- 1 Şubat 2024
- 880
- 1.605
- 33
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #15.961
Günaydın
bisey sormak istiyorum ben çatlaklar için palmers kullanıyorum, bu ara göğsümde kaşınıyor göğüs bölgesine sürsem sakıncası olur mu acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da Eylül ortasında her an bekle dediValla ben burayı seviyorum burdan devam edicem tabi ama muhtemel doğum benimde Eylül gibikediannesibiri
![]()
Benim 22+4e denk gelmisti ayrintili ultrasondan cikinca saglik ocagina ugrayip yaptirmistim kuzumÇok kararsızım ya bu konuda... yaptirsam da sadece 1 doz yaptiririrm sanırım atıyorum 23 24.haftada yaptırmak geç mi olur bi zamanı var mı
Not alıyorum canımkediannesibiri bebek arabasi icin Prego markasini da dikakte alabilirsiniz. Biz prego mios ile prego calista arasinda kaldik.
Dogumdan sonra Rusya da yasayacagim icin calista daha pratik geldi, onu tercih ettik.
Su aralar da yine kampanya ayni donemde hamilelik gecirdigimiz icin 1 alana 1 bedava vardi oyle aldik arkadasimda cok uyguna geldi.
Park yatak icin de Elele Bonte 6in1 yeni modeli degerledniriyorum ama henuz almadim, bugun yarin alirm galiba
Ama tecrubeli annalerden bunun icin tavsiye alabilirim
Tamam canım ekliyorumİsmim Nur .24 yaşındayım .izmirliyim .son adet tarihim 20 Aralık .kalp atışını 6+2 de öğrendim .kızım olucak . Allah nasip ederse doğum tarihim . 27 Eylül gözüküyor ama Ekim ilk haftası da olabilir
Eksikleri de yaz canımKizlar selam bende uzaktan takip ediyordum sizleri mumkunse katilmak istiyorumsat 9 ocak 6.hafta kese kalp atışı bebegim erkek
kediannesibiri umarim eksik kalmamkstir
Bugün ben de 24 oldum, birkaç gündür sıcakta etken oldu aynı şeyleri yaşıyorum Allah yardımcımiz olsun24 hafta ilk hamileligim karnimda nefes almaya yer yok gibi heryere baskı var çocuk içerde el ayak itip duruyor çok ağrı yapıyor 3trimester dönemi sağlam başladı gibi ben ufaktan korkmaya başladım kizlar
Tam icimden geceni yazdiniz, ayni durum iki gundur bende de var.Günaydın herkese, ya bebeğim sanki bir kaç gündür çok az hareket ediyor gibi hatta bebek hareketi mi tam anlayamıyorum da.Oncesinde karnım yirtilacak gibi hareket ediyordu.22.haftadayiz normal mi böyle olması biraz tedirgin oldum.Doktor kontrolüm de daha cumartesi
Bebek arabası bayb2go 2421 violet aldık biz, ama kendim odemedigimden malzemeleri birşey diyemem canım Allah gönlüne göre versinKızlar yavas yavaş alışverişe yeltenmeye başlıycam sanırım ev tasima tadilat işleri her masraf birbirine girdi bizde. Buraya atilan alınmış bebek arabalarına ve besiklere bakiyorum. Yüksek geliyo sanki bana fiyatları. Marka takintim hic yoktur zaten alışverişi minimum tutucam diyodum hep aklımda o vardı. Mümkün olduğunca sade büyütmek istiyorum çocuğumu oyuncak yönünden bile. Ama çıt kırıldım şeyler de istemiyorum tabiki de. Şöyle orta yollu kullanışlı bebek arabası park beşik ve puset alan yok mu? Varsa paylaşabilir mi markasını
Bazı günler daha az bazı günler daha hareketli benimki de ben gibi aslında ben de öyleyim günüm günüme uymuyor bebekler de öyle bencr bizler sıcaklardan çok etkilendik onlarda bizden etkileniyor haliyle. Bazen içime kurt düşünce şöyle yapıyorum günde 1 fincan kahve hakkımı bir yanına tatlı birşey öyle çok abartı değil doğal olan şey ile içip yiyip bekliyorum harekete başlıyor benim kiGünaydın herkese, ya bebeğim sanki bir kaç gündür çok az hareket ediyor gibi hatta bebek hareketi mi tam anlayamıyorum da.Oncesinde karnım yirtilacak gibi hareket ediyordu.22.haftadayiz normal mi böyle olması biraz tedirgin oldum.Doktor kontrolüm de daha cumartesi
Normalde tam bu saatlerde uyandgmda baya hareketli oluyordu 2-3 gündür yok gün icinde pıt pıt bsey oluyor bir iki kere ama tam bebek hareketi gibi değil bilemedim.Henuz kahvaltı yapmadım kalkaym sizin dediğinz gibi yapaym bide hareket eder inşallahBazı günler daha az bazı günler daha hareketli benimki de ben gibi aslında ben de öyleyim günüm günüme uymuyor bebekler de öyle bencr bizler sıcaklardan çok etkilendik onlarda bizden etkileniyor haliyle. Bazen içime kurt düşünce şöyle yapıyorum günde 1 fincan kahve hakkımı bir yanına tatlı birşey öyle çok abartı değil doğal olan şey ile içip yiyip bekliyorum harekete başlıyor benim kibir dene istersen
sür bence. benim kaşınıyordu. kırmızı kırmızı altlardan çatladı.Günaydınbisey sormak istiyorum ben çatlaklar için palmers kullanıyorum, bu ara göğsümde kaşınıyor göğüs bölgesine sürsem sakıncası olur mu acaba?
Ben de Mustela kullanıyorum ve sürüyoruum. O da sürülebilirdir diye düşünüyorum.Günaydınbisey sormak istiyorum ben çatlaklar için palmers kullanıyorum, bu ara göğsümde kaşınıyor göğüs bölgesine sürsem sakıncası olur mu acaba?
21. haftadan sonra çok net hissettim ilk başlarda bağırsak hareketi gibi içeride dönmeler hissettim şimdi ise gözle görülür bir şekilde yumuşak vurmalar görüyorum karnımda :) şuan 22+4 olduk :)kızlarrr ben 20+4 'üm bebegi nasıl hisediyosunuz ben cok arada böyle pıt pıt pıt diye hissediyorum ama mesela hergünde değil
Çok tşkler canımAlışveriş listesi soran olmuş bide bana da bi arkadaşım yollamıştı. Burda paylaşayım belki işine yarar birilerinin.