- 29 Temmuz 2010
- 592
- 1.435
- 313
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #16.701
Buradaki çoğu annenin doğumu Eylül'e kaydı zaten sorun değilSezaryen olursa benim de Eylül ortası gibi olacak daha belli değil. Plasenta kanaması neden oluyormuş peki? Benim ilk aylar kanama alanım vardı, sürekli kanamam oluyordu ama geçti progestan kullandım hep ve hiç kalkmadım hareket yasaktı. Şimdi de ben isteyerek yatıyorum. Şöyle hamiş hamiş tatile alışverişe gidenlere aşırı özeniyorum
Herkesin farklı bir hikayesi var sonu güzel olsun da
![]()
Benim doğal yollu üç gebelik kaybım var. O yüzden tedaviye başladık ve bu gebeliğim tedaviyle oldu. Pıhtılaşma sorunumdan dolayı coraspin ve oksapar kullanıyorum. Tedavi gebeliklerinde coraspine çok erken başlanılması da tetikliyormuş kanama alanlarını. Ama coraspini temelli bırakamıyoruz muhtacız ona. Benim de önce rahim ağzına yakın bir yerde kanama alanım vardı. Çok büyük değildi. Prolutex iğne ve progestan fitille küçüldü ve kayboldu. Kendimi yormadan rutinime döndüm, yürüyüş yapmaya başladım vs. İki hafta sonra kontrole gittiğimde bebeğin eşinin hemen altında çok büyük bir kanama alanı oluşmuştu. Yine başa döndük sürekli dinlendim, yürüyüş yasaklandı. Ispanak tükettim vs vs. O da küçüldü ama plasentanın içindeki minicik minicik alanlar kaldı. Tekrar büyür bir şey olur diye hep evdeydim. Bu saatten sonra doktor çık koş dese de bu kadar şeyden sonra ben de yapamam

Son düzenleme: