- 1 Şubat 2024
- 876
- 1.597
- 33
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.921
Aynen benimde hamilelikte başladı kum dokme hiç olmamıştım daha öncekum dökme bende de var ve o da adet sancısına benzer sancı yapıyorgebelikte b aşladı. ben de kalbimi göstereceğim ya gebelikte hem çarpıntı başladı hem de bi ritmi kaçırıyor arada
Sağol canım 22 haftalık olduk.Hayırlı olsun canım kaç haftalıksınız
Bende bugün gittim 970 gram 34 cm olmuş 2 hafta önden gidiyor masallahhKızlar nasıl geçiyor günleriniz ben cuma günü kontrole gideceğim kaç gram olduk acaba çok merak ediyorum
Kaç haftalık sizinBende bugün gittim 970 gram 34 cm olmuş 2 hafta önden gidiyor masallahh
Maşallah canım kaç haftalıksınızBende bugün gittim 970 gram 34 cm olmuş 2 hafta önden gidiyor masallahh
Bana da zor geçmişti valla batilcaktimKızlar herkese selam şeker yüklemesi yaptırmıştık bugün 75 ilk baya zor geçti benim için tatliyla aram olmadığı için sanırım ilk bi saatte bayılıyordum nerdeyse çok ağır geldi bana çok şükür atlattık sonuçlarımda iyi çıktı bi sıkıntı yokmuş darısı hepinizin başına
25+6 normalde ama ultrasona göre 27+5 çıktıMaşallah canım kaç haftalıksınız
ya sorma bende şaşırdım beklemiyordum bu kadar olabileceğiniBana da zor geçmişti valla batilcaktim
Maşallah25+6 normalde ama ultrasona göre 27+5 çıktı
Benimde Perşembe kontrol 26 hafta olcak Perşembe merak ediyorum 1 kilo olmusmudur diyeya sorma bende şaşırdım beklemiyordum bu kadar olabileceğinineyse ki tek seferlik bisi geçti gitti çok şükür cuma kontrolümüz bizimde bakalım heyecanlıyım
Benimde 22yken 600 gr 30 cm di şimdi bi ay geçti 26 olmuş olucaz 2 hafta öndeydi 1 i geçmiştir diye düşünüyorum bakalım fena tekmeliyor beni oyuzden güçlenmiştir diye düşündüm ama gorucezBenimde Perşembe kontrol 26 hafta olcak Perşembe merak ediyorum 1 kilo olmusmudur diye
bende bu ürünü almak istiyorum kararsız kaldım, kullanan bilen varsa bi yorum yapsaBu yatak elele nin otomatik sallanan beşiği mi. Ben de evin içinde gezdirmek için bundan istiyorum koridorum 13 metre her dakika yatak odasına gitmem çok zor olur. Ama herkes buna yorumlara kötü yazmış. 1 dk sallanıp duruyor yazmışlar 1 kademe çok yavaş 2 kademe çok hızlı yazmışlar. Manuel sallama da yokmuş sanırım. Kalitesi de kötü yazmışlar tam istediğim şey bu aslında ama çok kararsızım. Senin deneme fırsatın oldu mu. Uzun süreli çalıştırıp bekledin mi başında
Genelde kurulumunda çok zorlanmışlar o yüzden de kötü yorum çoktu. Youtubeda videosu var ona bakarak baya kolay kurduk biz. Durma şöyle zaman ayarı var şu kadar sallayıp dursun diye muhtemelen orda kalıyor benim de başta öyle oldu ama çözdüm sonra. Ben çok memnun kaldım hem evin içinde gezdirmek için hem de yatak odamda yer olmadığı için en ideali buydu benim içinBu yatak elele nin otomatik sallanan beşiği mi. Ben de evin içinde gezdirmek için bundan istiyorum koridorum 13 metre her dakika yatak odasına gitmem çok zor olur. Ama herkes buna yorumlara kötü yazmış. 1 dk sallanıp duruyor yazmışlar 1 kademe çok yavaş 2 kademe çok hızlı yazmışlar. Manuel sallama da yokmuş sanırım. Kalitesi de kötü yazmışlar tam istediğim şey bu aslında ama çok kararsızım. Senin deneme fırsatın oldu mu. Uzun süreli çalıştırıp bekledin mi başında
ben de Mira 6in1 olanı beğeniyorum. Özellikle Nova seçmenizin nedeni var mı? çok araştırmadım da...Genelde kurulumunda çok zorlanmışlar o yüzden de kötü yorum çoktu. Youtubeda videosu var ona bakarak baya kolay kurduk biz. Durma şöyle zaman ayarı var şu kadar sallayıp dursun diye muhtemelen orda kalıyor benim de başta öyle oldu ama çözdüm sonra. Ben çok memnun kaldım hem evin içinde gezdirmek için hem de yatak odamda yer olmadığı için en ideali buydu benim için
Nova otomatik sallanma özelliği var ve tekerlekli. Ve kademeli olarak büyüyebiliyor Mirada bunlar yok bildiğim kadarıylaben de Mira 6in1 olanı beğeniyorum. Özellikle Nova seçmenizin nedeni var mı? çok araştırmadım da...
Bende hareketleri gece yatarken hissediyorum genelde. Ama nedenini bilmiyorumOğlum bütün gün uyuyor, çok nadir ve çok az hareket hissediyorum. Hatta bugün bütün gün hiç hareket etmedi, korktum biraz önce hareket edince rahatladım. Gece 12 gibi uyanıyor genelde ve gece saatlerinde hareketli oluyor. Sizlerde de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?