2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Aynen ben de hep aynı şeyleri yaşayacağım vs diyordum ama sadece kendime zarar veriyormuşun böyle Allah'ın takdiri her şekilde yapacak bir şey yok üzüleceksek te üzüleceğiz ama umut güzel şey. Yolumuz aydınlık her şey güzel olacak ruhumuzda çiçekler açacak ve ekim ayında minik sevgililerimiz doğacak

İnşallah düşündüğüm değildir ama mantar enfeksiyonu olabilir canım ben çok çektim hala da çekiyorum. Bebeğe bı zararı yok çok su içmek iyi geliyor ama doktoruna söyle mutlaka
Tabii söyledim hemen bol su iç dedi. Mantar yıllar yıllar önce geçirmiştim ama onda kaşıntı vardı ya, şimdi hiç öyle bi şey yok :/ değildir umarım

Kızlar demin çamaşırda kahverengi akıntı gördüm kendimde değilim 8+4 şimdiye kadar böyle bişey yoktu niye oldu acaba.lıhrılaşma var oksaparı da hiç aksatmadım

Tabii söyledim hemen bol su iç dedi. Mantar yıllar yıllar önce geçirmiştim ama onda kaşıntı vardı ya, şimdi hiç öyle bi şey yok :/ değildir umarım
Yaa bu konu nerden açıldı şu an batma ve idrar yaparken yanma var ve su gibi akıntı geliyor çamaşırıma bu mantar benim ömrümün belası yıllardır çekiyorum

Hanımlar 7+3 hamileyim dünden beri lekeler geliyor progestana başladım aynı durumda olan var mı
Ben varım malesef canım 6+1 deyim benimde lekelenmelerim başladı yarın doktora gidicem hayır ağrılarım da var sanki kasık ve belde ümidimi kaybedio gibiyim inş yarın güzel haberler alırsam bende progestana başlarım sen stres etme benim gibi bir çok kişide normal bir durum ama benim 2 kürtajım var aynı şeyleri yaşamak istemediğim için biraz kötü hissediyorum hepimizin hakkında hayırlısı

Geçmiş olsun canım benimde 1 kürtajım var o yüzden korkuyorum maalesef hep problemli geçiyor hamilelikler hastanede de bi çok kişide aynı şikayeti duydum

Çok sağol canım doktor önemli değil dedi ama büyüyebilir iş de bazıları öyle diyor kürtajımda var ömcefen o yüzden korkuyorum

Korktum ben de progestan iyi geldi şimdilik
İnş iyi gelir çok sevindim
Geçmiş olsun canım benimde 1 kürtajım var o yüzden korkuyorum maalesef hep problemli geçiyor hamilelikler hastanede de bi çok kişide aynı şikayeti duydum
Sana da geçmiş olsun canım inş hepimiz için güzel ilerleyen bir gebelik dönemi olur

Kızlar lütfen üzmeyin kendinizi benim doktorum video paylaşıyor ve ordan gördüm kadın diyo ki normalden daha fazla kanamam var bakiyolar bebek iyi ve doktor kanama önemli değil diyo plesanta olusuyomus galiba o da kanamaya sebep oluyomus gidecek yeri yok aşağıdan geliyo diyo düşük önleyici iğne kullanabilirsiniz.İlk 3 ay kanama normal dedi bana da.Insallah bir sorun yoktur Allah bütün hamileleri ve bebekleri korusun

Amin canım çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…