- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- 313
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #16.701
Buradaki çoğu annenin doğumu Eylül'e kaydı zaten sorun değilSezaryen olursa benim de Eylül ortası gibi olacak daha belli değil. Plasenta kanaması neden oluyormuş peki? Benim ilk aylar kanama alanım vardı, sürekli kanamam oluyordu ama geçti progestan kullandım hep ve hiç kalkmadım hareket yasaktı. Şimdi de ben isteyerek yatıyorum. Şöyle hamiş hamiş tatile alışverişe gidenlere aşırı özeniyorum Herkesin farklı bir hikayesi var sonu güzel olsun da
Ay ben yiyorum ya mayonez sos vs cok seviyorum aslinda normalde de kalorisi cok faydali degil ama canim istiyorBunları eşime okuyacağımmayanozde çiğ yumurta var diye bana yedirmiyor ranch sos vs
Bana sınırlama koymadı hatta aile hekimim gunde 1 turk kahvesi mutlaka ic anne ve bebek icin cok faydali dedi. Ama internette 200mg kafein diyince ben biraz korktum cunku kahve cok severim özellikle sogukCanım bana doktor 2 Türk kahvesi içebilirsin dedi kahveyi çok sevdiğimden
Insallah öyledir cunku bayramda tartilmadim hep ailelerin yaninda 3 sehir gezmis olduk dikkat edemedim yememe icmeme bol su da icemedim aklima gelmediBayramda aldığınızın bir kısmı ödemdir, karbonhidrat ve şekeri bir süre keserseniz ödemleriniz gider :)
ya hayal ettim ne güzeldir şimdi tatilKızlarrr tatildeyiz diye çok bakamıyorum. Günde 4-5 litre su içiyorum sanırım. Saymadım ama rahat vardır. Çok sıcak havalar. Genelde sabahları ekmeksiz, 1-2 yumurta, yarım avokado, peynir, bol salatalık ve iki kayısı yiyorum dalından. Denizdeyken, süzme yoğurt bal ceviz yapıyorlar. Ondan sipariş ediyorum. Yanında da kafeinsiz bir kahve ( sabah türk kahvesi içtiğimden) akşam da kaynanam ne pişirmişse ya da dışardaysak da meze peynir salata kalamar karides gibi yiyorum. Çok az yedikten sonra bile şişip nefes alamıyorum ona rağmen kilo alıyorum da gibi. Ama sorun etmiyorum çünkü güzel besleniyorum bence.
Yunanistan’dayız biz. Haftaya cuma burada bir doktora takip olacağım doktor 2 haftada 1 görün dediği için. Onun dışında her şey güzel
Valla ben bilmiyordum 3 4 kere yedim 4 kere de kokorec vs yedim ama doktorum onay vermisti sadece midye ve sushi yeme dedi. Zaten 3 ayimiz kaldı biraz disimizi sıkarızKalamar karides de o sınıfa giriyor maalesef, arada canım kalamar çekiyor ama yemiyorum ben de
Benim çayla veya kahveyle aram çok yok ama instagramda bir doktor var yeni takip etmeye başladım. Doktor mfkydı ismi. Bebişi muayenede hareket etmeyen annelere kahve için gelin demişti. demek ki az tüketilince sorun değilBana sınırlama koymadı hatta aile hekimim gunde 1 turk kahvesi mutlaka ic anne ve bebek icin cok faydali dedi. Ama internette 200mg kafein diyince ben biraz korktum cunku kahve cok severim özellikle soguk
Benim de küçüldü yok oldu dışarda olanlar ama plasentanın içindeki minik minikler maalesef kaldı. Doktor progestan fitili kesti ama hâla prolutex iğne yapıyorum. Gelişim için sorduysanız bana bunu ilk olarak perinatolog, sonra da kendi doktorum söyledi. Yani ikisi de aynı şeyi söyledi ama bu bir ihtimal dediler. Plasentanın içinde kanama olunca böyle bir risk olabiliyor maalesef. İnşallah olmaz.Benimde plasentadan kanama oldu sonra kesti acile gitmiştik hatta sonra ertesi gün kendi doktorum plasentadan kanama oldu dedi ama hiç böyle bişe demedi doktor dinlen dedi orda bir alan vardı dinlendin sonra o alan küçüldü dedi senin ki de böyle bişe mi acaba
Antalya diyince nerede oturuyorsunuz acaba, biz ıspartadayız Antalya yakın bize de. Ben çandarlı ve fethiyede denize girdim doktorum izin verdi havuzu önermiyorum dediya hayal ettim ne güzeldir şimdi tatilSize iyi eğlenceler Ben de eşim de zaten evden çok çıkan kişiler değiliz üstüne gebelik de olunca sadece avmye falan gittik arada Gebelik olmasa da bırak Yunanistan'ı Antalya'ya zor götürüyor ama ben de hevesli değilim pek zaten. Denize giriyor musun doktorun bu konuda ne dedi acaba?
Doktor mfk ben de takip ediyorum çok tatlı ve çok rahat bir doktor icimi rahatlatiyor surekli videolariBenim çayla veya kahveyle aram çok yok ama instagramda bir doktor var yeni takip etmeye başladım. Doktor mfkydı ismi. Bebişi muayenede hareket etmeyen annelere kahve için gelin demişti. demek ki az tüketilince sorun değil
Mayonezin arkasında pastörize yumurtadan yapıldığı yazıyorsa yiyorum ben, çok da severimBunları eşime okuyacağımmayanozde çiğ yumurta var diye bana yedirmiyor ranch sos vs
Ya bu isim konusunda çok dertliyim. Eşim diyor ki gençliğinden beri hayaliymiş ilk çocuğu olunca babasından isim koymasını isteyecekmiş. "İlerideki eşinin hayalini hiç düşünmedin mi?" diyorum: "lütfen Sena" diyor. Hep benden daha heyecanlıydı bebek konusunda o yüzden kırmak da istemiyorum ama babasına mı aklımdaki ismi söylesem acabaBizde de birini eşim birini ben koyduk
Benim şansım eşimin buralı olması. Köydeyiz yine ama denize gidip gelebiliyoruz ayrıcaya hayal ettim ne güzeldir şimdi tatilSize iyi eğlenceler Ben de eşim de zaten evden çok çıkan kişiler değiliz üstüne gebelik de olunca sadece avmye falan gittik arada Gebelik olmasa da bırak Yunanistan'ı Antalya'ya zor götürüyor ama ben de hevesli değilim pek zaten. Denize giriyor musun doktorun bu konuda ne dedi acaba?
Eşim Maraşlı ben Gaziantepliyim ve Gaziantep'teyiz yani orası çok uzak ama seviyor Antalya'yıAntalya diyince nerede oturuyorsunuz acaba, biz ıspartadayız Antalya yakın bize de. Ben çandarlı ve fethiyede denize girdim doktorum izin verdi havuzu önermiyorum dedi
Ya evet çok da mantıklı konuşuyor yeni keşfettim ama sevdim tavrını videolarınıDoktor mfk ben de takip ediyorum çok tatlı ve çok rahat bir doktor icimi rahatlatiyor surekli videolari
Önerisini dinleyin bi babasının bakalım. Biz daha hamile kalmadan seçmiştik isimleri. Eşim kız olursayı, ben erkek olursayı seçmiştim. Şansa iki kız olunca, 2. kız ismini de ben buldum tekrar. Beğenmeyen hala isim öneriyor sağolsun. Ben de artık isim yazan şeyler yaptırdım, aldım diye yalan atıyorum. Beğenmiyorsanız seslenmezsiniz çocuğuma diyorum ahshsjjdjYa bu isim konusunda çok dertliyim. Eşim diyor ki gençliğinden beri hayaliymiş ilk çocuğu olunca babasından isim koymasını isteyecekmiş. "İlerideki eşinin hayalini hiç düşünmedin mi?" diyorum: "lütfen Sena" diyor. Hep benden daha heyecanlıydı bebek konusunda o yüzden kırmak da istemiyorum ama babasına mı aklımdaki ismi söylesem acabaBabası ne alaka diyeceksiniz ama çok hevesli eşim niyeyse söylerken bile o kadar mutlu oluyor ki. Sizce bırakmalı mıyım? Babası da güzel isim koyar biliyorum ama benim aklımda Cihan ve Zehra ismi vardı hep
Ya öyle mi tatillerde ülke değiştiriyorsunuz ne güzelBenim şansım eşimin buralı olması. Köydeyiz yine ama denize gidip gelebiliyoruz ayrıcaben gezmeyi seviyorum doktor da perinatolog da sorun yok dedi. Sadece ıslak mayoyla oturmuyorum hemen değiştiriyorum. Yüzüyorum da kendimi yormadan. Umarım iyi geliyordur bebeklere de. Normalde spora müsade etmemişlerdi çünkü.
UmarımYa öyle mi tatillerde ülke değiştiriyorsunuz ne güzelBen yüzmeden çok anlamıyorum normalde şimdi hiç yapamam herhalde karın kaslarını çalıştıran bir spor diye çekinirim ama az az yüzüyorsan bi şey olmaz inşallah
Çok iyi yapmışsın kdndmk Ben de eşime diyorum çocuk doğunca bir bahaneyle küsüp babamın evine gideceğim nüfusa gidip ismini kaydettirdikten sonra barışırızÖnerisini dinleyin bi babasının bakalım. Biz daha hamile kalmadan seçmiştik isimleri. Eşim kız olursayı, ben erkek olursayı seçmiştim. Şansa iki kız olunca, 2. kız ismini de ben buldum tekrar. Beğenmeyen hala isim öneriyor sağolsun. Ben de artık isim yazan şeyler yaptırdım, aldım diye yalan atıyorum. Beğenmiyorsanız seslenmezsiniz çocuğuma diyorum ahshsjjdj
Ya maşallah onlaraUmarımhoşlarına mı gitti hatta bilmiyorum. Fıldır fıldırlar hep. Dışardan tekmeleri görünüyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?