- 14 Ekim 2023
- 1.973
- 1.514
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #15.941
Benimki de arçelik ben memnunumBen daha iki gün önce aldım.Bosch ile Arçelik arasında kalmıştım fiyatlar ve özellikle birbirine çok yakındı.Arastirma da yaptm biraz bide kurutma makinesi çamaşır makinesi kadar çok özellikli olması falan gerekmiyor bence o yüzden üzerine çok düşünmeden Arçelik aldım de her ürünlerinden de memnunun.Henuz deneyimlemedim ama diğer arkadaşlardan kullanan varsa ben de öğrenmek isterim
Duru lavanta granül sabun kullanacağım. Bi kere alıp biten bi şey olmayacak sürekli kullanacağız diye o kadar pahalısına kaçmadım.Kızlar kıyafetleri yıkamak için hangi deterjanı alıcaksınız. Deneyimli anneler en çok hangisinden memnunsunuz paylaşabilir misiniz
Ben bu bayram tatili bitisin de temmuz gibi inşallah basliycam alış verişe sonrası yavaş yavaş yıkarım Allahın izniyle diyorumBende gecelik önerisi olana varmı hastane için onu sorum trendyoldan bir tane sipariş verdim aslında çok da güzel geldi beyaz ama okadar ince ki iç gösteriyor geri vereceğim baktığımda yorumlar hep geceliklerin ince oldugu naptınız bu konuları birde nezaman başlıyorsunuz kiyafetlei yıka utule işlerine gun geçtikçe sisiyoruz ve işler yoruyor insanı ben 24 deyim başlasam mi diye düşünüyorum
Bulunca almışsın neden erken olsun ki kocaman olmuş maşallah ben de cumartesi günü aldım arabasini 23+5 de20.haftada bebek arabası ve beşik gibi şeyleri almak için biraz erken mi oldu bilmiyorum ama e bebekte 2.ürüne yüzde 50 indirim olduğu için ben aldım. Ana kucağı da aldım
Bebek arabası prego solo travel(katlanınca küçük oluyor ve hafif diye tercih ettim)
Ana kucağı pierre cardin
Beşik kanz with me 2
Şöyle bir liste yapmıştım, alınan ve hediyeleri adet olarak da yazıp tık atıyorumKızlar ya hiç alışveriş listesi hazırladınız mı elinizde varsa atar mısınız
Hayırlı olsun canımBulunca almışsın neden erken olsun ki kocaman olmuş maşallah ben de cumartesi günü aldım arabasini 23+5 de
Bana kalsa belki doğduktan sonra bile alırdim ama anneannesinin hediyesi idi yazlığa gecicek halledelim dedi bende olur dedimHayırlı olsun canımbazıları 7 8 aylıkken alıyor diye aceleci davrandım gibi geldi
Tşk ederim canımmmŞöyle bir liste yapmıştım, alınan ve hediyeleri adet olarak da yazıp tık atıyorum
En sağlıklısı granül sabun diyorlar ama uzun süre kullanımda makinaya ciddi zararlar veriyormuş. Yine de alacağım elde yıkamak için onu kullanırım. Deterjan olarak chicco aldım ben.Duru lavanta granül sabun kullanacağım. Bi kere alıp biten bi şey olmayacak sürekli kullanacağız diye o kadar pahalısına kaçmadım.
Evet canım makinede kalıntı bırakabilir haklısın onun için de artık arada bir makine temizleyicisi alabilirimEn sağlıklısı granül sabun diyorlar ama uzun süre kullanımda makinaya ciddi zararlar veriyormuş. Yine de alacağım elde yıkamak için onu kullanırım. Deterjan olarak chicco aldım ben.
Çok kararsızım ya bu konuda... yaptirsam da sadece 1 doz yaptiririrm sanırım atıyorum 23 24.haftada yaptırmak geç mi olur bi zamanı var mıKuzumm ben de senin gibiydim yaptirmayi dusunmuyordum kadin doğum doktorum da karari bana birakinca daha da endiselenmistim. Sonra doktorum en ufak bir eksikte bebege gider direkt riski olur dedi, saglik ocagindaki doktorum da biz yaptirmayi tavsiye ederiz hicbir sorunla karsilasmadik dedi ben yaptirdim ilk dozu. Ilk doz ve 2. Doz arasi 4 hafta gececekmis 2. Dozu da yaptiracagim insallah
Iste o yüzden buraya sormuştum ben. Yaşadığım yerde tek özel hastane var ve tek bir güvenilir doktor var adam çok bıkkın durumda sürekli kapı önü kuyruk. Devletteki doktorun devletin zorunlu kıldığı aşı konusunda sen bilirsin demesi imkansız. Belki karısına veya kendine yaptirmamistir ama bunu hastasına söylemez. Duyumlarla ilerliyorum ben resmen. Mesela şahsi kliniğe gittim detayli ultrason için. Çift rahim olma sebebimden dolayi özel hastanedeki doktorum bana riskli gebesin hem agizdan hem igne olarak progestan kullancaksin demişti aylardır 3gune bir ağır iğne oluyorum. Şahsi klinikteki hocaya bunu söyleyince neden aylardır iğne olup eziyet ediyosun kendine dedi o ignenin bi faydasi yok dedi. Ben o iğneyi olmazsam cocuk düşecek saniyodum mesela ama belki de gerçekten cok faydasi vardır bu doktor yaniliyodur. Yani bilemiyorum kime ne soracagimi şaşırdımYa doktorum bu konuda çok kötü davrandı bana , doktoruma bunu sormam kadar normal bsey yok ama asistanina söylerken duydum bağırarak bana niye soruyor aşı kartı her şeyi sağlık ocağında zaten falan diye o kdr sinirm bozuldu ki zaten doktorumu tasinacagm için degistirecektim her şey de hayır var bu da son nokta oldu benim iicn.Buarada yaptırdım ben tetanozu ikinciyi de olacağım inşallah.İki doz olayını da sordum sağlık ocağında kısa süre içinde ikinci hamilelik için aşı olacaksa ilkinde zaten iki kere olmuştur o yüzden tek doz yeterki olablr dedi
Hamileligimin basindan beri kilo kaybettim 20.haftadayim bebeğin kilosunda hiç sorun yok hep haftasina uyumlu. En kilolu ödemli halimle hamile kaldım ( abartılı kilolu falan değildim ama elim yüzüm dolu dolu olmuştu) hamileligimin 5.haftasinda mide yanması başlamasiyla yemek yemem cok azaldı 12.haftada mide yanmam geçti bulantı başladı o hafta itibariyle yemek hic yiyemedim. Bulantı ilacıyla halletmeye çalıştım tam yeniden yiyebilmeye başladım ağır grip oldum 10gun yine yiyemedim. Suan iyi sayılırım yiyorum 20.hafta itibariyle hamile kaldığım halimden bir kaç kilo daha düşük kilodayim. Boyuma göre ideal sayildigi icin doktor cok memnun oldu kilomdan. Çocuk haftasiyla uyumlu gittiği sürece annenin cok kilo almaması daha iyi demekkiBide bişe dicem aranizda kilo kaybeden varmı 2kilo almıştım 1.5 vermişim geri ama bebeğin kiloda sorun yok
Selam canım, uni baby yeni doğan sivi camasir sabunu. Ben aldım çok memnun kaldım. Kokusuz. Bide ben atopik olduğum için alerjen olmaması açısından sıvı camasir sabunu tercih ettim. Granül kullanan da varmış ama durulamada iki kere falan durulamak istemiyorum o yüzden böyle daha pratik. Birde yenidoganda lütfen yumuşatıcı falan kullanmayın çocuk alerji oluyor maalesefKızlar kıyafetleri yıkamak için hangi deterjanı alıcaksınız. Deneyimli anneler en çok hangisinden memnunsunuz paylaşabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?