2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben de kalamar yiyorum arada, seviyorum da kendisini Cıva oranı düşük deniz mahsulleri grubunda olduğu için haftada bir kez olmak koşuluyla tüketilebilir diye biliyorum.
Canım baya midye tava istiyor gebeligin basinda 1 kere yedim nasilsa pismis diye bir daha cesaret edemedim

Evett bence biz birazcık abartıyoruz bu beslenme yasak vs durumu ya önceden cunku her seyi yerlermis annelerimiz benim yengem viks krem yerdi mesela cok canı isterdi

Ben de cok asiri alkol kullanmam hamilelikte de canim 1 2 kere istedi esim vs icerken ama tabikide bebisimi riske atmam asla ben de bayramda 2bucuk kilo almisim moralim bozuk biraz dikkat etmem gerek
Bayramda aldığınızın bir kısmı ödemdir, karbonhidrat ve şekeri bir süre keserseniz ödemleriniz gider :)

Buradaki çoğu annenin doğumu Eylül'e kaydı zaten sorun değil Sezaryen olursa benim de Eylül ortası gibi olacak daha belli değil. Plasenta kanaması neden oluyormuş peki? Benim ilk aylar kanama alanım vardı, sürekli kanamam oluyordu ama geçti progestan kullandım hep ve hiç kalkmadım hareket yasaktı. Şimdi de ben isteyerek yatıyorum. Şöyle hamiş hamiş tatile alışverişe gidenlere aşırı özeniyorum Herkesin farklı bir hikayesi var sonu güzel olsun da

Merhabalar, yeni katıldım . Yaş 30, Şehir Hatay, Sat 18.01.2024, kese 5+1 , kalp atışı 7+1, cinsiyet kız, ismi Yaren Umay kediannesibiri

Merhabalar, yeni katıldım . Yaş 30, Şehir Hatay, Sat 18.01.2024, kese 5+1 , kalp atışı 7+1, cinsiyet kız, ismi Yaren Umay kediannesibiri
Hoşgeldin aramıza canım Bu arada kızlar isim listesi bomboş duruyor daha karar veren yok mu? Yeğenlerimin isimlerini aşırı merak ediyorum

Instagram'da kidsperia diye biter var oraya bak çok kaliteli ve güzel ler

Benimde plasentadan kanama oldu sonra kesti acile gitmiştik hatta sonra ertesi gün kendi doktorum plasentadan kanama oldu dedi ama hiç böyle bişe demedi doktor dinlen dedi orda bir alan vardı dinlendin sonra o alan küçüldü dedi senin ki de böyle bişe mi acaba

Kızlarrr tatildeyiz diye çok bakamıyorum. Günde 4-5 litre su içiyorum sanırım. Saymadım ama rahat vardır. Çok sıcak havalar. Genelde sabahları ekmeksiz, 1-2 yumurta, yarım avokado, peynir, bol salatalık ve iki kayısı yiyorum dalından. Denizdeyken, süzme yoğurt bal ceviz yapıyorlar. Ondan sipariş ediyorum. Yanında da kafeinsiz bir kahve ( sabah türk kahvesi içtiğimden) akşam da kaynanam ne pişirmişse ya da dışardaysak da meze peynir salata kalamar karides gibi yiyorum. Çok az yedikten sonra bile şişip nefes alamıyorum ona rağmen kilo alıyorum da gibi. Ama sorun etmiyorum çünkü güzel besleniyorum bence.
Yunanistan’dayız biz. Haftaya cuma burada bir doktora takip olacağım doktor 2 haftada 1 görün dediği için. Onun dışında her şey güzel

Bende öyle plesentadan kanama gelince yatış verdi doktor evde gene cikiyorum ama bir yere gidemiyorum hiç bı işimi yapamiyorum buda çok kötü ya böyle zaman da geçmiyor 25+3 Allah'tan bebek alisveris işlerini oda işlerini büyük bölümünü hallettim ben de sezeyan 38 hafta da alırız dedi doktor

İsim’e karar vermek çok zormuş biz bide doğru cinsiyeti 18 haftada öğrenince daha hala karar veremedik
Valla ben Mercan ya da masal istedim eşim istemedi hatta baya kavga ettik fok bagirdi bana o günü hiç unutmicam gece kaça kadar ağlamıştım işin sonu onun istediği oldu gökçe koyduk alıştım artık bende

Olsun Gökçe de çok güzel isim. Ama şu erkekleri anlamıyorum zaten sizin soyisminizi alıyorlar burakın da isim bari annelerin içine sinen bir şey olsun. Biz de eşimle tek isim de anlaşamayınca 2 isim koymak zorunda kaldık ama ikimizin de içine sindi yoksa yine olmazdı

Bizde de birini eşim birini ben koyduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…