- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- 313
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.961
Bana da detaylı için aaaaynen böyle bir mesaj göndermişti perinatologun asistanı. Ben de aaynen böyle gittim.Bana özellikle öyle şeyler yememem söylenmişti.
MerhabaYarın gelirken karnınız tok gelmelisiniz. Gelmeden önce tatlı ve şekerli (meyve suyu, çikolata gibi) gıdalar tüketmeyiniz. Eski ultrason görüntülerinizi (6-12 hafta arası) ve yaptırdıysanız tarama testlerinizi ( İkili, üçlü, dörtlü, NIPT) yanınızda getirmelisiniz. İdrara sıkışık olmamalısınız ve yanınızda sadece bir refakatçi ile gelmenizi rica ediyoruz. İyi günler dileriz.
Çok geçmiş olsun, bu hassas dönemi sağlıkla atlatın inşallah. Çok ince işler bunlar, sahiden bir sorun çıkmadan, sağlığımıza bir şey olmadan halledebilirsek ne güzel olur..Maşallah çok güzel bende bir çok şeyi aldım internetten malesef doktor evde yatış verdi kanamam olduğu için önceden 1 2kere ebebek gitmiştim iyi ki gitmisim hamilelikte hiç bise bellek olmuyor çünkü her an bişe olabiliyor bizde başladık odayı düzenlemeye şuan duvar kağıdı ve duvar paneli takılıyor dolap kurulu 2temmuzda çilek den sifonyer almıştım o gelcek raf ve süsleri trendyoldan soylemistim evimizin dış cepesi yapılıyor bu hafta bitiminde temizlik yapilcak camlar battı temizlikten snra kiyafetlerini yikamaya bqslicam
evet haklısınız. ben de kardeşimin evi için yaptığım alışverişte kurumsal kart çıkarttım şirketim üzerine, çok güzel inidirim olmuştu. iyi hatırlattınızMerhaba çok teşekkür ediyorum, ben size yaptığım tasarımın direkt linkini ekleyeyim.
+++
Tebrikler! PAX tasarımınızı hayata geçirmeye bir adım daha yaklaştınız.
Tasarımınızı görüntülemek için bağlantıyı kullanın. Tasarım kodunuz web sitemizde veya mağazamızda kullanılabilir.
Tasarım kodu: QMGHQJ
IKEA Storage Planner B078
+++
Sanıyorum dolap 45 bin civarına geldi ancak içindeki düzenleyicileri, montajı ve nakliyesi hariçti. Şunu da o sırada öğrendim belki işinize yarayabilir. Kendinize yahut yakınlarınıza ait herhangi bir vergi numarası olan bir işletme varsa 40 bin lira ve üzerine %4, nakliye ücretsiz ve montaj için de % 20 indirim alabiliyorsunuz. Ikea kurumsal kart çıkartıyorlar. Bize bunu orada satış yapan görevli söyledi, şansımıza birlikte gittiğimiz arkadaşımızın da yıllar önce açtığı çok da aktif olmayan bir şirket ile bunlardan faydalanabildik.
Böylece şifonyer + dolap + düzenleyicileri + montajı ve nakliyesi 56.160 tlye geldi.
Yanı sıra kurumsal olarak satın alım yapınca en geç bir hafta içinde teslim edip, gelip kuruyorlar. Bayram olmasına rağmen 3 gün sonra odası kurulmuştu, bu kadar hızlı olacağını tahmin etmediğimiz için çıtasını boyasını zar zor yetiştirdik :)
Umarım bir fikir olmuştur
2. Trimester daha rahat sanki, hazımsızlık ve kabızlık dışındaKızlar nasıl geçiyor günleriniz ben cuma günü kontrole gideceğim kaç gram olduk acaba çok merak ediyorum
İyidir inşallah canım evet benim de aynı sürekli kuru incir ve kuru kayısı yiyorum2. Trimester daha rahat sanki, hazımsızlık ve kabızlık dışındabende cumartesi detaylı ultrasona gideceğim bakalım hayırlısı inşallah
Bayadır görmedik bebişi 1 buçuk ay oldu neredeyse
Bende seni merak ediyordum bayafir yazmadin oo geç kaldın sen agirlasmadan işlerinizi yap bence şu ikea sifonyeri alicaktim ama onlarda çok kağıt gibi oluyor çilek mobilyanın romantic serisinden sifonyer aldın 7950 ye 2 temmuzda gelecek hem kurulumda kendileri yapıyorSelam güzel anneler :) Bugün 24+4 olduk , detaylım çok güzeldi bebeğim şuan 647 gr olmuş, şeker yüklemesi yaptırmadan önce doktorum açlık ve tokluk kan şekerime baktık sonuçlar iyi geldiği için yaptırmana gerek yok dedi.
Çok şey konuşulmuş bayadır girmiyordum, geçmiş bayramınız kutlu olsunherkes odaları yapmaya başlamış bile ben daha kıyafet ve korbel çöp kovası dışında bir şey almadım annem ben alacağım diyor zıbın dı şampuandı vs.
İstanbulda olanlar bebek mobilyaları için nereden baktınız acaba ? Bende Temmuz itibariyle başlarım diye düşünüyorum :)
Bende ilk defa geçen hafta içinde kabız oldum, ölüyorum zannettim :) sonra dedim ki acaba nasıl doğuracağım2. Trimester daha rahat sanki, hazımsızlık ve kabızlık dışındabende cumartesi detaylı ultrasona gideceğim bakalım hayırlısı inşallah
Bende ikea gitmek çok istedim ama gidemedim malesef doktor izin vermiyor yatış hepevet haklısınız. ben de kardeşimin evi için yaptığım alışverişte kurumsal kart çıkarttım şirketim üzerine, çok güzel inidirim olmuştu. iyi hatırlattınızbir de çok ağırlaşmadan gitmek lazım, son aylar çok zor olur Ikea dolaşmak.
2. Trimester hamileliğin balayidir:)2. Trimester daha rahat sanki, hazımsızlık ve kabızlık dışındabende cumartesi detaylı ultrasona gideceğim bakalım hayırlısı inşallah
Yiyorum ya hatta kuru incir bebeğe çok faydalı diye okumuştum, annem bahçesinden kendi incirlerini kurutmuştu sağolsun günde iki tane yanında bir fincan Türk kahvesi ile tüketiyorum ama yok bana mısın demiyorİyidir inşallah canım evet benim de aynı sürekli kuru incir ve kuru kayısı yiyorum
Benim hamilelikten önce hiç böyle bir sorunum olmazdı, günce 2-3 kez rahatlıkla yapardım. Ama hamileliğin başından beri çok zorlanıyorum bu durumdan dolayıBende ilk defa geçen hafta içinde kabız oldum, ölüyorum zannettim :) sonra dedim ki acaba nasıl doğuracağımonun dışında uzun süre oturunca her tarafım batıyor..
Göğüs pompası olarak Lansinoh aldım ben. Mochi'den de memnun manuel kullanmak isteyenler. Reflü yatağına henüz ben de karar veremediim. Juno alsam mı diyorum ama bebeğim uzun boylu olduğu için uzun süre kullanamayabiliriz gibi. Başka bir alternatif arıyorum ben de o yüzden.Kızlar reflü yatağı ve göğüs pompası önerileri alabilir miyim?
Bende 6 hafta önce gitmiştim kontrole bugün detaylıya gireceğim. Bu havada nasıl başardıysam Grip oluyorum2. Trimester daha rahat sanki, hazımsızlık ve kabızlık dışındabende cumartesi detaylı ultrasona gideceğim bakalım hayırlısı inşallah
Gerekirse riskli gebeliklerde 23.haftadan sonra da yapılabiliyor. Riskli kategorisinde olduğum için biliyorum. Perinatolog doktorunuz gerekli görürse 27.haftada tekrar bakalım demişti hatta. O yüzden çok sorun olmaz bence. Gideceğiniz doktor da o haftaya randevu verdiğine göre bakabiliriz diye vermiştir.Merhaba arkadaşlar, 23 haftalık hamileyim. Ayrıntılı ultrason için istediğim dr dan tam 24.haftama gireceğim gün randevu bulabildim. Sizce geç mi kalmış olurum. Dr un sekreterini erkenden arayıp randevu istemiştim aslında ama bir iki gün kala arayın deyip geri çevirdi şimdi de dr dolu diyor
doktor mu bebek uzun boylu olacak dedi. İşin sırrı varsa bize de söyle bizimkilerde uzun olsunnGöğüs pompası olarak Lansinoh aldım ben. Mochi'den de memnun manuel kullanmak isteyenler. Reflü yatağına henüz ben de karar veremediim. Juno alsam mı diyorum ama bebeğim uzun boylu olduğu için uzun süre kullanamayabiliriz gibi. Başka bir alternatif arıyorum ben de o yüzden.
Zeytinyağında beklet akşamdan sabah aç karnına ye canımYiyorum ya hatta kuru incir bebeğe çok faydalı diye okumuştum, annem bahçesinden kendi incirlerini kurutmuştu sağolsun günde iki tane yanında bir fincan Türk kahvesi ile tüketiyorum ama yok bana mısın demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?