Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    102
Kızlar deneyimli annelere soruyorum sizce erkek bebekler anne tarafınamı daha çok benzer yoksa baba tarafınamı 😂
Bence aklı kalbi duygusu anne tarafı, sonra fiziği de ilk başlarda anne tarafı gibi. Birden baba tarafına selam çakıyo gövdesi sonrasında 😒😅 genel bi yargıysa bence duygularını mental gelişimini anneden alıyor.

Benim bir tuttu mu majezik içmeden geçmiyordu onsuz asla kar etmiyordu hala öyle canım 😞 Cumartesi günü 18.30’da başladı bugün 2.gün hala aralıksız ağrıyor delirmek üzereyim
Ben bı de grip olmuşum Eklem yerlerim, başım heryerim ağrıdı dün .Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.Gece kaç kere kalktım yatamadım ,eşimde artık kiyamadi parol verdi ,içtim .İyi geldi parol ..Hamileyken biraz daha acı esigimiz düşüyor galiba.Allah şifa versin.

Üçlü test zamanı gelmiş yaptıracak mısınız kızlar? Günaydın bu arada 😀
Günaydın cnm .Önceki oğlumda ikilide dilim yandi.İkili üçlü yaptirmayacagim 😄
Ben de yaptırmıcam da doktor soruyo öyle ben de yok diyorum, ben iyiym crp düşüyor yavaş yavaş çok şükür. Bugün sanırım kendi doktorum gelecek ne dicek bilmiyorum.
Hayırlısı olsun ins ,ama hastanedeyken modun daha yüksek geldi bana♥️
Ben yaptırdım bile canım sonuçlar 2 haftaya çıkar dedi. Şeker yüklemesi de yaptırıcam tetenoz+difteri+boğmaca aşısını da olucam hepsinin randevularını ayarladım doktorum kendisi de hamile kendine ne yapıyorsa bana da ondan yapıyor 🤣
Aynen katılıyorum.Doktorun dediklerini yaptırın kızlar.Bazilari şeker testine öcü gibi bakıyor.Etrafta da cahilce bilgiler çok.50 gramlık şeker yüklemesi yaptirdim 144 çıktı sonuç.Ama evde birkaç dilim köy ekmeği yedim 156 çıktı şekerim.Esime de demişler benim eşim yaptirmadi, keşke yaptirmasaydi falan diye, bende açıkladım.Yaptirmayip ovunenler biraz kaçırınca yada bir misafirlige gittiklerinde yedikleri ,kat kat fazla cikariyordur sekerlerini.Sonra Allah korusun bebeğe zarar.
Kızlar deneyimli annelere soruyorum sizce erkek bebekler anne tarafınamı daha çok benzer yoksa baba tarafınamı 😂
Oğlum ten rengi olarak babasına ,baba tarafina benziyor ve babasına aşırı düşkün 😀Ama huy olarak benim tarafıma çekmiş çok yapıcı 🤣🥰

Kızlar selaaammmm, bugün beni serklaja almak için doktor geldi dedi ki hasta aç kalsın, sonra dedi ki önce bi ölçelim elimizde ne var, aaaaa 36mm çıktı. Maşallah diyelim. Dedi ki canım iyi giden bir şeye dikiş atmak çok riskli. On dk lik işlem için yalvartıyor gibi durmayım ama yapmayalım dedi. Tedavim bitiyo, bitsin yarın olmadı seni taburcu edelim dedi. Ayy sanırım anladığım kadarıyla enfeksiyon beni etkiledi 🧿🧿🧿

Kızlar selaaammmm, bugün beni serklaja almak için doktor geldi dedi ki hasta aç kalsın, sonra dedi ki önce bi ölçelim elimizde ne var, aaaaa 36mm çıktı. Maşallah diyelim. Dedi ki canım iyi giden bir şeye dikiş atmak çok riskli. On dk lik işlem için yalvartıyor gibi durmayım ama yapmayalım dedi. Tedavim bitiyo, bitsin yarın olmadı seni taburcu edelim dedi. Ayy sanırım anladığım kadarıyla enfeksiyon beni etkiledi 🧿🧿🧿
Çok iyi boyu ya sevindim canım hayırlısıyla taburcu oluyorsun

Çok iyi boyu ya sevindim canım hayırlısıyla taburcu oluyorsun
Evet canım maşallah nasıl böyle oldu bilmiyorum. Beni öyle bir yatırdılar ki açılma var cumaya doğum başlar falan filan diye 22mm idi. Uzamayacak bir şey nasıl uzadı inan bilmiyorum. Dilendim herhalde

Evet canım maşallah nasıl böyle oldu bilmiyorum. Beni öyle bir yatırdılar ki açılma var cumaya doğum başlar falan filan diye 22mm idi. Uzamayacak bir şey nasıl uzadı inan bilmiyorum. Dilendim herhalde
Dinlenmek bişey yapmamak iyi geldi tabi enfeksiyon da bitince demek uzadı bundan sonrada dikkatli olursun canım iş falan yapma hiç 😃

Dinlenmek bişey yapmamak iyi geldi tabi enfeksiyon da bitince demek uzadı bundan sonrada dikkatli olursun canım iş falan yapma hiç 😃
Yapar mıyım asla yapmam. Böyle porselen bebek gibi yatmayı düşünüyorum😀😀 tabii ki ilerleyen haftalara kadar aksi bir şey olmazsa

Yaaaaa yerim be seni maşallah çok sevindim nazar değmesin nasıl mutlu oldum 😍😍😍😍

Kızlar arkadaşım detaylı ultrason için randevu aldın mı zor bulunuyor sen de devlette devam ediyorsun dedi. Ben de 16. haftada gideceğim daha bilmiyorum almadım doktorum bile yoktu 16. haftada tanışacağız dedim. Acele et falan dedi. Beni aydınlatabilir misiniz bu detaylı ultrason konusunda.

Mutluluktan hep kıyamam be 🥹🥹🥹 inşallah her şey çok ama çok güzel olacak. Sabret, dus et, dinleeennnn en önemlisi bak dinlen hep
Öyle yapcam artık inşallah. Duba gibi olurum diye düşünüyorum. Bebeğim iyi olsun ben de sağlıklı olayım da gerisini hallederiz. Demek ki dua ederken ayrıntı vermek gerekiyo hep bebeğim iyi olsun dedim azcık kendime de etmem lazımmış 😀

Çok şükür ya hadi gözün aydın kuzum

Ben dedim sana uzuyor diye ben hastanede yattığım süreçte cok şahit oldum uzadığına dahada iyi olacaksın inşallah

Back
X