- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #15.201
Burun aspiratörü için ben de link alabilir miyimValla bende bugün bi çok şeyi tamamladım kızlar büyük parçalarda . Ankarada olan varsa aranızda bebek adası diye yer var bu şubesi yeni açılmış fiyatlar çok uygun ana kucağı ve mama sandalyesini burdan aldım bugün . Park yatagin içine yatak reflü yatağı ve bi çok kıyafet aldım kıyafetleri de babymall den aldım oldukça indirim var bakmanızı tavsiye ederim . Elektronik bi kaç şey de aldım ordan yine indirimde buhar temizleyici burundan çekilen buhar makinesi göğüs ucu kremi emzik ve biberon strelizasyonu gibi yaklaşık 500-100 tl arası indirimli geldi bazıları tavsiye ederim
Teşekkürler ben Yunanistan dan alacağım arabayı yarı fiyatına geliyor süt sağma makinesi öneriniz icin teşekkür ederimBebebao P1 240 ml Elektrikli Süt Sağma Göğüs Pompası - Fiyatı, Yorumları
Bebebao P1 240 ml Elektrikli Süt Sağma Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
E emiratam @blackcat07 Umarım olmuştur. Çok araştırdım en pratik bu diyorlar. İlk geldiğinde 2500 falandı yeni düştü fiyatı. Yurtdışı faturasız alırsanız daha da uyguna geliyor hepsiburada'da var
Teşekkür ederim canım cevap için ..Ben magvital kullanıyoruum, 365mg.
Bende romatizma var canım magnezyum kemik ağrılarıma iyi geliyor biraz dozu artirsam yeter 250 mg olacak şekilde ..Rica ederim canim. Benim kalçamin tam üstünde ağrı oluyor bazen. Doktora sordum dediki magnezyum daha çok kramplar için etkili, ağrıya çok faydası olmaz. Ağrılar için egzersiz yapman lazım. Beni fizyoterapiye yönlendirdi, ama henüz gitmedim. Seninde aklında bulunsun.
Aspirator almadım burundan çekilen buhar makinesi aldım aspiratörü e bebekten set şeklinde olanını almıştımBurun aspiratörü için ben de link alabilir miyim
Biz de ya abd ya yunanistandan alacağız.Teşekkürler ben Yunanistan dan alacağım arabayı yarı fiyatına geliyor süt sağma makinesi öneriniz icin teşekkür ederim
Bende arabasından odasına kadar nerdeyse herşeyini aldım bir haftada mobilyalara zam geldi . İyi ki de almışım. Şuan ufak tefek şeyler kaldı. Havalar ısınmaya başladı bende yorulmaya başladım artık :) Son aylara bırakırsam o halimle koşturamam diye düşündüm. Hem de herşeye zam geliyor gerçekten. Öyle az zamlar da değil. O yüzden kimseyi takmamak lazımFarkindamisiniz herkes yok daha erken bişe alma bişe olur aglarsin fazla alma gerek yok ne gerek var bende bunsozleri duymaktan bıktım herkes yapmış yapacağını almış şimdi herseye laf ediyolar 2ay önce e bebekten aldığım takim 200du bugün gittim 450 hem alincak okadar şey varki yavaş yavaş almak en iyi si hele ilk çocuğu olacaklar benim evimde etrafımda kimsede yok herşeyi 0dan almak kolay olmuyor
Kesinlikle haklısınız ben 4 aylıkken bile yorulmuştum. Şimdi de 22. hafta gene mağaza gezerken yoruluyorum. Son aylar daha da yorucu olur eminim büyük kalemleri bırakmamak lazım o zamanaBende arabasından odasına kadar nerdeyse herşeyini aldım bir haftada mobilyalara zam geldi . İyi ki de almışım. Şuan ufak tefek şeyler kaldı. Havalar ısınmaya başladı bende yorulmaya başladım artık :) Son aylara bırakırsam o halimle koşturamam diye düşündüm. Hem de herşeye zam geliyor gerçekten. Öyle az zamlar da değil. O yüzden kimseyi takmamak lazım↔
Bende de çıktı canım. Doktor geçer dedi. Ayrıntılıyı bekliyorum ben deKızlar bugün kontrolumuz vardı. Kalpte parlaklık çıktı doktor çok önemli birsey değil tek başına bir anlamı yok dedi. Ama aklıma takıldı yaşayan oldu mu
Bez aldım ben de ama çamaşır deterjanını bilmiyordum, dikkat etmemişim ona.Kizlar migrosta 1alaba 1 bedava bezler unibaby şampuan lar yaglar da öyle unibaby çamaşır deterjanı 1alaba 1 bedava
Bende de çıktı canım. Doktor geçer dedi. Ayrıntılıyı bekliyorum ben de
Ben 22. haftadayım, hala birçok şeyi yiyemiyorum. Uzun süre aç kalınca deli gibi midem bulanıyor. Yedikten sonra mide yanmalarım yoğun. Ve mide asidi düzenleyiciler bulantı yapıyor. Sabredeceğiz, başka çaresi yok. Diğer hamileliklerimde de mide sıkıntılarım vardı ama bulantı geçmişti bu zamana kadar. Şu an, bir sonraki randevuya giderken içmem gereken şekerli içeceği düşünüyorum. Nasıl içeceğim diye. Neyse sağlıklı olalım da bu bir süreç, doğurunca geçecek inşallah.İnşallah en kısa sürede geçer ilaç kullanamıyorum ben midem daha çok bulanıyor Allah yardımcımız olsun artık bebeğim iyi olsun da razıyım demeye başladım
Dualarım bir güzel haber bekleyen herkesle birlikte seninle.@Venus10- @morperiii @nurcicekk kızlar görmediğim etiket yapamadığım varsa kusura bakmasın
Dualarınız için teşekkürler Allah razı olsun .
Dün iki perinatolog daha baktı teşhis doğru maalesef kalpte delik gibi değil de akcigere giden damar darmisdoğduktan sonra bir sürü ameliyat olabilirmiş falan tam bilemiyoruz dedi . Çarşamba günü konsey toplanıp bakacak çocuk kardiyoloji karar verecek bakalım süreç hızlı ve mucize dolu olsun diye dua ediyorum
Mide koruyucu içiyor musun? Bana doktor famodin verdi ama sabrettim içmedim cesaret edemedim. Gavisconla idare etmeye çalıştım. En güvenli ilaçlardan dedi ama bilemiyorum yinedeBen 22. haftadayım, hala birçok şeyi yiyemiyorum. Uzun süre aç kalınca deli gibi midem bulanıyor. Yedikten sonra mide yanmalarım yoğun. Ve mide asidi düzenleyiciler bulantı yapıyor. Sabredeceğiz, başka çaresi yok. Diğer hamileliklerimde de mide sıkıntılarım vardı ama bulantı geçmişti bu zamana kadar. Şu an, bir sonraki randevuya giderken içmem gereken şekerli içeceği düşünüyorum. Nasıl içeceğim diye. Neyse sağlıklı olalım da bu bir süreç, doğurunca geçecek inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?