• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben de elbiseyle ve biker taytla yaşıyorum valla 😃 En rahat ettiğim onlar. Pijama tipi pantolonlarım da var ama sıcak 😂
Ay tshirt çok tatlı.
Tayt giyersem ölürüm sanırım ya içimde sanki kalorifer kazanı var sabah dolaba göbeğimi dayadım öyle bir yanma. Hem doğurup hem menapoza girmiyorumdur umarım😂😂

Ay tshirt çok tatlı.
Tayt giyersem ölürüm sanırım ya içimde sanki kalorifer kazanı var sabah dolaba göbeğimi dayadım öyle bir yanma. Hem doğurup hem menapoza girmiyorumdur umarım😂😂
Teşekkür ederiim 😃 Ben de öyleyim, klimadan ayrılmıyoruum. Ayrıldığım an yanıyorum 🤦🏻‍♀️ Ama tayt pamuklu ve bayağı ince o yüzden benim vazgeçilmezim 🤓 Diğer türlüsünü ben de giyemem şu an fenalaşırım 😂

Elele baby bonte 6in1 park yatak siparişi verdim birkaç gün önce. Yarın kargoya verirler diye umut ediyorum. Alacaklar vardı, aldınız mı? Nasıl? Kargoya zamanında veriyorlar mı?

Canım bonte 6 in 1 alacaktım sonra ebebek indirimi aklımı çeldi kanz withme II aldım.
Ama eleleden deneyimim şu şekilde; elektrikli ana kucağı aldık bayramdan önce trendyol üzerinden hala kargoya vermediler.

İyi akşamlar herkese 🌸☺️
Kızlar alışverişler ne durumda neler aldınız ?

Malum alınacak listeleri çoook uzun Allah kolaylık bol kazanç versin hepimize paramız bereketli olsun yoksa bu işler zor valla 😅

Canım benim bir bebek arabası kaldı. (Büyük olarak)
Dün odasını aldık 25 is günü vermişlerdi teslimat için saka gibi bugün aradılar yarin getireceğiz dediler depoda vardı demekki. 10 gündür ise de gitmiyorum bayramla birlestirmistim herkese yarına termin verdim salı maffedecekler beni 😅
Çok erken aldım sanki odayı 23. Haftadayiz ama sürekli zam geliyor herseye yetişmek zor. Gerçi annemler ödedi sağ olsunlar. Sifonyer dolap ve sedir tipi montessori yatak aldım. Erkek kardeşim de içine uyku seti hediye aldı.

Bu sabahta oda için avize ve sticker siparişi verdim trendyoldan. Halı , duvar askısı süsleri falan kaldı odanın.

Mama sandalyesi ve anne yanı yatak ebebek indiriminden aldım. Mama joie mimtz LX anne yanı park yatak kanz withme II.

Süt pompası için de ebebek te satılan eller serbest aldım

Anakucagi da elele elektronik sallanan aldım. Arkadaşım da fisher price orman yağmuru verecek.

Allah paramizin bereketini arttırsın Amin

İyi akşamlar herkese 🌸☺️

Malum alınacak listeleri çoook uzun Allah kolaylık bol kazanç versin hepimize paramız bereketli olsun yoksa bu işler zor valla 😅
Ben bebek arabası ve anakucağı aldım. E bebek indirimlerinden de siveno deterjan, oioi ek gıda setleri, birkaç paket ıslak mendil, ağız mendili aldım. Sanırım gerekli hiçbir şeyi alamadım henüz 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Canım benim bir bebek arabası kaldı. (Büyük olarak)
Dün odasını aldık 25 is günü vermişlerdi teslimat için saka gibi bugün aradılar yarin getireceğiz dediler depoda vardı demekki. 10 gündür ise de gitmiyorum bayramla birlestirmistim herkese yarına termin verdim salı maffedecekler beni 😅
Çok erken aldım sanki odayı 23. Haftadayiz ama sürekli zam geliyor herseye yetişmek zor. Gerçi annemler ödedi sağ olsunlar. Sifonyer dolap ve sedir tipi montessori yatak aldım. Erkek kardeşim de içine uyku seti hediye aldı.

Bu sabahta oda için avize ve sticker siparişi verdim trendyoldan. Halı , duvar askısı süsleri falan kaldı odanın.

Mama sandalyesi ve anne yanı yatak ebebek indiriminden aldım. Mama joie mimtz LX anne yanı park yatak kanz withme II.

Süt pompası için de ebebek te satılan eller serbest aldım

Anakucagi da elele elektronik sallanan aldım. Arkadaşım da fisher price orman yağmuru verecek.

Allah paramizin bereketini arttırsın Amin
Ayy ne güzel.. Sağlıkla kullansın bebişin inşallah annesi 🧿

Canım bonte 6 in 1 alacaktım sonra ebebek indirimi aklımı çeldi kanz withme II aldım.
Ama eleleden deneyimim şu şekilde; elektrikli ana kucağı aldık bayramdan önce trendyol üzerinden hala kargoya vermediler.
Umarım verirler pazartesi. Bakalım. Whatsapp hattından rahatsız etmeyi düşünüyorum ilk olarak.

İyi akşamlar herkese 🌸☺️

Ben daha büyük ürünleri almadım. Sadece bebek arabası geldi akrabadan, bir de mobilya yatak geldi ama onu henüz kullanmayacağım. Şimdilik park beşik alıp inşallah eve çıkabilirsem oraya kurmayı düşünüyorum. Aldığım ufak tefek şeylerin listesini ekleyeyim. Ana kucağı, park beşik, puset falan muhtemelen son iki ay içinde alırım. Yine de bakıyorum sürekli, indirim falan yakaladıkça alıyorum.

Eklentiler

• Screenshot 2024-06-23 at 23.04.12.webp
    Screenshot 2024-06-23 at 23.04.12.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 83
  • Screenshot 2024-06-23 at 23.04.33.webp
    Screenshot 2024-06-23 at 23.04.33.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 83
İyi akşamlar herkese 🌸☺️

Liste yaptık ama daha hiç birşey almadık. Eve yeni geldik temmuzda inşallah maraton başlıycak. Bebek arabasi, ana kucağı, yatak mi kundak setimi nedir o tamam. Arkadaşım sepet beşik vereceği için ben büyük yatağıni ya da park yatağını doğumdan sonra alacağım. Bazi şeylerini hediye alanlar oldu. Ama liste hâlâ uzun ;)

Otururken kasıklarında baskı veya ağrı hisseden var mı ? Kendimi yormadığım halde bir kaç gündür ayağa kalkınca veya oturunca kasıklarımda baskı hissediyorum. Uzanınca geçiyor
Normal mi yoksa korkmalı mıyım bilemedim :KK43:
Benim oğlanda ayakta iken bunu çok yapıyor. Alıştım ben yayılmayı çok seviyor. Büyüyorlar malum bence normal

Otururken kasıklarında baskı veya ağrı hisseden var mı ? Kendimi yormadığım halde bir kaç gündür ayağa kalkınca veya oturunca kasıklarımda baskı hissediyorum. Uzanınca geçiyor
Normal mi yoksa korkmalı mıyım bilemedim :KK43:
Bende arada ağrı oluyor ama gaz sancısı olduğunu düşünüyorum.

Back