2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ek gıdaya başlayınca sütü azalan oldu mu? Bugün sabah yaptığım şeyi çok güzel yedi ve öyle olunca tok tuttu sanırım baya emmedi beni. Böyle olursa sütüm azalır diye düşündüm

Ek gıdaya başlayınca sütü azalan oldu mu? Bugün sabah yaptığım şeyi çok güzel yedi ve öyle olunca tok tuttu sanırım baya emmedi beni. Böyle olursa sütüm azalır diye düşündüm
Doktorlar önce emzirin ondan sonra ek gıda verin diyor. Süt azalmasın diye. Ben hep emziriyorum ondan yarım saat sonra falan veriyorum ek gıdayı.
Bazıları tam tersini söylüyor önce ek gıda verin sonra emzirin diye. Ama ben denedim. Senin dediğin gibi çok emmiyor. Zaten karnını anne sütü ile doyurmaya devam etmeli. Sadece tadım olarak düşünmemiz gerekiyor ek gıdayı.

Kızlar oto koltuğu olarak 18 kg ya kadar mı 36 kg ya kadar mı almak mantikli? Ve öneriniz var mi
Ben 0-36 aldım. Oturmaya alıştı. İlerde de oturur diye düşünüyorum. Arabada kesinlikle kucağıma almamaya çalışıyorum. Eğer kucakta gidebildiğini anlarsa oturmaz muhtemelen

Önce emzirin sonra ek gıda verin. ben sadece gece uykusuna geçtiğinde önce ek gıda yani biberon yada kaşık mama hazırlıyorum sonra emziriyorum gece daha rahat uyuyo sürekli uyanmıyo

Kızlar biz ek gıdada sınıfta kaldık ya, öğünlerini bitirenleri tebrik ederim. Ek gıdaya çok anlam yüklemek istemiyorum ama analık içgüdülerim löp löp yesin istiyor. Biz hala öğürerek yiyoruz

Kızlar biz ek gıdada sınıfta kaldık ya, öğünlerini bitirenleri tebrik ederim. Ek gıdaya çok anlam yüklemek istemiyorum ama analık içgüdülerim löp löp yesin istiyor. Biz hala öğürerek yiyoruz
Ben ne verirsem diliyle itiyor. 7 aylık oldu 2 gün önce. Ama o refleks sapasağlam orda. Ben de eline vermeye başladım her şeyi. Fena değil. İlk öğürmeye kadar ağzına götürüyor ama ilk öğürmede bir daha yok. Her şeyi yere atıyor. Yani kendinin yemesi biraz iyi geldi bize. Bilmiyorum deniyor musunuz.

Ben hiç akşam vermedim. Kaşık mamayı nasıl hazırlıyorsun?
Gece maması diye geciyo 4 ay üstü hary babynin tahıllı şimdilik onu kullanıyorum yarım cay bardağı kaynamış ılıtılmış suya 2 tatlı kasığı atıp koyulaşıyo.Hazır kullanmazsam da suyla pirinc unu pişirip tahıllı keçi boynuzlu bebe biskuvısı ekliyorum

Pirinç unu bisküvi falan ağır gelmez mi 7 aylık bebek için kabız olursa ya yani Yulaf unu falan daha iyi olur bide hazır gıdalar içinde küçük şu an hala daha ana öğün anne sütü ki

Ben dün bebek irmiği ile kaşık maması yaptım bence baya tok tuttu. Çünkü öğlen verdiğim mamayı içmedi. Akşam versem zararı olur mu acaba

Pirinç unu bisküvi falan ağır gelmez mi 7 aylık bebek için kabız olursa ya yani Yulaf unu falan daha iyi olur bide hazır gıdalar içinde küçük şu an hala daha ana öğün anne sütü ki
Yulaf unu da kullanılır bebekler için pirinc unları var ilk oğlanda kabız vs.yaşamadım bundada sorun yaşamadım deneyerek şuan yedikleri tabak dolusu deil 4 5 kaşık felan yerler. ağırlık anne sütü alıyo bizim günümüz öğleye kadar emer sonra 1 gibi yogurt.. bazen 6 gibi corba içer azcık..saat 10 gece maması sonra uykusu gelene kadar emerek devam
eder.

Çok teşekkür ederim bni yanlış anlamadan güzelce cevap verdin bende dedim yazdım ama kadın şimdi yanlış anlarsa beni diye ne güzel o zaman ögünleriniz, şifa olsun yavrularımıza herşey

Çok teşekkür ederim bni yanlış anlamadan güzelce cevap verdin bende dedim yazdım ama kadın şimdi yanlış anlarsa beni diye ne güzel o zaman ögünleriniz, şifa olsun yavrularımıza herşey
Aminn inşallah yanlış anlayacağım bişi dememişsiniz cok normal ben bile ağır gelir mi diye düşündüm bian ben mi cok fazla veriyorum diye sonra herkez kendi bebesini tanır neler ağır gelip gelmeyeceğini

Kesinlikle haklısın,, insan işte hep Bi tedirgin oluyor ama öyle böyle büyüyorlar hızlıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…