- 5 Mart 2024
- 310
- 723
- 18
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.721
Aynısını bağırmadan biz yaşıyoruz diyorum ki senin soyadını aldım bunda da benim dediğim mi olsa ehehehe falan yok ben aslan çok istiyorum can da çok severim can çok basit kalırmış aslanda istemiyormuş yok timsahmış Bursaspor’dan dolayı ki bende Beşiktaşlıyımdır yani ortak isimler seçmiştik ki ben aslan’ı kız sanarken bile çok istemiştim oda şuan Uraz diyo ama aslan olmıcagı net kayınpederimde Kubilay diyoValla ben Mercan ya da masal istedim eşim istemedi hatta baya kavga ettik fok bagirdi bana o günü hiç unutmicam gece kaça kadar ağlamıştım işin sonu onun istediği oldu gökçe koyduk alıştım artık bende
Trendyol missdunya diye bı markadan canım. 3lu takım olarak aldımSağlıkla kullan canım lohusa takimini nereden aldin
Instagram'da kidsperia diye biter var oraya bak çok kaliteli ve güzel ler
Trendyol missdunya diye bı markadan canım. 3lu takım olarak aldım
Bebeğinizin cinsiyeti ne sizin bilgilerde göremedim sanki yani bi önersin belki de çok beğeneceğin bi isim önerisiyle gelecek ama bu olay bana saçma geliyo ya çocuk benim ama kayınpederim isim seçecek annelerimiz hep yaşamış gerçi bunu biz 3 kardeşiz annem hiçbirinde söz hakkı olmamış maalesef benim kayınpederim de kubilayı önerdi ama tepkisizliğimden anladı koymıcağımıYa bu isim konusunda çok dertliyim. Eşim diyor ki gençliğinden beri hayaliymiş ilk çocuğu olunca babasından isim koymasını isteyecekmiş. "İlerideki eşinin hayalini hiç düşünmedin mi?" diyorum: "lütfen Sena" diyor. Hep benden daha heyecanlıydı bebek konusunda o yüzden kırmak da istemiyorum ama babasına mı aklımdaki ismi söylesem acabaBabası ne alaka diyeceksiniz ama çok hevesli eşim niyeyse söylerken bile o kadar mutlu oluyor ki. Sizce bırakmalı mıyım? Babası da güzel isim koyar biliyorum ama benim aklımda Cihan ve Zehra ismi vardı hep
Siz galiba puseti kastediyorsunuz ana ku ağı farklı bir şey çünkü. Pusetin de zaten pozisyonu bebeğe göre, hafif eğimliKızlar ya sorum arada kaynadığı için bir daha soracağım kusura bakmayın
Bebek arabasına aldığınız ana kucağının tam yatırılabilir özelliği var mı? Benim alacağım ana kucağının bu özelliği yok ve bu özelliği olanı da aşırı pahalı. Ama bazı yerlerde tam yatırılmayan ana kucaklarının özellikle ilk aylarda zararlı olabileceğine dair bir şeyler okudum. Siz ne düşünüyorsunuuz?
Bence herkes yatırılmayan versiyonunu kullanıyor ya, ciddi anlamda problem olsa herkes kullanmazdı diye düşünüyorum. Zaten onu kullanacağımız süre yarım saati geçmez bence.
Ana kucağı tam olarak kaç ay kullanılıyor bu arada? 3 ay falan mı?
Bundan bahsediyorum. Yenidoğanlar için düz zeminin daha iyi olduğuna dair şeyler okudum. Yurtdışında düz zeminli yatağımsı olanı kullanıyorlar hatta. O yüzden kafam karıştı. Ama bunun tam yatırılabileni 20bin şaka gibiSiz galiba puseti kastediyorsunuz ana ku ağı farklı bir şey çünkü. Pusetin de zaten pozisyonu bebeğe göre, hafif eğimli
Canım ben bu siyahı aldım ama yorumlar vs de hep çok iyiydiBundan bahsediyorum. Yenidoğanlar için düz zeminin daha iyi olduğuna dair şeyler okudum. Yurtdışında düz zeminli yatağımsı olanı kullanıyorlar hatta. O yüzden kafam karıştı. Ama bunun tam yatırılabileni 20bin şaka gibi
Ben puset almadım o söylediğin 6 ay kullanılan olanı aldım sonrası da herkesin kullandığı aparat olanı benim boyum uzun olduğu için bebeğinde uzun olacağını düşünüyoruz oyuzden puset yerine onu tercih ettim ben geçen sene almıştım arabasını yurtdışındanBundan bahsediyorum. Yenidoğanlar için düz zeminin daha iyi olduğuna dair şeyler okudum. Yurtdışında düz zeminli yatağımsı olanı kullanıyorlar hatta. O yüzden kafam karıştı. Ama bunun tam yatırılabileni 20bin şaka gibi
Dediğim bu benim tarz olarak kullanacağımBundan bahsediyorum. Yenidoğanlar için düz zeminin daha iyi olduğuna dair şeyler okudum. Yurtdışında düz zeminli yatağımsı olanı kullanıyorlar hatta. O yüzden kafam karıştı. Ama bunun tam yatırılabileni 20bin şaka gibi
Yaa ben de onu alacağım gibi görünüyor. Diğerine 20bin veremem çünkü zaten Cybex'in arabası yeterince pahalıydıCanım ben bu siyahı aldım ama yorumlar vs de hep çok iyiydi
Bunların görüntüsü de çok sevimli bayılıyorum görüntüsüne
Evettbence biz birazcık abartıyoruz bu beslenme yasak vs durumu ya önceden cunku her seyi yerlermis annelerimiz benim yengem viks krem yerdi mesela cok canı isterdi
Zor bir durum evi de temizleyeniyorumBenim doğal yollu üç gebelik kaybım var. O yüzden tedaviye başladık ve bu gebeliğim tedaviyle oldu. Pıhtılaşma sorunumdan dolayı coraspin ve oksapar kullanıyorum. Tedavi gebeliklerinde coraspine çok erken başlanılması da tetikliyormuş kanama alanlarını. Ama coraspini temelli bırakamıyoruz muhtacız ona. Benim de önce rahim ağzına yakın bir yerde kanama alanım vardı. Çok büyük değildi. Prolutex iğne ve progestan fitille küçüldü ve kayboldu. Kendimi yormadan rutinime döndüm, yürüyüş yapmaya başladım vs. İki hafta sonra kontrole gittiğimde bebeğin eşinin hemen altında çok büyük bir kanama alanı oluşmuştu. Yine başa döndük sürekli dinlendim, yürüyüş yasaklandı. Ispanak tükettim vs vs. O da küçüldü ama plasentanın içindeki minicik minicik alanlar kaldı. Tekrar büyür bir şey olur diye hep evdeydim. Bu saatten sonra doktor çık koş dese de bu kadar şeyden sonra ben de yapamamArabayla bir yere gidip oturabilirsin kendini hiç yorma ama bunaltma diyor doktorumuz. Ben de özeniyorum onlara Doğumdan sonra inşallah diyerek teselli ediyorum kendimi. Bi sağ salim o günü görelim de.
KidspaperieCanım kidsperia yazdım hesap çıkmadı instagramda?
Ay bence ne gerek var zaten en fazla kullancagu 4 ayBundan bahsediyorum. Yenidoğanlar için düz zeminin daha iyi olduğuna dair şeyler okudum. Yurtdışında düz zeminli yatağımsı olanı kullanıyorlar hatta. O yüzden kafam karıştı. Ama bunun tam yatırılabileni 20bin şaka gibi
Ben de öyle. Bir abla bulduk o gelip yapıyor her hafta. Yemeği de eşim annem arkadaşlarım hallediyor sağ olsunlar. Ama artık doktor yap dese de bu kadar şeyden sonra korkarım bir şey yapmaya, gezip tozmaya vs.Zor bir durum evi de temizleyeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?