- 10 Mayıs 2011
- 1.394
- 3.033
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #16.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet mehmet akif çok var ama akifi tek başına kullanan pek yok. yanına nahif bir isimle güzel olur bence sağ salim kucağına al inşallahMehmet Akif çok konuluyor ama ben Akif denmesini istediğim için ilk isim o olsun istiyorum. Yanına güzel bir isim bulamazsam tek Akif olacak artık
kum dökme bende de var ve o da adet sancısına benzer sancı yapıyor gebelikte b aşladı. ben de kalbimi göstereceğim ya gebelikte hem çarpıntı başladı hem de bi ritmi kaçırıyor aradaİnşallah vaktinde sağlıklı doğarlar sebebi idrar yolu enfeksiyonu ve kum dokmemdi böbrek usg filan çekildim gecmis mi bakalım yarın ne durumda öğrencez kardiyoloji bile gittim ben pimpirikliyim ucunu bucagini ararstiririm
Bu yatak elele nin otomatik sallanan beşiği mi. Ben de evin içinde gezdirmek için bundan istiyorum koridorum 13 metre her dakika yatak odasına gitmem çok zor olur. Ama herkes buna yorumlara kötü yazmış. 1 dk sallanıp duruyor yazmışlar 1 kademe çok yavaş 2 kademe çok hızlı yazmışlar. Manuel sallama da yokmuş sanırım. Kalitesi de kötü yazmışlar tam istediğim şey bu aslında ama çok kararsızım. Senin deneme fırsatın oldu mu. Uzun süreli çalıştırıp bekledin mi başındaHerkesin kedicikleri var ne güzel ya Bu da benimki sahiplendi beşiği
Allah razı olsun canımevet mehmet akif çok var ama akifi tek başına kullanan pek yok. yanına nahif bir isimle güzel olur bence sağ salim kucağına al inşallah
Geçen hafta detaylı ultrasonumuz vardı 300 Gr olmuş bebeğim dünden beride hareketlerini çok belirgin bir şekilde hissetmeye başladım. Normalde ufak tefek kıpırtılar hissediyordum sadeceKızlar nasıl geçiyor günleriniz ben cuma günü kontrole gideceğim kaç gram olduk acaba çok merak ediyorum
Hayırlı olsun canım kaç haftalıksınızGeçen hafta detaylı ultrasonumuz vardı 300 Gr olmuş bebeğim dünden beride hareketlerini çok belirgin bir şekilde hissetmeye başladım. Normalde ufak tefek kıpırtılar hissediyordum sadece
Aynen benimde hamilelikte başladı kum dokme hiç olmamıştım daha önce bende çarpıntı ve ritim yüksekliği ile gittim EKG çekildim ve eko yaptı doktor bi sıkıntı çıkmadı şükür. Gebelikte daha fazla kan üretimi pompalamasi olduğu icjn oluyormuş sıkıntı yok dedi. Ama sen yinede için rahat etsin istiyorsan bi gitkum dökme bende de var ve o da adet sancısına benzer sancı yapıyor gebelikte b aşladı. ben de kalbimi göstereceğim ya gebelikte hem çarpıntı başladı hem de bi ritmi kaçırıyor arada
Sağol canım 22 haftalık olduk.Hayırlı olsun canım kaç haftalıksınız
Bende bugün gittim 970 gram 34 cm olmuş 2 hafta önden gidiyor masallahhKızlar nasıl geçiyor günleriniz ben cuma günü kontrole gideceğim kaç gram olduk acaba çok merak ediyorum
Kaç haftalık sizinBende bugün gittim 970 gram 34 cm olmuş 2 hafta önden gidiyor masallahh
Maşallah canım kaç haftalıksınızBende bugün gittim 970 gram 34 cm olmuş 2 hafta önden gidiyor masallahh
Bana da zor geçmişti valla batilcaktimKızlar herkese selam şeker yüklemesi yaptırmıştık bugün 75 ilk baya zor geçti benim için tatliyla aram olmadığı için sanırım ilk bi saatte bayılıyordum nerdeyse çok ağır geldi bana çok şükür atlattık sonuçlarımda iyi çıktı bi sıkıntı yokmuş darısı hepinizin başına
25+6 normalde ama ultrasona göre 27+5 çıktıMaşallah canım kaç haftalıksınız
ya sorma bende şaşırdım beklemiyordum bu kadar olabileceğini neyse ki tek seferlik bisi geçti gitti çok şükür cuma kontrolümüz bizimde bakalım heyecanlıyımBana da zor geçmişti valla batilcaktim
Maşallah sağlıkla gelsin25+6 normalde ama ultrasona göre 27+5 çıktı
Benimde Perşembe kontrol 26 hafta olcak Perşembe merak ediyorum 1 kilo olmusmudur diyeya sorma bende şaşırdım beklemiyordum bu kadar olabileceğini neyse ki tek seferlik bisi geçti gitti çok şükür cuma kontrolümüz bizimde bakalım heyecanlıyım
Benimde 22yken 600 gr 30 cm di şimdi bi ay geçti 26 olmuş olucaz 2 hafta öndeydi 1 i geçmiştir diye düşünüyorum bakalım fena tekmeliyor beni oyuzden güçlenmiştir diye düşündüm ama gorucezBenimde Perşembe kontrol 26 hafta olcak Perşembe merak ediyorum 1 kilo olmusmudur diye