- 18 Eylül 2024
- 672
- 547
- 18
Benim kızım doğduğunda babasına benziyorduKızlar deneyimli annelere soruyorum sizce erkek bebekler anne tarafınamı daha çok benzer yoksa baba tarafınamı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızım doğduğunda babasına benziyorduKızlar deneyimli annelere soruyorum sizce erkek bebekler anne tarafınamı daha çok benzer yoksa baba tarafınamı![]()
Yeni doğmuş haliyle büyüyüne kadar çok değişimlere uğruyormuş bebekler ama etraftan duyduğum kadarıyla çoğunluklu erkek bebekler anne tarafı kız bebeklerde baba hala ya benziyormuş sanırımBenim kızım doğduğunda babasına benziyordu![]()
Bence aklı kalbi duygusu anne tarafı, sonra fiziği de ilk başlarda anne tarafı gibi. Birden baba tarafına selam çakıyo gövdesi sonrasındaKızlar deneyimli annelere soruyorum sizce erkek bebekler anne tarafınamı daha çok benzer yoksa baba tarafınamı![]()
Ben bı de grip olmuşum Eklem yerlerim, başım heryerim ağrıdı dün .Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.Gece kaç kere kalktım yatamadım ,eşimde artık kiyamadi parol verdi ,içtim .İyi geldi parol ..Hamileyken biraz daha acı esigimiz düşüyor galiba.Allah şifa versin.Benim bir tuttu mu majezik içmeden geçmiyordu onsuz asla kar etmiyordu hala öyle canımCumartesi günü 18.30’da başladı bugün 2.gün hala aralıksız ağrıyor delirmek üzereyim
Günaydın cnm .Önceki oğlumda ikilide dilim yandi.İkili üçlü yaptirmayacagimÜçlü test zamanı gelmiş yaptıracak mısınız kızlar? Günaydın bu arada![]()
Hayırlısı olsun ins ,ama hastanedeyken modun daha yüksek geldi banaBen de yaptırmıcam da doktor soruyo öyle ben de yok diyorum, ben iyiym crp düşüyor yavaş yavaş çok şükür. Bugün sanırım kendi doktorum gelecek ne dicek bilmiyorum.
Aynen katılıyorum.Doktorun dediklerini yaptırın kızlar.Bazilari şeker testine öcü gibi bakıyor.Etrafta da cahilce bilgiler çok.50 gramlık şeker yüklemesi yaptirdim 144 çıktı sonuç.Ama evde birkaç dilim köy ekmeği yedim 156 çıktı şekerim.Esime de demişler benim eşim yaptirmadi, keşke yaptirmasaydi falan diye, bende açıkladım.Yaptirmayip ovunenler biraz kaçırınca yada bir misafirlige gittiklerinde yedikleri ,kat kat fazla cikariyordur sekerlerini.Sonra Allah korusun bebeğe zarar.Ben yaptırdım bile canım sonuçlar 2 haftaya çıkar dedi. Şeker yüklemesi de yaptırıcam tetenoz+difteri+boğmaca aşısını da olucam hepsinin randevularını ayarladım doktorum kendisi de hamile kendine ne yapıyorsa bana da ondan yapıyor![]()
Oğlum ten rengi olarak babasına ,baba tarafina benziyor ve babasına aşırı düşkünKızlar deneyimli annelere soruyorum sizce erkek bebekler anne tarafınamı daha çok benzer yoksa baba tarafınamı![]()
Çok iyi boyu ya sevindim canım hayırlısıyla taburcu oluyorsunKızlar selaaammmm, bugün beni serklaja almak için doktor geldi dedi ki hasta aç kalsın, sonra dedi ki önce bi ölçelim elimizde ne var, aaaaa 36mm çıktı. Maşallah diyelim. Dedi ki canım iyi giden bir şeye dikiş atmak çok riskli. On dk lik işlem için yalvartıyor gibi durmayım ama yapmayalım dedi. Tedavim bitiyo, bitsin yarın olmadı seni taburcu edelim dedi. Ayy sanırım anladığım kadarıyla enfeksiyon beni etkiledi![]()
Evet canım maşallah nasıl böyle oldu bilmiyorum. Beni öyle bir yatırdılar ki açılma var cumaya doğum başlar falan filan diye 22mm idi. Uzamayacak bir şey nasıl uzadı inan bilmiyorum. Dilendim herhaldeÇok iyi boyu ya sevindim canım hayırlısıyla taburcu oluyorsun
Dinlenmek bişey yapmamak iyi geldi tabi enfeksiyon da bitince demek uzadı bundan sonrada dikkatli olursun canım iş falan yapma hiçEvet canım maşallah nasıl böyle oldu bilmiyorum. Beni öyle bir yatırdılar ki açılma var cumaya doğum başlar falan filan diye 22mm idi. Uzamayacak bir şey nasıl uzadı inan bilmiyorum. Dilendim herhalde
Yapar mıyım asla yapmam. Böyle porselen bebek gibi yatmayı düşünüyorumDinlenmek bişey yapmamak iyi geldi tabi enfeksiyon da bitince demek uzadı bundan sonrada dikkatli olursun canım iş falan yapma hiç![]()
Yaaaaa yerim be seni maşallah çok sevindim nazar değmesin nasıl mutlu oldumKızlar selaaammmm, bugün beni serklaja almak için doktor geldi dedi ki hasta aç kalsın, sonra dedi ki önce bi ölçelim elimizde ne var, aaaaa 36mm çıktı. Maşallah diyelim. Dedi ki canım iyi giden bir şeye dikiş atmak çok riskli. On dk lik işlem için yalvartıyor gibi durmayım ama yapmayalım dedi. Tedavim bitiyo, bitsin yarın olmadı seni taburcu edelim dedi. Ayy sanırım anladığım kadarıyla enfeksiyon beni etkiledi![]()
Oturdum iki dizimin üstüne bir ağladım bir ağladım, bir haftadır hiç ağlamamıştım. Sabrediyordum. İnşallah bir şey olmaz bundan sonra.Yaaaaa yerim be seni maşallah çok sevindim nazar değmesin nasıl mutlu oldum![]()
Mutluluktan hep kıyamam beOturdum iki dizimin üstüne bir ağladım bir ağladım, bir haftadır hiç ağlamamıştım. Sabrediyordum. İnşallah bir şey olmaz bundan sonra.![]()
Öyle yapcam artık inşallah. Duba gibi olurum diye düşünüyorum. Bebeğim iyi olsun ben de sağlıklı olayım da gerisini hallederiz. Demek ki dua ederken ayrıntı vermek gerekiyo hep bebeğim iyi olsun dedim azcık kendime de etmem lazımmışMutluluktan hep kıyamam beinşallah her şey çok ama çok güzel olacak. Sabret, dus et, dinleeennnn en önemlisi bak dinlen hep
Çok şükür ya hadi gözün aydın kuzumKızlar selaaammmm, bugün beni serklaja almak için doktor geldi dedi ki hasta aç kalsın, sonra dedi ki önce bi ölçelim elimizde ne var, aaaaa 36mm çıktı. Maşallah diyelim. Dedi ki canım iyi giden bir şeye dikiş atmak çok riskli. On dk lik işlem için yalvartıyor gibi durmayım ama yapmayalım dedi. Tedavim bitiyo, bitsin yarın olmadı seni taburcu edelim dedi. Ayy sanırım anladığım kadarıyla enfeksiyon beni etkiledi![]()
Yapar mıyım asla yapmam. Böyle porselen bebek gibi yatmayı düşünüyorumtabii ki ilerleyen haftalara kadar aksi bir şey olmazsa
Çok teşekkür ederim canımÇok şükür ya hadi gözün aydın kuzum
Ama benden bi poposuna ısırık haketti. Baskı yapıyordu ha bire kafasını dayıyordu çıkışaSağlıkla alalım. Kucağımıza canım doğurunca yatmaya zor fırsat bulcaz
![]()
Ben dedim sana uzuyor diye ben hastanede yattığım süreçte cok şahit oldum uzadığına dahada iyi olacaksın inşallahEvet canım maşallah nasıl böyle oldu bilmiyorum. Beni öyle bir yatırdılar ki açılma var cumaya doğum başlar falan filan diye 22mm idi. Uzamayacak bir şey nasıl uzadı inan bilmiyorum. Dilendim herhalde