2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Selam kızlar doktordan geldim alttan muayene de etti rahim ağzını felan kontrol etti Bi sıkıntı görünmüyor ama rahim ağzın çok hassas ondan kanama yapmış olabilir bak şuanda bile sızıntı şeklinde devam ediyo dedi ilişki yasakladı.
Bu şekilde kanamalardan zarar gelmez nezaman adet görür gibi kanama yaşarsan ozman sıkıntı olur dedi progestan alımı asla ama asla kanamayı durdurmaz sadece anneler onla bi tık kendilerini rahatlatiyorlar dedi (ilk cocugumda baya uzun süre kullanmıştım buarada ona rağmen kanamalarim vardi) ha tabi en önemlisi kalp atışları başlamış minigimin cok cok şükür Rabbime :dua: :KK200: fakat doktorum acayip prensipli davranıyo ekranda gösterdi attığını 10 haftadan önce kalp atımı dinlemek bebek için sakıncalı ritmini bozabilir dedi (ilk cocugumda hep dinlemiştim bilemiyorum hangisi dogru) öyle işte güzel anneler sizler nasılsınız? İnş hersey yolundadır buarada belim ve kasiklarim cok ağrıyor sanki bende heran adet olacakmışım gibi hepimizin hakkında hayırlısı :KK200:
Maşallah ne güzel haberler 😍

maalesef ama eninde sonunda öğrenecekler öğrenince de gönül koyanlar oluyor maalesef , zaten bazıları hemen halinden hareketinden yüzünden bakınca anlıyor onlara şok oluyorum mesela ben direk ödem topladım
Tuzlu yeme ister bi süre maden suyu vs iç canım hareket et muhakkak aynen niye söylemedin bilmem ne ama yani niye söyleyeyim yaa mesela şu an soranlar vardı bekleyen onlar biliyor yalan söyleyemedim diye ama hayırlısı diyip kapatacam en azından var yok diyip yalanda olmaz 🤣

Kızlar ben dr dan geldim..🥹🥹ve ..bir değil iki kese gördük 🙏🙏🙏biri 5+3 biri 5+2 ile uyumlu dedi kalp atışlarını duyunca ikiz diyebiliriz dedi iki hafta sonraya çağırdı hala inanamiyorum inşallah nasıp olur ya 🧿🧿
Allah'ım bu nasıl güzel bir haber yarabbim maşallah 🧿🧿 çifte bayram. Ah ben de çok istedim iki kese görmeyi kontrole gittiğimde 😀 maşallah 🧿🧿🧿 darısı kalp atışlarına 💗💗

X