2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yahya ismini çok severim ama anlamını bilmiyordum. Ne kadar güzelmiş

Bende siteden sipariş verdim çok tereddutte kaldım inşallah sagsalim gelirler bana daha mail gelme bakalım

Merhaba 10 haftalıkken hareketini siz hissetmiş miydiniz yoksa ultrasonda mı göründü?
ben 13 haftalıkken cinsiyet için gitmiştim. Kesenin dibinde uyuyordu ortada bile değildi. O kadar uğraştık hiç kıpırdamadı sırtını dönmüştü. Çok endişelenmiştim. Ama ne zaman hasta olsam, yorgun olsam veya aç olsam yine çok hareketsiz oluyor. Hareketlerini hissetmeye başladın mı?

Kızlar herkese selam şeker yüklemesi yaptırmıştık bugün 75 ilk baya zor geçti benim için tatliyla aram olmadığı için sanırım ilk bi saatte bayılıyordum nerdeyse çok ağır geldi bana çok şükür atlattık sonuçlarımda iyi çıktı bi sıkıntı yokmuş darısı hepinizin başına

İnşallah vaktinde sağlıklı doğarlar sebebi idrar yolu enfeksiyonu ve kum dokmemdi böbrek usg filan çekildim gecmis mi bakalım yarın ne durumda öğrencez kardiyoloji bile gittim ben pimpirikliyim ucunu bucagini ararstiririm

Odasına bayıldım çok güzel olmuş ellerinize sağlık Sorması ayıp gardrop ne kadara geldi ben de Temmuz başı dolap ve şifonyer almayı düşünüyorum

Mehmet Akif çok konuluyor ama ben Akif denmesini istediğim için ilk isim o olsun istiyorum. Yanına güzel bir isim bulamazsam tek Akif olacak artık
evet mehmet akif çok var ama akifi tek başına kullanan pek yok. yanına nahif bir isimle güzel olur bence sağ salim kucağına al inşallah

kum dökme bende de var ve o da adet sancısına benzer sancı yapıyor gebelikte b aşladı. ben de kalbimi göstereceğim ya gebelikte hem çarpıntı başladı hem de bi ritmi kaçırıyor arada

Herkesin kedicikleri var ne güzel ya Bu da benimki sahiplendi beşiği
Bu yatak elele nin otomatik sallanan beşiği mi. Ben de evin içinde gezdirmek için bundan istiyorum koridorum 13 metre her dakika yatak odasına gitmem çok zor olur. Ama herkes buna yorumlara kötü yazmış. 1 dk sallanıp duruyor yazmışlar 1 kademe çok yavaş 2 kademe çok hızlı yazmışlar. Manuel sallama da yokmuş sanırım. Kalitesi de kötü yazmışlar tam istediğim şey bu aslında ama çok kararsızım. Senin deneme fırsatın oldu mu. Uzun süreli çalıştırıp bekledin mi başında

Kızlar nasıl geçiyor günleriniz ben cuma günü kontrole gideceğim kaç gram olduk acaba çok merak ediyorum
Geçen hafta detaylı ultrasonumuz vardı 300 Gr olmuş bebeğim dünden beride hareketlerini çok belirgin bir şekilde hissetmeye başladım. Normalde ufak tefek kıpırtılar hissediyordum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…