- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.841
Yaaaa disarda yaoalim bi gu. Benim oglumda bi forum sitesinde tanisip 8 arkadas whatsp kurmustuk 5 ayllik hamileyken hic gorusmeden farkli sehirlerdende vardi. cocuklar 4 ayliken istanbulda olanlarla gorustuk 8 sene gecti hala gorusr konusuruz o kadar guzel ve eglenceliydiki gece herkes ayakta emzirmeye kalkiyo
23 olcam 2 güne ben. 23-25 arası yapılır dedi en mantıklısı 25 dedi bana.ya maşallah yanaklı bi bebiş olcakkaçıncı haftadasınız ben şeker yüklemesini ne zaman yapacağım konusunda kararsızım da
Ay evet ben çok okeyim:)Yaaaa disarda yaoalim bi gu. Benim oglumda bi forum sitesinde tanisip 8 arkadas whatsp kurmustuk 5 ayllik hamileyken hic gorusmeden farkli sehirlerdende vardi. cocuklar 4 ayliken istanbulda olanlarla gorustuk 8 sene gecti hala gorusr konusuruz o kadar guzel ve eglenceliydiki gece herkes ayakta emzirmeye kalkiyogrup costukca cosuyo bizde yapariz belki
Benim o zaman bugünlerde yapmam lazım ya doktorun yanına mı gideceğim yoksa sağlıkocağında mı yapacağım. Benim doktor hiç bilgilendirmiyor maalesef23 olcam 2 güne ben. 23-25 arası yapılır dedi en mantıklısı 25 dedi bana.
Evet yanaklı bir hanfendi:) tam ısırmalık :)
Bana doktorum bu hastanede yaptıracaksın dedi randevu alırken öyle aldım ben.Benim o zaman bugünlerde yapmam lazım ya doktorun yanına mı gideceğim yoksa sağlıkocağında mı yapacağım. Benim doktor hiç bilgilendirmiyor maalesef
Bence şeker yüklemeyi kendi doktorunun bulunduğu hastanede yapmalısıın. Bu tarz önemli testleri sağlık ocağında yaptırmıyorum ben. Yapılıyor mu orada onu da bilmiyorum. Kuzenimin tsh sonucu yanlış çıkmıştı kan alınıp sağlık ocağında bekletildiği için. Bir dünya telaş oldu ondan sonra.Benim o zaman bugünlerde yapmam lazım ya doktorun yanına mı gideceğim yoksa sağlıkocağında mı yapacağım. Benim doktor hiç bilgilendirmiyor maalesef
Bana doktorum bu hastanede yaptıracaksın dedi randevu alırken öyle aldım ben.
Çok teşekkür ederim zaten değiştireceğim doktoru sola yatamıyorum diyorum yatma o zaman diyorBence şeker yüklemeyi kendi doktorunun bulunduğu hastanede yapmalısıın. Bu tarz önemli testleri sağlık ocağında yaptırmıyorum ben. Yapılıyor mu orada onu da bilmiyorum. Kuzenimin tsh sonucu yanlış çıkmıştı kan alınıp sağlık ocağında bekletildiği için. Bir dünya telaş oldu ondan sonra.Ben de 24+2'de yaptırdım. Yalnız doktorun nasıl şeker yükleme testi bilgisi vermez şok geçirdim.
ayynı sorunu benim yakın arkadasımda yaşadı cok yüksek cıktı hatta saglık ocagına gidicekti ilaç içinn zrla kendi doktoruna gittik ordaki sonuc nrmalin bir tık üstü cıktı meselaBence şeker yüklemeyi kendi doktorunun bulunduğu hastanede yapmalısıın. Bu tarz önemli testleri sağlık ocağında yaptırmıyorum ben. Yapılıyor mu orada onu da bilmiyorum. Kuzenimin tsh sonucu yanlış çıkmıştı kan alınıp sağlık ocağında bekletildiği için. Bir dünya telaş oldu ondan sonra.Ben de 24+2'de yaptırdım. Yalnız doktorun nasıl şeker yükleme testi bilgisi vermez şok geçirdim.
Aaa o nasıl tavır yahu:)Çok teşekkür ederim zaten değiştireceğim doktoru sola yatamıyorum diyorum yatma o zaman diyor
Yaa hamileyken böyle yanlışlıklar hiç çekilir olmuyor işte, telaşlanıyor insan. O yüzden sağlık ocağında tetanoz dışında hiçbir şey yapmadım ben. Takip ettikleri için yapılmış tahlillere bakıyorlar sistemden. Kan verin hemoglobin de bakalım dediler mesela, ben kendi doktoruma gidince yaptırırım sizinle paylaşırım dedim ve öyle yaptım.ayynı sorunu benim yakın arkadasımda yaşadı cok yüksek cıktı hatta saglık ocagına gidicekti ilaç içinn zrla kendi doktoruna gittik ordaki sonuc nrmalin bir tık üstü cıktı mesela
ayynı sorunu benim yakın arkadasımda yaşadı cok yüksek cıktı hatta saglık ocagına gidicekti ilaç içinn zrla kendi doktoruna gittik ordaki sonuc nrmalin bir tık üstü cıktı mesela
Çok teşekkür ederim zaten değiştireceğim doktoru sola yatamıyorum diyorum yatma o zaman diyor
Enfeksiyon için idrar veriyim yarın gideceğim kontrolenormal diyorlar ama idrar yolu enfeksiyonu da olabilir
Genelde benimde endokrin doktorlarım yüksek değerimi görünce sağlık ocağında yaptırdıysan yanlış oluyor diyordu. Tsh beklediği için sağlık ocaklarında genelde hep yanlış çıkarmışKızlar benim doktorum sağlık ocağında yapılan kan tahlillerini kabul etmiyor
Genelde benimde endokrin doktorlarım yüksek değerimi görünce sağlık ocağında yaptırdıysan yanlış oluyor diyordu. Tsh beklediği için sağlık ocaklarında genelde hep yanlış çıkarmış
Evet bende hashimato hastasıyım. Eğitim araştırma hastanelerinde filan yaptırabilirsin onlarda sorun çıkmaz büyük ihtimalleEvet canim gebeliğe bağlı hasimato çıktı bende de saglik ocağındaki değerleri onemsemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?