- 17 Haziran 2023
- 1.032
- 2.525
- 34
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #1.401
Gayet güzelKızlar selam bata 4 gün kala yani
9 şubatta beta 5,3
10 şubat 20
12 şubat (bata 1 gün kala) 80,7
14 şubat (bat 2.gün) 245 çıktı iyi mi artış sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet güzelKızlar selam bata 4 gün kala yani
9 şubatta beta 5,3
10 şubat 20
Sonraki kontrole ne zamana cagirdilar sizi?bana taa 25 Mart dedi 2li tarama zamanına kadar kontrol yokOlabilir benimki de karından gözükmedi canınızı sıkmayın
Bence de güzel artmış canımKızlar selam bata 4 gün kala yani
9 şubatta beta 5,3
10 şubat 20
3 hafta sonra çağırdı beni de 7 haftayız şu anSonraki kontrole ne zamana cagirdilar sizi?bana taa 25 Mart dedi 2li tarama zamanına kadar kontrol yok
Banada 15 gün sonra dedi ama sabırsızlanıyorumYok kuzum keseyi zorla gördük kalp atışı için iki haftamız var bakalım
Kesinlikle sabahları uyanmayıp sürekli uyusam uyurum ama gün içinde o uyku geçiyor tabi yediklerimi dikkat etmezsem mide yanmam başlıyor gibi oysa daha 5. Hafta içindeyim oyyy oyy sizin kaçıncı haftaÇok belim ağrıyor benim de mide ekşimesi ve yorgunluk çalışan hanımlar ne alemdesiniz? Gün içinde uyku atakları oluyor resmen
Canım yalnız değilsin. Tam olarak yazdığın gibiyim ben de. Sürekli yatmak da insanı sersem yapıyor ama başka çare yok. Kalktığım an lavaboya koşuyorum. İnşallah uzun sürmez bu bulantılarAynı dediklerinizi yaşıyorum kaç gündür 7 haftalık hamileyim özellikle bugün hastaneye markete filan gittim o koku beni mahvetti ne mutfağa girebiliyorum ne de yemek yapabiliyorum her şey kokuyor midem bulanıyor leblebi elma yedim sadece ne zaman geçecek diye gün sayıyorum resmen başka hiçbir şey de yapamıyorum uyuyorum yatıyorum
7 hafta benimde ara ara geliyor progestan kullanmama rağmen yerleşme kanaması muhtemelen korkulacak bişey degil kanaman regli gibi çoğalmazsa eğer. Ama sen yinede dr.una yaz yada muayene olHanımlar 7+3 hamileyim dünden beri lekeler geliyor progestana başladım aynı durumda olan var mı
İnsanın her gün gidesi geliyor de miBanada 15 gün sonra dedi ama sabırsızlanıyorum
çok geç çağırmış ya.. hangi şehirdeydiniz?Sonraki kontrole ne zamana cagirdilar sizi?bana taa 25 Mart dedi 2li tarama zamanına kadar kontrol yok
Kanaman olursa gel dediler artık oraya devam etmeyeceğim yarın başka bir doktora randevu aldım önceden de gittiğim tanıdığım çok tatlı bir doktor onunla devam edeceğim kaç haftadır gidiyorum bir kere daha doktoru göremedim üniversitede sürekli asistanı baktı ilgilendi hiç bir şey açıklanmadı söylenmedi ilk gebeliğim ve cahilim korkularım var tedaviyle oldu ondan bilgilenmem lazım güvende hissetmem lazım baska doktora gideceğim sizde aklınız kalırsa o zamana kadar baska doktordan randevu alın arada ona gidin sonra tekrar oraya gidersinizSonraki kontrole ne zamana cagirdilar sizi?bana taa 25 Mart dedi 2li tarama zamanına kadar kontrol yok
Daha hiç ultrason da görmedim ama heyecanlıyım ilk defa hamileymişim gibiİnsanın her gün gidesi geliyor de mi
Canım hayırlı olsun bende Cumartesi kese görmeye gideceğim betan kaç çıkmıştı acaba kaç çıkınca kese görünürKızlar betam güzel şekilde artmış dün akşam test vermiştim yarın keseyi görebiliriz dedi hadi hayırlısı
En erken 4+0 da görülüyor bence 4. Haftanın ortasında ya da 5. Haftada gidin boşuna HCG hesabıyla uğraşmayın.Canım hayırlı olsun bende Cumartesi kese görmeye gideceğim betan kaç çıkmıştı acaba kaç çıkınca kese görünür
Eevet bu beta takibi aşırı stresli bir sorun 1500 de vajinal 6000 de karından görünür dedi bana doktorumCanım hayırlı olsun bende Cumartesi kese görmeye gideceğim betan kaç çıkmıştı acaba kaç çıkınca kese görünür
Sizin şu anda görülebiliyor olması lazım son adet tarihiniz 7 Ocak aramızda 1hafta var ben kalp atışı bile duydum. MacengcansEn erken 4+0 da görülüyor bence 4. Haftanın ortasında ya da 5. Haftada gidin boşuna HCG hesabıyla uğraşmayın.