- 25 Temmuz 2013
- 12.909
- 52.828
- 798
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.821
Ben de gaz sancısı gibi hissetmiyorum, sadece öyle olduğunu düşünüyorum. Ne olduğunu bilmiyorum açıkçası, ağrı işte. Bazen dinlenince geçiyor bazen de yürüyünce.Benim hissettiğim Gaz değil de ağırlık baskı yapıyor gibi. İfade edemiyorum
Aman masallah bunların bi anlamı olduğuna inanıyorum benGünaydın kızlar 23 + 2 yiz şimdiye kadar oglusumun suratını hiç göremedik tam olarak eli hep suratindarüyamda bugün ultrasona gitmişim suratını gördüm Allah im iri iri gözler çok yakisikliydi anneme mesaj atmıştım hemen rüyamda aşık oldum yok böyle birsey diye
normal diyorlar ama idrar yolu enfeksiyonu da olabilirOtururken kasıklarında baskı veya ağrı hisseden var mı ? Kendimi yormadığım halde bir kaç gündür ayağa kalkınca veya oturunca kasıklarımda baskı hissediyorum. Uzanınca geçiyor
Normal mi yoksa korkmalı mıyım bilemedim
O zaman dışarıda kahve bi gün:)))
Ya inşallah çok güzel geçer hayırlı sonuçlar alırsınızO zaman dışarıda kahve bi gün:)))
Ben bekleme salonundayım şu an bayılmama ramak kaldı:) heyecandan sabah kalkıp kaş bıyık aldım ne alakaysaumarım sorunsuz geçer çıkınca yazarım
Mutlaka yaz. Kendim girmiş kadar heyecanlıyımO zaman dışarıda kahve bi gün:)))
Ben bekleme salonundayım şu an bayılmama ramak kaldı:) heyecandan sabah kalkıp kaş bıyık aldım ne alakaysaumarım sorunsuz geçer çıkınca yazarım
Benim iki uc hafta once oyle olmuştu. Hapşırdığımda ozellikle çok kötü bir ağrı oluşmuştu. Doktorum normal oldugunu söyledi. Rahim buyudugu icin agrilar olabiliyormus bazen bu sekildeOtururken kasıklarında baskı veya ağrı hisseden var mı ? Kendimi yormadığım halde bir kaç gündür ayağa kalkınca veya oturunca kasıklarımda baskı hissediyorum. Uzanınca geçiyor
Normal mi yoksa korkmalı mıyım bilemedim
Ben aldım bayramda sipariş verdim daha kargoya verilmedi merakla bekliyorumElele baby bonte 6in1 park yatak siparişi verdim birkaç gün önce. Yarın kargoya verirler diye umut ediyorum. Alacaklar vardı, aldınız mı? Nasıl? Kargoya zamanında veriyorlar mı?
Ben de artık cumartesiye döncem:) denk geliriz illa ki:) çıktık şimdi birazdan yazcam çok güzel geçti asla poz vermedi ama gıcık:))Mutlaka yaz. Kendim girmiş kadar heyecanlıyım. Bebeler doğmadan çok güzel olur aslında . Bundan sonraher randevumda size yazıcam. Belki denk geliriz. Ben genelde cuma veya cumartesileri gidiyorum. 2 haftada 1 .
Hehehe ahmet bey uğraşır aslında poz versin diyeBen de artık cumartesiye döncem:) denk geliriz illa ki:) çıktık şimdi birazdan yazcam çok güzel geçti asla poz vermedi ama gıcık:))
Resmen bam bam vurduk karnımıza sürekli arkaya döndü:) tamamiyle gıcıklık başka bir şey değil:)Hehehe ahmet bey uğraşır aslında poz versin diye.
maşallah yaEveeet kızlar detaylıdan çıktım her şey gayet iyi. Kilomuz fazla boyumuz kısa aynı anası ve babası:) doktor elinden geleni yaptı güzel bir poz için ama nafile:) 572 gramız 100 gramı yanaktır muhtemelen:)
Böbreğimiz takip edilecek ama normal sınırlarda bir sorun yok dendi. Tipi aynı ben bence
Hareketlerindeki garipliği ekli fotodan görebilirsiniz kendisi sürekli kafasının üzerinde bacağı ile takıldı:))
2 hafta sonra şeker yüklemem var gayet iyi gidiyoruz:) umarım herkes çok mutlu ayrılır randevusundan
Yaaaaaaa banada asla poz vermedi ve slih dediki ben ahmete soluyorum bosa ugraisyo benim bebeklerim bana poz verirEveeet kızlar detaylıdan çıktım her şey gayet iyi. Kilomuz fazla boyumuz kısa aynı anası ve babası:) doktor elinden geleni yaptı güzel bir poz için ama nafile:) 572 gramız 100 gramı yanaktır muhtemelen:)
Böbreğimiz takip edilecek ama normal sınırlarda bir sorun yok dendi. Tipi aynı ben bence
Hareketlerindeki garipliği ekli fotodan görebilirsiniz kendisi sürekli kafasının üzerinde bacağı ile takıldı:))
2 hafta sonra şeker yüklemem var gayet iyi gidiyoruz:) umarım herkes çok mutlu ayrılır randevusundan
Aynıııısını dedi bana da:) inşallah bi sonrakinde daha net görürürz:)Yaaaaaaa banada asla poz vermedi ve slih dediki ben ahmete soluyorum bosa ugraisyo benim bebeklerim bana poz verir
ya maşallah yanaklı bi bebiş olcakEveeet kızlar detaylıdan çıktım her şey gayet iyi. Kilomuz fazla boyumuz kısa aynı anası ve babası:) doktor elinden geleni yaptı güzel bir poz için ama nafile:) 572 gramız 100 gramı yanaktır muhtemelen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?