Genişlik(67 cm), Maks. Yükseklik (100cm)
Taşıma Kapasitesi: 15 Kg
Ürün Ağırlığı: 16 Kg
Kullanım Yaşı: 0-24 Ay (0-12 Ay Sallanan beşik, 12-24 Ay Oyun Parkı)
Maks Çalışma Sesi: 45 Db
Sallanma Hızı Modu: 5 Adet
Gövde: Alüminyum
Kızımı 3 yaşına kadar yanımdan ayırmadım park yatak aldım sonra tabii şimdi 5 yaşında kendi odasında yatağında yatıyorAslında 2 yaştan sonra yatağına geçirmek için bile almak mantıklıama tabi hayaller-hayatlar
bence hiç gerek yok çok kullanamicağınız ürünleri tercih etmeyin yatak olarak en kullanışlısı park beşikBu ürün hakkında bilgisi olan var mı. Hem ana kucağı hem de beşik gibi. Otomatik sallanması var falan. Evin içinde ideal olur ama max 6-8 ay kullanacağız bu kadar pahalı birşeye gerek var mıPrego Yummy Portbebeli Elektrikli Beşik Yeşil Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Prego Yummy Portbebeli Elektrikli Beşik Yeşil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yorumlarda kurulum yapamayıp iade edenleri okudum bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama yine de satıcı iletişim bölümünden sorabilirsiniz. Ben çok beğendim henüz aktif kullanamasam da kedilerimle deneyimledimPeki alsak kurulumdan sonra sıkıntı çıkarsa iade alırlar mı acaba. Ben de küçüklüğünden otomatik sallanma özelliğinden tekerlekli olmasından dolayı almak istiyorum. Yatak odasına normal beşik alacağım zaten ama ev içinde bu iyi olur sanki gibi geldi.
Bende egitimdeydim aklima gelenleri ekleyim hemenKızlar ilk adımlarım uygulamasında hastane çantası hazırlık eğitimine girdim. Ordaki uzman bebek hemşiresinin önerdiği şeyleri buraya da yazayım bilgi alışverişi olsun
Sonbaharda doğurcaz biz o yüzden sonbahar için 0.5 ya da 1.0 togg kundak uyku tulumu önerdi. Yastık ve battaniye kullanımı ilk 2 ay yok.
Ev ısısı 23-24 derece olmalı dedi.
Kaşık biberon hastane çantasına konmalı dedi. Olurda emzirilmezse biberonla denenmemeliymiş ilk başlarda.
Daginin emzirme sütyenleri çok güzel dedi.
Kulaktan ölçme ateş ölçerler en doğru sonuçları verenlermiş onu öneriyorum dedi.
Göğüs ucu problemli olanlar içinde en güzel göğüs ucu lansinohunkiymiş.
Hatırladıklarım bunlar :)
Gerçekten öyle ama anne babalık müthiş teraziAli Ege'de çok güzel bir isim. Aslında ben illa iki isim istemiyorum ama eşim ilk oğlanın iki ismi var bunada haksızlık olmasın diyo. Sanki miras bölüyoruz, niye haksızlık olacaksa
Merhaba çok teşekkür ediyorum, ben size yaptığım tasarımın direkt linkini ekleyeyim.Odasına bayıldım çok güzel olmuş ellerinize sağlıkSorması ayıp gardrop ne kadara geldi ben de Temmuz başı dolap ve şifonyer almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?